Şimdi Ara

LG G2, 4 ayda 2.3 milyon satış rakamına erişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • LG G2, 4 ayda 2.3 milyon satış rakamına erişti





    LG'nin görkemli bir etkinlikle Ağustos başında lanse ettiği amiral gemi modeli G2 yaklaşık 4 aydır piyasada ve firmanın şimdiye kadar ki en iyi akıllı telefonu kabul ediliyor. Bununla birlikte satış rakamları beklentilerin altında kaldı.




    Asia Today tarafından verilen bilgilere göre LG G2 ilk 4 aylık periyotta 2.3 milyon adet satış yaptı. LG'nin sadece ilk iki aylık beklentisi 3 milyondu. Güney Kore'de model 600 bin adet satış yaptı.




    LG'nin G2 modelinin tanıtımı için oldukça büyük reklam faaliyetleri düzenlediği belirtiliyor. Şimdye kadar istenen etkiyi yapamayan reklam faaliyetlerinin, tatil dönemine yaklaştığımız bu günlerde etkili olabileceği konuşuluyor.




    LG G2 modeli 5.2 inçlik Full HD IPS ekran, Snapdragon 800 yongaseti, 2GB RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 13MP çözünürlükte OIS destekli arka kamera, 60 kare/saniye hızında Full HD video kaydı, Android 4.2.2 işletim sistemi gibi özellikler sunmaktaydı Modelin 16GB kapasiteli versiyonu 1599TL iken 32GB kapasiteli versiyonu 1799TL. 

     

     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/LG-G2-sales-fall-behind-expectations-2.3-million-units-in-4-months_id50149







  • Satış rakamı insanlardaki marka takıntısının kanıtı olmuş Aynı dönemde satılan s4 bile g2 satışını katladı

  • Baştan söyleyeyim azmış note3 şu kadar sattı diyenin ağzına kürekle vururum gayet iyi satış yapmış adamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafıza kartı takılsa idi şatışları belki daha fazla olabilirdi

  • LG böyle senede bir max 2 amiral telefon yapsın yeter. Samsung'un çöp üretme makinasına dönüşmesi sonrası LG çok değerli oldu gözümde.
  • Benim almama nedenim 10-15 tllik TRT Bandrolü yüzünden kaldırılan Fm Radyo ve Micro Sd slot olmaması...

  • turkiyede bu kadar ilgi gormesi birazda fiyatindan ama avrupa ve amerikada oyle avantajli fiyatlardan satilmiyor. gercekden iyi bir telefon ama lg nin destek ve diger konulardaki gecmiside ortada. insanlarin cekinceli yaklasmasi normal. ancak lg bu seride iyi destek, guncelleme sunum bir sonraki serilerdede iyi telefonlar sattiginda satislari patlama yapacaktir. tipki samsungda oldugu gibi. galaxy s iyi bir telefondu ama iyi satmadi. s2 ses getirdi buna ragmen patlama yaptigi soylenemez. ancak s3 de buyuk patlama geldi. bu isin dogasi boyle. tek basari modelle is yapamazsiniz. ayni sekilde tek basarisiz modeldede satislariniz hemen dibe vurmaz.

  • Kore'lilere yaptığı torpili diğer ülkelerde de yapsaydı, 4 milyon da satardı.

    Hem ayrıca bu model LG için yeni bir başlangıç, LG ye karşı bir ön yargı var. Bu ön yargı zamanında Samsung için de vardı ve ortadan kalktı.
  • Yakında 2.3 milyonun içine girip istatistikleri değiştireceğim







    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla satmadı diye şimdi güncelleme de vermezler, şaka bi yana telefonlarının arkasında dursa adam gibi destek verse şuan 2 ye 3 e katlardı bu rakamı
  • furky86 F kullanıcısına yanıt
    fm radyo bir ingiltere romunu yuklemenize bakar. fm radyo telefonun icinde hazir duruyor. sadece sistem dosyalarinda radyo uygulamasinin ismini degistirmisler, silmemisler bile. hatta rootlayip sistem dosya ismini duzelterek calistiran arkadaslarda var. tam detayini bilmiyorum ama mumkun.
  • Fiziksel buton kullansalardı satışa çıktığı gün alırdım. Ekranı neden sanal tuş takımıyla paylaşayım?

  • Sen Micro Sd koy pili çıkarılabilir yap o '2.3' 23 milyon olsun. Böylesine güzel bir telefona yazık eden o tepe yöneticisinin kafasına kürekle değil kazmayla vurmak istiyorum.

  • İlk çıktığı haftada aldım ve yurda geldim. 3-4 arkadaş sorumuştu nasıl diye bende anlattım ve vizelerden sonra 1 hafta tatile girdim. Dün yurda geldim ve bir baktım 3'ü G2 almış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    fm radyo bir ingiltere romunu yuklemenize bakar. fm radyo telefonun icinde hazir duruyor. sadece sistem dosyalarinda radyo uygulamasinin ismini degistirmisler, silmemisler bile. hatta rootlayip sistem dosya ismini duzelterek calistiran arkadaslarda var. tam detayini bilmiyorum ama mumkun.

    ROM'a bile gerek yok. Root edip sistem dosyalarından bile halledebilir. Ben öyle yaptım paşalar gibi de kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi satar tabi
  • yazık olmuş çok daha fazlasını hak ediyordu.

  • Çevremde bazı kişilerin S4 aldığını görüyorum içim acıyor. O kadar sorunlu bir telefon ki, başlığına girip 1-2 sayfa okuyan adamın içi kararır. Bu biraz bilgisizlikten kaynaklanıyor, LG mobil sektörde Samsung gibi bir değer oluşturabilmiş değil, tabi hafıza kartı ve değiştirilebilir batarya gibi kimine göre çok önemli faktörler de var. Benim de ilk sanal tuşlu telefonum G2 ama alışmak için hiç çaba sarf etmem gerekmedi. Daha önce kullandığım iphone 5 ve galaxy S3'te home tuşları yalama olmuştu bunda öyle bir imkan yok. Ayrıca istemeyen için de kolaylıkla gizlenebiliyor ki sanırım 4.4 sürümü ile bunun için root'a bile gerek kalmayacakmış.
  • İnsanlar daha önceki durumlardan dolayı ön yargıyla yaklaşıyorlar. Eğerki marka yarı yolda bırakırsa kullanıcıyı ,en iyi telefonlardan birini de yapmış olsa bu markadan uzak durur kullanıcılar. İmajını tam anlamıyla düzeltmesi gerekiyor lg nin. Çok başarılı bir telefona sahipler

  • İyi iyi fiyatı biraz daha düşsün
    Performansı beğenmediğinden LG KORE deki MikroSD hafıza kartlı modeli getirir.
    Yada G-Flex daha erken gelir.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.