Bildirim
2x10 Ledli Vu-Metre [ RESİMLİ / VİDEOLU ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ledlere direnç takmaya gerek yokmu -
tahminimce potansiyometrenin önündeki direnç gelen gücün - kısmını düşürdüğü için hepsini düşürmüş oluyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 10 Aralık 2013; 18:34:57 > -
ne zamandır çalışıyor bu devre -
Bu devreyi görünce hemen mobilyacı arkadaşı aradım ölçüleri verdim bana bir kutu ayarla diye kutu gelsin bende yapacağım :) keşke karton yerine ahşap bişeye yapsaydın daha güzel dururdu. -
Öyle ama bende ağırlık önemli o yüzden hafif olması gerek bende de üstüne basılması veya herhangi vb bi tehlikeyle karşılaşmayacağı için kartondan yaptım ama söylediğiniz doğru ahşaptan yapılabilir bir devre o zaman daha düzgün ve doğru duracaktır.İlerde geliştirmeyi planlamıyorum değil tabiki bunu değiştiriceğim zaten kartonu üçgen yapacaktım içindeki devre büyük olunca kablolar falan kare yaptım o yüzden potansiyometre ve diğer girişler devrenin üstünde kaldı ilk yapışım olduğu için aceleyede geldi
-
Önerim, 3,5 jack yerine küçük bir mikrofon amfisi eklemek. Benim de böyle bir planım var, buna uygun basit bir amfi bulursanız paylaşın. -
Kutulama yaratıcı olmuş güle güle kullanın -
@kimyasalatik mikrofon anfisi ile galiba ne duyarsa ona göre yanıyor bu durumda hoparlöre yakın kyarsak beleşe uzaktan jack yapmış gibi oluyoruz :D
@EasyBell aslında üçgen düşünüyordum bu gibihttp://u1312.hizliresim.com/1j/4/v5x8m.jpg ama içindeki kablolar sığmayınca kare yapmak zorunda kaldım ve malesef girişler potansiyometre fln üstte kaldı :( -
elinize sağlık arkadaşlar bende zamanında az uğraşmadım wumetreyle ve halada kullanıyorum sorunsuz bır şekılde
yapılısını ve videolarını paylaşmıştım imzamdan takıp edebilirsiniz -
Potans sadece entegreye gelen sinyali küçültür dirençte potansı korumak için koyulur.
Ledlerle alakası yok. -
:D verdiğin bilgi için sağol video izledin dimi bekliyordun hani :D -
Evet izledim. Aynısından yapmıştım. -
@IItwentysixII düşüncelerinizi alalım :D -
quote:
Orijinalden alıntı: linyit43
@IItwentysixII düşüncelerinizi alalım :D
iş ortamında olduğum için video izleyemiyorum kusura bakma yarın yorumlarımı sunarım inş -
Şuan izleme fırsatım oldu. Gayet şık bir iş çıkarmışsın tebrik ederim
Ledlere seri direnç bağlanmasına gerek yok, aklınızda soru kalmasın. Çünkü LM3914 ve LM3915 çıkışları seçilen dirençlerle belirlenmekte. Datasheetinde formülü ve gerekli açıklamaları mevcut. Başarılarınızın devamını dilerim -
Elinize sağlık, çok dehşet güzel bir çalışma olmuş, portatif. -
hocam bu dişi jackın hangi uçlarına lehimlicez kabloyu -
böyle ama siz gene jacka elektrik verin dediğim uçlarada 12v ile çalışan bşiey değdirin eğer yanarsa oluyordur :D -
tşk ederim :D
Benzer içerikler
- kırmızı kablo + mı
- uzaktan kumandalı araba pili çabuk bitiyor
- citroen ekran açılmıyor
- alüminyum folyo dedektör
- merdiven otomatiği zaman ayarı nasıl yapılır
- gözlüklü drone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X