Şimdi Ara

Internet reklamciligi ile gelir elde etme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,


    Dünyanin bir numarali PTC (Paid To Click - Tikla Kazan) sitesi olan NEOBUX, diger sitelerden farkli olarak ANINDA ÖDEME sistemini yaratarak rakipleriyle arasindaki farki açan kurulus olmustur.

    Ödeme limitinize ulastiginiz andan itibaren site üzerinden yapacaginiz basit bir islemle NEOBUX'ta paraniz aninda hesabiniza geçer.

    Neobux‘ta referans kiralayarak iyi paralar kazanmak mümkün! Isterseniz sifir yatirim ile isterseniz, zaman kaybetmek istemezseniz 10-25$ yatirim ile bu ise baslayabilirsiniz… Nasil mi? gelin beraber inceleyelim.

    Neobux günde ortalama 20 reklam bulunmaktadir. Toplamda Günde 0.020 $ kazanilir. 1 ayda 0.60$.

    Reklamlara tiklama süresi 5 dakikadir.

    Minimum para çekme 2$ dir.

    Kazanma Taktigi

    A) Hiç Yatirim Yapmadan

    1. Neobux’a kayit olun.
    2. 1$ kazanana kadar reklamlara tiklayin. 0.6$ ile 3 ref alin.
    3. Her gün 10 dakikanizi ayirin ve server saatinde minimum 4 sari sabit reklama (fixed advertisement) tiklayin. Bu islem referanslariniz dan komisyon alabilmeniz için gerekmektedir.
    4. Her hafta bütçenize göre yeni referanslar ekleyin, 7-8$’a ulastiktan sonra asagidaki B seçenegine devam edebilirsiniz.


    B) 10-25$ Yatirim Yaparak (Standart Üyelik)

    1. Neobux‘a kayit olun . Neobuxa ilk basta vermek üzere 10$’lik veya 25$’lik stratejiden birini seçin.
    2. Her gün 10 dakikanizi ayirin ve server saatinde minimum 4 sari sabit reklama (fixed advertisement) tiklayin. Bu islem refinizden komisyon alabilmeniz için mutlaka gerekmektedir.
    3. 10 refi 2$’a kiralayin, ortalama olarak 1.5-2.5 arasinda tiklama yaparlar. Ortalamaniz 1.32'nin üstünde oldugu sürece kârdasiniz demektir.
    10 ref 1.75 tik ortalamayla ayda 0.65$ kazanç getirmektedir. (Bu degerden gelecek ayin kirasi da düsülmüstür, yani hep aktif reflerinizin bulunmasi durumunda size düsen paydir)
    4. Autopay özelligini aktif hale getirin.
    5. AutoRenew özelligini aktif hale getirin.
    6. Her hafta bütçenize göre yeni referanslar ekleyin, ancak standart üye için maksimum 300 referans kiralayabilirsiniz ki bu ayda 1.8 tik ortalamasi ile 30$ kâr demektir. Tabi ortalamaniz daha yüksek olmasi sansiniza ve referanslari takip etmenize baglidir.
    7. Bir hafta boyunca hiç tiklamayan referanslarinizi 0.07$’a degistirebilirsiniz. Referanslarin genel ortalamalarinin 1.33'dan asagi olmamasina dikkat edin.

    C) 90$ Daha Yatirim Yaparak (Golden Üyelik)

    Standart üyelik ile 300 referansi optimize ettikten sonra iki ay boyunca 40$’lik kazancinizi biriktirip golden üyelige geçebilirsiniz. Golden üyelikle beraber referanslardan aldiginiz komisyon 2 katina çikarken, maksimum referans limitiniz de 2000'e yükselecektir. Referanslariniz 1250 civarina geldiginde, referans alimini azaltip, optimizasyonu arttirmalisiniz. Ve kazançlarinizin tadini çikarabilirsiniz.

    Bedava uyelik icin buraya tiklayiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.