Şimdi Ara

Xbox One 18 günde 2 milyon adetten fazla sattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Xbox One 18 günde 2 milyon adetten fazla sattı





    PS4 ile Xbox One konsolları arasında başlayan satış rakamı rekabeti tüm hızıyla devam ediyor. İlk 15 günde 2.1 milyon adet satış yapan PS4'ten sonra Xbox One da ilk 18 günde 2 milyon satış yaptığını duyurdu. 




    Bu rakamla günde 111.111 adet Xbox One satılmış oldu. Amazon üzerinde ise dakikada 1000 adet Xbox One satıldı. Satışa çıktığından bu yana 39 milyon başarının kilidi açılırken, 595 milyon Gamescore elde edildi. Oyuncular konsol için yaklaşık 83 milyon saat zaman harcadı. Oyun içi 1 milyon alışveriş yapıldı.




    Hem Microsoft, hem de Amazon ve Gamestop gibi büyük perakende zincirleri Xbox One konsoluna olan ilgiden oldukça memnun olduklarını duyurdular.




    PS4 ve Xbox One modellerinin satış rakamları arasında henüz büyük bir fark oluşmuş değil. Ancak Xbox One halen 13 ülke pazarında satışına devam ederken, PS4 ise 30 rakamını geçmiş durumda. Bu bakımdan Xbox One modelinin biraz daha fazla ilgi gördüğü söylenebilir. 

     

     








  • Emin değilim ama yüksek oyun performansı için PS4, oyunun çözünürlüğünü dert etmeyen ve yanında başka şeyler de bekleyenler için Xbox One. Doğru muyum?

  • İsterse milyar satsın bu çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor
  • Buda mı milyon.

  • Çok ilginç gerçekten.

  • Aferin Microsoft.
  • aynı haber hem dh'de hem de bsc'de var
  • ps4 icin o kadar stok sorunu varki :) xbox one millet alamamak icin kendini sor tutuyor özellikle denemek istiyore :D

  • İddia ediyorum Xbox ülkemize Ps gibi seneler öncesinden sunulsaydı ve Sony gibi destek verseydi, bugün kimse ne Xbox One'ın ekran çözünürlüğünün düşük olmasını umursardı, ne de daha pahalı olmasını. Bizim milletimiz gösterişi sever abi. En çok özellik hangisindeyse onu alır. İnciği boncuğu ne kadar çoksa o kadar iyidir. O özelliği ömründe bir kere bile kullanmasa dahi alır.

    Ps4 = Oyun

    Xbox One = Oyun + TV + İnternet + Medya Oynatıcı

    Şimdi bana "TV hariç gerisi Ps4'te de var" demeyin! PS Oyun dışında hiçbir işe yaramaz.

    Bir kere xbox'un ekranına baktığında sadece oyun odaklı bişi olmadığını görüyosun. PS'in öyle bi derdi yok ki. Onu alan zaten oyun için alıyor. Ama biri çıkıp PS oyundan başka bi işe yaramaz dendiğinde, adam hemen zıplıyo "olur mu ya o da oynatıyo filmleri o da giriyo internete onun da knecti var.." ooo saydırıyo. Yahu Sony bilmiyo mu kendi ürününde bu özelliklerin olduğunu, sen bi dur ne atlıyon Sony'nin kendisi bile çok fazla üstünde durmuyo oyun dışında ürününün, sana ne oluyo. Sony'nin bence oyun dışında iddiası yok. Olmasın da zaten.

    Ha bi de şu konu var; Xbox'un çoğu özelliği ülkemizde destek vermiyor. Gerçi PS kullanıcıları da 1 mbs upload ile nasıl bi canlı yayın yapar bilinmez. Ama zaten o da Ps kullanıcıları için sorun değil sen zaten onu oyun için aldın :)

    Güzel ülkem sony'i zengin eder ki zaten tek başına. Her mahallede bi PS cafe, her cafe de en az 10 konsol desek ohoo Allah bereket versin. Sonra PS milyonlar sattı. Satar tabi. Türkiye'de xbox cafe sayısı elin parmaklarını geçmez herhalde. Bu güne kadar Ankara'da sadece 1 tane gördüm.

