İkinci el mesajı:779
Katılım zamanı: 9 Nisan 2003; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
4 Ağustos 2006; 16:33:59
15 Temmuz 06 da Dussokagı06 nıcklı murat isimli arkadastan 1150 ytlye karsılıgında aşağıdakı parcaları aldım... Gelicekleri ve gelenleri yazıyım p4 3.4 cpu , ( fanı kırık resımde gorulur ) asus p5p800 anakart , (15 senelık bı ıde kablosu geldı direk cope attım ne asus un ıde kabloları ne sata kablosu ve sata elektrık kablosu gelmedı) 512 x 2 kıngston dual kıt (1x 512 ve 2 x 256 kıngston geldı duallık yalan oldu ) 128 mb 6600gt (bu sorunsuz geldı ) aopen h600b5 kasa (cd rom kapagının 1 ı yok dedı ama 2 tanesı acıktaydı ) 19'' phılıps lcd monıtor aldım.. ( bı tek monıtor geldı cd ıcerık fatura yok )
Hepsını garantılı oldugunu ve tum ıcerıgı gonderecegını soyledı... Ben parayı hesabına gonderdım mal geldi 2 gun sonra deneme fırsatım oldu kasayı taktım bastım dumeye 15-20 sn sonra kendını kapadı..soktum herseyı denedım gene calısmadı, ırtabata gecttım sorun yok dedı her parcayı tek tek denemeye basladım anakartın arızalı olduguna kanaaat getırıp nerden aldıgını sordum cızgı dedı gonderdım oraya ordan haber beklerken ıslemcıyıde baska anakartta denedım gene 15 sn sonra kapattı gne aradım teller kapalıydı msn den konusttuk saglam ben bozuk parca gondermem falan dedı kendısı bende pekı dedım bana garantılerını gonder ben hallederım dedım ama garantı belgelerının fln geldıgı yok !! 2 tel numarası kapalı , msn offlıne...
SONUC ANAKART TAMIRDEN DEĞİŞİP GELDİ , İŞLEMCI ELIMDE PATLADI İ RAMLER ZTN DUAL DEGIL BİDE FAN ALDIM 55 YTL YE YAKIN KARGO ODEDIM HEPSI BANA KACTI CPUYA ODEDIGIM 295 YTL DE HAVAYA UCTU.. SATTIGI MALIN ARKASINDA DURMADIGI ICIN HELAL OLSUN ONA !!!
Ufaltılmış ön izleme resmi
Fan kargoda kırılmış olsa kasanın ıcınden cıkardı ama cıkmadı demekkı daha onceden kırılmıstı ztn onu kırmakta harbı marefet ıster...
yazık bu kadar para verıosun neden demeneden alıosun be arkadasım
gecmıs olsun
referanslar= 1906nedir,@lien,haydargul52,ozgboy,raalem1 ,cango34,player,cskaraman,turnam,georgia,canuluca ,kriz_369 killerdg ezorla VEYSEL İPEK aklıma gelmeyen YÜZLERCE ARKADAŞ.... Dünya nüfusuna göre her erkeğe 2 kız düşüyormuş.Benim HAKKIMI kim yiyorsa Haram Zıkkım olsun.. istanbul..
4 Ağustos 2006; 16:42:40
kendısı ankarada ben ısttee guvenıp aldım.. bana anakart saglam dıyodu saglam olsa cızgı elektornık nıye değiştirme yapıp baska anakart gondersın Fena kazıklandım anakartı kurtardık ama cpu kactı gibi...
bu arada kargolastıgı adam vardır ıllakı adresını versınler sana hukukı ıslem baslat ..ama karsı tarafı dınlemek lazım ..yanlız benımde basıma geldı o cep kapatılmıomu yada cevap verılmıo yaa ıllet oluyo adam pğarasınamı yansın suratıne tel kapatılmasınamı kesınlıkle arkasından kostur ole topıc acıpta bırakma olayın arkasını
referanslar= 1906nedir,@lien,haydargul52,ozgboy,raalem1 ,cango34,player,cskaraman,turnam,georgia,canuluca ,kriz_369 killerdg ezorla VEYSEL İPEK aklıma gelmeyen YÜZLERCE ARKADAŞ.... Dünya nüfusuna göre her erkeğe 2 kız düşüyormuş.Benim HAKKIMI kim yiyorsa Haram Zıkkım olsun.. istanbul..
