Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MAHMUTKARAGÜLLE HAKKINDA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Diğer ikinci el ürünler >> MAHMUTKARAGÜLLE HAKKINDA Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kalimor

İkinci el mesajı:213
Katılım zamanı: 21 Aralık 2005;
Durum: Forumda değil

3 Ağustos 2006; 20:06:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşımız

Bu ilanı açmıştır ( Tıklayınız )

attığım pm sonrası taksitle alım yapabilmem üzerine anlaştık ( hemal hemsat . com üzerinden )

arkadaşımızın kredi kartı olmadığı için yeni bir üyeliği kendi kredi kartımla yarattım komisyon bedelinin yükselmemesi içinde bir ilanlık komisyonsuz satış paketi aldım ve ilanı açtım tabi bu sırada arkadaşla paslaştık ve o kendi bilgilerini girdi.( tüm bu işlemler msnden karşılıklı yapıldı )

ardından kendisinden kargoya hazır olduğunda haber vermesini istedim ve bir telefon numarası temin etmesini istedim.

sonrasında...

bir daha hiç geri dönmedi

verdiği telefon numarası sahte ( belki yanlış vermiştir diye pm gönderildi )

icq numarası başkasına ait ve asla online olmuyor ( banka hesabıda kendine ait değildi ve bu icq numarasındaki bayan adına aitti )

atılan tüm pmlere ve son olarak atılan uyarı pmine asla cevap vermedi ( foruma giriş zamanları sürekli gözetlendi )

bu arkadaşla alışveriş yapacakların bilgisi olsun diye yazdım umarım hata etmiyoruz.

Tüm ihtimalleri düşünüp arkadaş hakkında kötü şeyler yazmak istemedim ama hiçbir pme cevap yazmadığını görünce niyeti hakkında başka yorum getiremedim.

Kolay gelsin, hepimize hayırlı alışverişler.

Alım yaptığım kişiler : omurde, TatanQa, Mortal_Abas, sd@sinan, ka1984, mustaac, hhg
Satış yaptığım kişiler :
Kötü Referanslar ! : moncici35, mahmutkaragülle
kyorhan

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:5212
Katılım zamanı: 30 Ekim 2004;

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

3 Ağustos 2006; 20:19:22 

hemalhemsat.com dan satış onayı vermediğin sürece yani kargo eline ulaşmadığı sürece parayı ödememe gibi bir hakkın var hata sizde

Referanslarıma bakmak isterseniz, tıklayın.
2. EL Dükkanım İçin Tıklayın

Eski Rumuz : Dinendal Elensar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 5 ürün
alobar

İkinci el mesajı:509
Katılım zamanı: 28 Aralık 2003;

3 Ağustos 2006; 20:21:52 

Konuyla ilgisiz olucak ama.Malesef ikinci el fazlaca sıkıcı olmaya başladı.Çoğu 20-30 postlu ilanlar fake.Mesaj atıyosunuz ama karşıdakin den bir yanıt yok.Yönetimce yada burdaki arkadaşların tavsiyeleriyle buna bir çare bulsa iyi olur.Örneğin ikinci elde ürün satmak isteynlern belli bir süre önce üye olmuş ve belirli post sayısına ulaşmış,yada referansla alınan kişiler olması gibi.
kalimor

3 Ağustos 2006; 20:22:06 

zaten henüz para falan ödemedim
kargonun hazır olduğuna dair haber vermesini istedim ama o ana kadar ufakda olsa ilan ve komisyon bedeli gibi ücretler ödedim.

sonuçta pmleri cevapsız bırakması durumu kötü bir hale soktu.

Alım yaptığım kişiler : omurde, TatanQa, Mortal_Abas, sd@sinan, ka1984, mustaac, hhg
Satış yaptığım kişiler :
kalimor

3 Ağustos 2006; 20:25:36 

değişen birşey olmaz sanıyorum alobar zira insanlar bu seferde rastgele oraya buraya post yazıcak maksat sayı dolsun ama davet yada referans sistemi fena değil o olabilir ANET lilere öncelik sağlansın ama benim 40 postla buiş yürümez gibi

Satış yaptığım kişiler :
BeyazBüyü

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:1390

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

3 Ağustos 2006; 20:49:40 

Şahısın birden fazla üyeliği mevcut ve hepsi kapatılacak.

İkinci el forumlarını kullanan tüm üyelerimizin bilgisine, iyi alış verişler.

Referanslarım:{PeGaSuS}-Speed-Step-Powerstorm-Savage-Atik_Elektronik-sugarcocuk1-RED LORD CHE-harmonyoa-erkan44-eXpErT_-themehmetoner-fatihterim1905-zohahahaha-enverakkuş- 4 sene içerisinde yüzlerce insanla alış verişimiz oldu adını hatırlayamadıklarım referanslarına alış veriş yaptıysak eklesin lütfen.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Diğer ikinci el ürünler >> MAHMUTKARAGÜLLE HAKKINDA Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Pozitim Teknoloji Standı
Pozitim Teknoloji'den Mehmet Bey web siteleri için sundukları mobil çözümler hakkında bizlere bilgiler veriyor.
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar