Şimdi Ara

Galaxy Note 3 iki ayda 10 milyon satış yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Galaxy Note 3 iki ayda 10 milyon satış yaptı





    Samsung'un ekran kalemi destekli akıllı telefon serisi olan ve piyasaya çıktığı günden bu yana tüketici ilgisini artırmayı başaran Galaxy Note, 3. nesli ile yine önemli bir başarıya imza attı.




    Gelen bilgilere göre Galaxy Note 3 iki ay içerisinde 10 milyon adet satış rakamına ulaştı. Bu Note 3 modelini Note serisi akıllı telefonlar içerisinde en hızlı satış yapan model haline getiriyor. Galaxy Note 2 modeli 4 ayda, Galaxy Note modeli 9 ayda 10 milyon satış rakamına ulaşmıştı.




    Galaxy Note 3 satışları özellikle Çin, Güney Kore ve Japonya tarafında oldukça güçlü. Eylül ayında satışa çıkan Galaxy Note 3 yeni renk seçeneklerine de kavuşmuştu. 




    Modelin, Ekim ayında 30 milyon satış rakamına ulaşan Galaxy Note 2'yi de geçerek yeni rekorlara imza atması bekleniyor. Galaxy Note 3 modelinde 5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, bölgeye göre Exynos 5 Octa 5420 veya Snapdragon 800 yongaseti, 3GB RAM, 3200mAh batarya gibi özellikleri saymak mümkün. 

     

     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/In-just-two-months-Samsung-ships-10-million-units-of-the-Samsung-Galaxy-Note-3_id50180







  • Bugun alinabilecek en iyi ve en ust duzey donanima sahip telefon bu kadar satmasi gayet normal cunku piyasada kalemli baska telefon yok alternatifi olmayan bir urun her zaman rekor kirar sony htc nokia lg sapkasini onune koysun dusunsun biri kamerasina flash bile koymaz kocaman telefon yapar biri hala s600 islemci koyar lg nin ust duzey phablet diyebilecegi bir telefonu dahi yok nokia desen hepsinde olduğu gibi kalemi yok.note 3 e bakiosun degisen pilden tut fiziksel tusa kadar kullanicin aradigi ufak ayrintilar dahil hersey bir arada. En cok sonye kiziyorum bu kadar potansiyeli olmasina ragmen hala phablet boyutunda 5 inc telefon cikarip tft ekran koyuyor saka gibi.isin ozeti hll olsun samsunga karsisinda boyle rakipler oldugu surece lider olmaya devam edecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 10 Aralık 2013; 8:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüste, sokakta milletin elinde Hep S4, S3 veya Note 2 var bu telefonu şimdiye dek hiç kimsenin elinde görmedim o yüzden inanmam :)

  • N9000 değil de N9005 alınır,tr'de paralel ithalat da var 1600-1650 arası.

    Qualcom ve 4K

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birileri tükürdüğünü yalamak istemiyor ama artık bildirim ekranı boyutlarından vazgeçmenin zamanı geldi. insanlar samsung sayesinde büyük ekrana alıştı artık. inat etmenin alemi yok.

  • Tabiki satar. Çok doğal satması. Çünkü s4 fos çıktı. Adamlar birde notu bekleyeyim dediler. Ve çıkınca gidip hemen aldılar. Birde alternatif yok. Eğer olsa karşısında adam gibi biri o zaman satamaz. Hele bu fiyattan. 2200tlden telefonmu olur arkadaş. Ama el mahkum naparsın..

  • Bugün itibariyle Android 4.4.2 yayınlandı bilgilerinize sunarım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat_ps3

    Otobüste, sokakta milletin elinde Hep S4, S3 veya Note 2 var bu telefonu şimdiye dek hiç kimsenin elinde görmedim o yüzden inanmam :)

    Ben resmi bir kurumun bilgişlem bölümünde çalışıyorum.

    Yüzlerce bilişimci var ama daha Note 3 alana rastalamdım Note 2 s3 s4 çok
  • Buda mı 10 milyon.

  • Bir tane kız arkadaşım almıış. Kız telefonu kafasına bir koyuyor kafasını göremiyorsun falan. Boyutları gerçekten büyük ancak iş için kullanan tanıdıklarım var kaleminden ötürü.

  • Android alinacaksa Samsung, Samsung alinacaksa Note serisi.

  • Sony Xperia Z1'den umutluydum ama hayal kırıklığı yaşadım. LG G2 fiziksel butonu olmadığı için tercih etmedim. S4 ve Note 3'ü Samsung'un Exynos 5 Octa inadı yüzünden almadım. Galaxy J geçiş telefonu alınır mı yoksa S5'i mi beklesem düşünmekteyim. Bu firmalar bana yine yeniden iPhone aldıracak diye cüzdanımda bende endişe içindeyiz.

  • qapaq
  • Note 3 e rom yükleyerek samsung arayüzünden kurtulmak mümkün mü?

  • satsin bakalim. not 2 var bende gunceleme mevzuundan hic memnun degilim. ekrani ve bataryasi icin aldim. telefondan cokbmemnunum amaufak tefek seyler var bu guncelleme ile gelecek onlar da daha gelmedi. su an telefon alacak olsam htc one alirdim. bu kadar devrim olmayan ozellikleri bile 1 sene sonra verecek samsung. zaten kalem ozelligini vermiyo bi tarayici iyilestirmesi ve uyfulamayi karta tasima isi bu kadar mi zor. millled xda de neler yapiyo 1 ayda:/

  • Samsung Galaxy Note 3 Exynos 2199 TL Samsung Galaxy Note 3 S800 2299 TL

    Samsung madem Exynos ve S800 ikisini birlikte üretiyor satışı da ikisi birlikte yapsın isteyen Exynos alsın isteyen maliyet neyse 100TL 200 TL versin S800 4K alsın.

    Samsung Galaxy Note 3 Exynos 2199 Samsung Galaxy Note 3 S800 2399 TL

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

    Note 3 e rom yükleyerek samsung arayüzünden kurtulmak mümkün mü?

    Arayüz kurup kalemin bütün özelliklerinden mahrum kaldıktan sonra note 3 almanın mantığı nedir?
  • Para basiyor herifler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen nefret ediyorum bu markadan. Ne telefonları kaliteli nede diğer ürünleri. (Tv, çamaşır makinesi, müzik sistemleri vs.) Arkadaş bu dünyadan kimse bana müşteriyi aldatıcı davranan ve ucuz ürünler yapıp pahalı satan bu firmayı övmesin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkdiva

    Android alinacaksa Samsung, Samsung alinacaksa Note serisi.

    android alacaksan nexus,samsung alacaksan note serisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.