Bir arkadaştar aldığım duyumlara göre Engin Sarıkaya gne aramızda arkadaşar.Özellikle İzmir ilanlarına dikkat edin bu aralar.Hele önceki ilanlarında sonuçlanmamış laptop takas ilanın varsa
İkinci el mesajı:2174
Katılım zamanı: 13 Haziran 2006; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
4 Ağustos 2006; 16:58:35
Ya insanlar güveniyorlar alışveriş yapıyorlar ama arada böyle çıkıntılar da oluyor ancak bunu forumdonanımhabere mal etmek çok yanlış burada çok dürüst satıcılarla iş yaptım hep o kadr ki memnuniyetsizliğim durumunda direkiade öneren ve bu sözün arkasında duran arkadaşlardı örneğin Xardas dostumuza gözünüz kapalı güvenin diyebilirim.
Geçmiş olsun dostum inşallah bir daha olmaz hiçbirimizin başına gelmez.
Referanslarım için lütfen tıklayınız. Alışverişte Ahlak Önemlidir,bu yüzden bu kişilerden özellikle uzak durun:ilhanathema,sertert,_cisse_ ,lordlenchester(dolandırıcı;uzaklaştırıldı)(Pm le sorabilirsiniz)
4 Ağustos 2006; 17:01:52
Bu dolandırma degıl aslında anakart ve cpu dısındakıler ıcınbısey demedım ramlere oke dedım ıde kablosuna oke dedım kasa kapagına oke dedım cpu fanına oke dedım ama anakrt ve cpu arızalı cıkınca sıyırdım kafayı yıgenıme toplıycaktım oda bılıyodu 15 20 gun oldu rezıl kepaze oldum... Yanlışlık olmuş olsa bile faturalarını nıye gondermez bu mıllet anlamadım gıttıı herkes garantılı dıyor ama fatura gondermeye gelıcne yalan oluyo.. Cpu nerden alındı nasıl alın garantı nerden hıc bır bılgım yok... Bende beklemezdım kendısınden alısverısyapmadan bı kac gun once arastırdım kendısını formdda hep olumlu sonuc aldım ama bende şans yok işte... Bide metıntekın arkadasım evını basarım dıyosun ben sabah 7 aksam 8 ısteyım hangı ara gıdıp basıyım ? iş adre ev adresı falan mevcut bende ama tellerı kapalı ıstanbuldan ankaraya gıtme ıhtımalımde yok.. Bakalım belkı topıgı gorurde cevap verır ulasır bana
İkinci el mesajı:2410
Katılım zamanı: 27 Nisan 2006; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
4 Ağustos 2006; 17:08:12
Geçmiş olsun dostum...umarım halledersiniz..karşıdakini dinlemeye gerek bile yok cpunun FAN parçası içinden çıkmadıysa kutudan bilierek yollamıştır bunun dinlemesi mi var allah aşkına yaa
İkinci el mesajı:2119
Katılım zamanı: 14 Aralık 2004; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
4 Ağustos 2006; 17:10:30
2-3 tane tanıdıktan Dussokagı06 nickine şikayetler var . Ankaradan tedbirli olalım biraz arkadaşlar. Belliki biraz sorumsuz birisi. Dinleyelim bakalım oda bir açıklama yapar elbet.
ANKARADAN SATIŞ YAPAN ARKADAŞLAR BİRAZ AKILLI OLALIM ANKARALIYA YAKIŞMAZ BÖYLE ŞEYLER. KARŞIMIZDAKİ MÜŞTERİLERİMİZİ MAĞDUR ETMEYELİM. ÜRÜNLERİMİZİ, KARGOLARIMIZI SORUNSUZ YOLLAYALIM. BİR HATA VARSA ORTADA MUTLAKA TELAFİ EDİP, ÜRÜNLERİ GERİ ALALIM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnam -- 4 Ağustos 2006; 17:25:14 >
eminimki bir yanlışlık olmuştur ve murat kardeşim bunu düzeltecektir!!
saygılarımla...
+1 Böyle bi şey yaptığına çok şaşırdım.
quote:
Orjinalden alıntı: turnam
2-3 tane tanıdıktan Dussokagı06 nickine şikayetler var. Ankaradan tedbirli olalım biraz arkadaşlar. Belliki biraz sorumsuz birisi. Dinleyelim bakalım oda bir açıklama yapar elbet.