Şimdi Ara

Gotham (2014 - 2019) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.134
Cevap
78
Favori
117.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Çok iyi bölümdü. Gordon o manyağa karşı geçemedi sınırını ama Galavan'a patlayacaktır ileride. Nygma'nın değişimi gayet iyi işleniyor. Koalisyonu da kurdu Penguen'le. Oradan iyi ekmek yer dizi. Galavan'ın kardeşleri Assassin's Creed cosplay gibi daldılar Gotham'a. Alfred Bruce


    Yeni bölüm fragmanı bu bölümden daha heyecanlı görünüyor.
    Tabitha vs. Alfred
    Bölümleri coşturup çat diye ara verecekler. Beklemekten ciğerimiz solacak




  • Bu sezon da 1 tane bile kötu bolum olmadi masallah boyle devam etsin

    Nygma nin da Anilar bilmecesi iyidi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Yine çok kaliteli bir bölümdü.sadece bruce sahneleri sıkıcı oluyor.alfred verdi bu sefer ayarı jim de artık kontrolü eline alsa iyi olacak her aksiyonun içinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir takip ettiğim 3 diziden birisi... özellikle bu sezonu gerçekten keyifli,
    joker'den bir kaç bölümdür ses sade yok, kim bilir, galavan'ın sonunu o getirir belki :)
  • Lee çok iyi hatun ya. Bu bölümde bir daha anladım.
  • Bölüm güzeldi ama Harvey neden yoktu bu bölüm anlamadım.

  • Polislerin bu kadar beceriksiz olması bir tek benim mi dikkatimi çekiyor her bölüm her bölüm aynı şey. Ed ve Oswald ikilisi efsane oldu. Missy'yi görünce şaşırdım Doctor Who izleyenler bir an sevinmiştir benim gibi.
  • dizi resmen bu yıl izledigim en iyi dizi oldu, villain leri sırtladılar diziyi gidiyorlar, penguen,nygma,jerome (joker), zaten bu 3.lüydü batman'i batman yapanlar,


    nygma dizi başlayalı belli penguen ile favori karakterimdi, çok iyi rol yapıyor eleman, bu bölüm penguen bile korkdu resmen kendisinden, bruce salaklıgına devam ediyor bundan batman fln olmaz dizi yapımcıları doğruyu söylemiş zaten batman'i göremeyeceksiniz diye, gordon-galavan arasındaki kavga 3.sezona kadar uzar diye düşünüyorum, sonra nygma-penguen girecek devreye ve bence penguen reis intikamını alacak




  • dizi muazzam gidiyor. Sıkılmadan izliyorum şahane
  • nygma resmen yaşıyor rolünü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi aştı kendini o son sahnedeki Gotham nasıldı öyle kanım dondu.
  • Dizi oldukça iyi gidiyor.
    Nygma ve Penguen yakınlaşması keyifliydi.Galavanın kardeşleri şehire geldi,Nygmanın kendine getirdiği Penguen de sokaklara döner ve heyecan dozu artar.
  • galavan aşireti toplamış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM


    Polislerin bu kadar beceriksiz olması bir tek benim mi dikkatimi çekiyor her bölüm her bölüm aynı şey. Ed ve Oswald ikilisi efsane oldu. Missy'yi görünce şaşırdım Doctor Who izleyenler bir an sevinmiştir benim gibi.


    missy'nin doctor who 'daki oyunculuğu resmen sanat :)
  • Demek ki deli deliyi görünce kaçmıyormuş
  • Şuan çizgi roman evrenindeki tartışmasız en iyi dizi karakterler çok iyi..
  • gercekten her bolum cok iyi, aksiyonuda super.


    Guzel zenci kizin gordon un pesine kiralik katil yollamasiyle guzel bi bolum basladi yakin dovus sahneleride iyi asansorde bi ara gordon ters takla atip arkasine gecti sonrada indirdi sonra katilin basarisiz olmasiyla ordu geldi, bi yumurta cikolata kilikli captain bi cep herkulu gordon bide evlere temizlige giden tipli polis kiz masallah katiller ordusunu dize getirmisti ki insan yiyen manyak latin katil gordonla feci kapisti. Tam gordon vurucakken haklarini okuyup tutuklayarak duzgun kalmaya karar verdigini gosterdi tabi bunda captain nin hikayesininde payi vardi. Yanliz ironi olarak latinin polis kizi yiyerek imha etmesiyle bruce acaba suclulari oldursem daha mi iyi olur ikilemi yasayacaktir ileriki bolumlerde. Penguenle riddler in dostlasmasida guzel baya ekmem cikar.




  • Diziyi izlemeye karar veremeyenler için yazıyorum.

    Batman filmlerini sevmediyseniz , Batman dünyası hoşunuza gitmiyorsa bu dizi normal polisiye dizilerinden biraz daha iyi gelir size.Renkli karakterlerini sevebilirsiniz sevmeyebilirsiniz.

    Eğer Batman filmlerini , çizgi romanlarını seviyor , Batman dünyası hakkında baya bilgiliyseniz bu diziyi oldukça seveceksiniz.

    Dizide ki oyuncular , harika oyuncular ve hepsi daha önce başka dizilerde ana karakterleri canlandırmış oyuncular veya renkli kilit karakterleri canlandırmış oyuncular.Filmlerden aşina olduğunuz karakterler de var.

    Shameless , The O.C , Sons of Anarchy , Firefly , V , Dexter , Matrix , gibi yapımlarda yer almış kaliteli oyuncularla derlenmiş harika bir dizi olmuş.

    Öyle ki pengueni canlandıran oyuncuya ödül verilmesi lazım aynı zamanda Riddle a da.Bu diziyi götüren , bu dizinin ayakta kalmasını sağlayan bu iki karakter .Diğer karakterleri elbette yabana atmamak gerekli.Hiçbiri rolünde sırıtmıyor.

    Gelelim dizinin güncel konusuna ,

    Bruce Wayne'in küçüklüğü ile Gordon un polislik yılları ve suçluların gelişimi hakkında çok kötü bir zaman karmaşası var dizi de.Şu anda çıkıp Batman gelse sırıtmaz dizi de.Bu konudan inanılmaz rahatsızlık duyuyorum izlerken.

    Diziyi nasıl Batman'e bağlayacaklar bu bacaksızla anlamak mümkün değil.




  • Ne kadar saçma şu polislerin hiçbir şey yapamaması. Abi en kötü silahı yandan sık adama. Acıdım o kıza gayet iyi oynadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 20 Kasım 2015; 20:03:04 >
  • Bilmecenin nesini beğendiniz ki.
    Bilmeceleri sevmem hiç de düşünmem, daha Ed cümlesini bitirmeden anı dedim zaten.
    Hem daha düne kadar pısırık olan Ed'in bir anda olgunlaşarak Penguen'e akıl vermesi saçmaydı.

    Bu arada ilk batman serisini ve son seriyi(Nolan'ınki)ve Gotham'ı izledim. Üçünde de karakterine yakışan tek adam var o da Alfred :D

    Dövüş sahneleri iyiydi. Tek kötü yanı Gordon dışında ki tüm GCPD'nin çöp oluşu.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.