    Microsoft her ülkeye zamanında sevkiyatını yaparsa desteğini verirse Xbox One götürür.





  • biraz mı? biraz değil bariz xbox one önde bu durumda.
  • PS4 satışları ne durumda acaba?
  • nintendo wii de bile bazı oyunları oynarken, halen büyük bir zevk alıyorsam, 1080p yerine 720p hiç umurumda olmaz. bana verdiği hazza bakarım. ayrıca gelişmiş yeni kinectin bize çok güzel oyun tecrübeleri sunacağı da kesin.

  • Her şey oyun değil dediğimde eksiye boğulmuştum. İyi biraz fikriniz değişmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox One'ı alıp tüplü televizyona mı bağlayacaksın? Sanmıyorum. Zaten Smart TV'nde internet, tv ve medya oynatıcın var. Xbox One'ın oyun performansının da daha düşük olduğu ortadayken, "oyun" konsolunda Xbox One almanın mantığı ne? PS4 e çıkan Türkçe seslendirmeli/altyazılı oyunlar da cabası. Xbox One alınca kendini mutlu hisseden onu alsın ama Türkiye şartlarında Xbox One'ın hiçbir artısı yok...
  • Ulan xbox in marka imajı bildiğin iPhone işte ps4 ne kadar iyi olsada insanlar abd de pahalı olanı tercih ediyor. Oyun ücretlerini de dert etmiyor. Ancak küresel satışta ps4 önde olacaktır

  • ps4 konsol satılamıyor ki piyasada yok hepsi tükenti amerika da milyonlar kişi ps4 bekliyor piyasada ps4 yok. millet mecburen x one alıyor.

  • Bu durum ATI ile Nvidia'daki duruma benziyor, ATI kartları daha iyi ama yazılım konusunda Nvidia daha iyi, bunda da PS4 daha iyi ama yazılım konusunda Xbox yani Microsoft daha iyi, benim şahsi düşüncem bu, saygılar.

  • Xbox baya önde demiş biride Şakamısınız olum siz. Böyle haberlere bakıp ciddi ciddi yorum yapanlar var

    DH yılın en yanıltıcı, insanları yanlış yönlendiren haberi olabilir kendileri. 2.si Galaxy Fame & Fresh gibi modellerin kit kat alacağı hakkındaki haber, 3.sü ise Iphone 5C'nin tutacağı ve iyi satış yapacağı hakkındaki haber.. Hepsini favorilere ekledim, kupon garanti, banko maçlar, zamanı geldiğinde imzaya ekleyeceğim




  • xbox ve xbox 360 almistim ama artik xbox almayi dusunmuyorum. zaten destek yok. tr altyazi bile yok. sony en azindan dil destegi veriyor. soyle 1 yil gecsin bakalim. microsoft bi atak yapip da dil destegi verirse oyunlara xbox almak daha mantikli. zaten su anda xbox ps dan daha.iyi bi cihaz. bunu bi kere itiraf etmek lazim. ama destek vs. sony den geldigi icin. bana sony daha guzel su anda.

  • klasik donanımhaber, kaynak vermeden haber yapıyor. en iyisi ben vereyim kaynağı majornelson.com bu adam MS nin önde gelenlerinden biri ve tabi ki konsolun karizması çizilmesin diye yüksek rakam verecek. vgzchart veya başka bir sitenin satış rakamlarını açıklamasını bekleyin.

    ayrıca şuan amerika da ps4 neredeyse stoklarda yok ve 2 milyonun üzerinde ps4 bekleyen adam var.

    kaynak:http://www.vg247.com/2013/11/21/gamestop-says-2-3-million-people-are-still-waiting-on-a-ps4-console/

    google çeviri ile haber yapmak yerine araştırarak gerçek haber yapıyor olsaydınız bunları bilirdiniz sevgili dh yazarları. madem bir bilginiz yok bari a konsolu b konsolundan daha popüler gibi iddaalı bir açıklama yapmayın.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.