Şimdi Ara

Orta seviyeli tablet tercihi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese iyi aksamlar ;

    Suan kullanmakta olduğum Casper tabletim cok kasma ve donma ayrica surekli programi kapat uyarisi verdiği icin orta seviye bir tablet almaya karar verdim.

    Tableti genelde günlük kullanım icin tercih edecegim pdf dosyalari office dosyalri mailler internet önceligim ekstrem bir oyun performansı beklemiyorum fakat tableti laptop yerine kullanacağım icin uzmesinide istemiyorum.

    Butceyi 300-400 lira civarında düşünüyorum.

    Oncelikle Asus Memopad HD7 ve ACER ICONIA A1-810 iki cihazida hosuma gitti f/p urunlerinde benziyorlar baska bilinmedik markalarda bu fiyat araliginda cok daha kuvvetli donanımlar var fakat insan guvenemiyor.

    Baska önerilerinizede acigim iki cihazinda donanımlari cok yakin asusun ekran kalitesi hosuma gitti fakat acer inda ekran büyüklüğü avantaji var birde acer biraz daha akici ve stabil geldi bunu söylemek icin cok erken ama yarim saat inceleme sonucu vardim bu kaideye kullanan arkadadlar daha dogru bilgiler verebilirler..

    Yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler. .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 10 Aralık 2013; 17:39:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • asus memopad hd 7 aldım 3-4 gün önce , şuana kadar güzel gidiyor.pdf den derslere çalışmak arada bir film internet vs için aldım.şarjıda tatmin edici.ana ekrandaki kasma hariç çok güzel bir tablet.bende 16 gb lık modeli var.seninde beklentini karşılayacağını düşünüyorum.oyun performansını tek oyunda denedim gt racing 2.o yüzden pek bir bilgim yok oyun konusunda. ama oyun performansınında iyi olduğunu söylüyorlar.bu arada gt racing 2 gayet akıcı birşekilde oynadı.eğer denememi istediğin bir oyun varsa deneyebilirim.kullanışlı bir tablet,ekranı çok canlı ,çok hoş.acer hakkında pek bilgim yok.sadece tabletleri denerken dokunmatiğini,ekranını incelemiştim.benim pek hoşuma gitmemişti.ama yinede araştır tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceiso93 -- 9 Aralık 2013; 17:50:56 >
  • Arkadaslar guncel ;

    Asus' un 8inclik tabletinu inceledim cokta hosuma gitti fakat yuksek bir fiyat etiketine sahipti biraz daha eklenir ipad mini alinir.

    Asus ve Acer arasindayim hala ekran kalitesi ve aksesuar bulunabikirligi acisindan asus onde diger noktalarda bemzerlikler olsada acerin ekran boyutu bana daha ideal geliyor.

    Iki firmada umarim güncelleme yaparlar yaomazlarsa hicbir önemi yok..

    Ayrıca onerilerinize acigim arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artes Q818`i bir incele derim 8'' düşünüyorsan. İncelemesini şurada yazmıştım http://forum.donanimhaber.com/m_84759801/tm.htm





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 10 Aralık 2013; 20:45:49 >




  • ben aldım kullanıyorum ve daha hiç bir sorun çıkarmadı bütçene de uygun olabilir 275 tl burdan bır bakhttp://www.caspershops.com/casper-via-7-inc-tablet-16-gb-cta-e07-14a
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ceiso93

    asus memopad hd 7 aldım 3-4 gün önce , şuana kadar güzel gidiyor.pdf den derslere çalışmak arada bir film internet vs için aldım.şarjıda tatmin edici.ana ekrandaki kasma hariç çok güzel bir tablet.bende 16 gb lık modeli var.seninde beklentini karşılayacağını düşünüyorum.oyun performansını tek oyunda denedim gt racing 2.o yüzden pek bir bilgim yok oyun konusunda. ama oyun performansınında iyi olduğunu söylüyorlar.bu arada gt racing 2 gayet akıcı birşekilde oynadı.eğer denememi istediğin bir oyun varsa deneyebilirim.kullanışlı bir tablet,ekranı çok canlı ,çok hoş.acer hakkında pek bilgim yok.sadece tabletleri denerken dokunmatiğini,ekranını incelemiştim.benim pek hoşuma gitmemişti.ama yinede araştır tabi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam biraz daha çıkabilirsen hala 20 ay garantili ve 8 ay kırılmaya çalınmaya karşı kaskolu memo pad 8 imi satıyorum.ilgilenirsen özel mesaj atabilirsin.iyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.