Şimdi Ara

Titanfall 2014'ün En Çok Beklenen Oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Spike TV'nin VGX oyun ödülleri töreninde oyuncuların etkinliğin web sitesinde kullandıkları oylara göre en çok beklenen oyun açıklandı. Respawn Entertainment tarafından geliştirilen sıradışı FPS oyunu Titanfall 2014'ün en çok beklenen oyunu oldu.

Daha önce katıldığı çok sayıda fuardan ödülle dönen Titanfall'un FPS dünyasına yepyeni bir hava getirmesi bekleniyor. Call of Duty'nin yaratıcıları tarafından hazırlanan oyundan beklentiler her anlamda üst düzeyde.

• en çok beklenen oyun ama ben bı ısınamadım gıttı
  • Multiplayer FPS tanımını baştan yazacak efsanevi bir oyun geliyor.Şahsen benim de en çok beklediğim oyun.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • call of duty ruhu bu oyunla canlanacak tekrar ,cod yaratıcıları mw2 den sonra ayrıldılar cod oyunları ruhunu kaybetti zaten cod serisini oynuyanlar bilir, titanfall gerçektende çok iyi oynanışa sahip , mw2 deki oynanış ruhu titanfall la geri geliyor .
  • En çok beklediğim oyun olabilir , PS4 çıkmıyo ya gözümde değer kaybediyor.

• neye göre en çok beklenen nerde hesaplanıyor bunun istatistiği arkadaş youtube gir izlenme sayısına bak ne kadar beklenebilirmiş the division varken bunlar 2. sınıf kalır

• acıcık kısacık bi hikaye modu please

• quote:

Orijinalden alıntı: einhander

en çok beklenen oyun ama ben bı ısınamadım gıttı

Oynamadığın için olabilir mi?:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: windroiduser

acıcık kısacık bi hikaye modu please

İlk oyunları ve online kısmınında singleden pek farkı yok gibi yapmışlar online mi oynuosun single mi bilmiosun tabi oyunu oynamadım ama videolardan öyle gözüküo:)
  • CoD'un alternatifi. Alın bizde robotlar da var demişler sadece. Silah çeşitliliği sıfır, haritalar desen hap kadar. Şahsım adına pek bir heyecan uyandırmıyor hala. The Division bence en çok beklenen olmalıydı en azından yeni bir şeyler sunuyor.
  • Herkes şu olayı anlayamadı gitti bu oyun ps4 e çıkmıyabilir evet fakat pc ye çıkıyor pc ise global bir oyun platformu artık her evde bulunuyor neredeyse ps4 ten oynayamayan pcde oynayabilir bende öyle yapacağım birde başka oyunlarla kıyaslama yapanları gördüm bu oyun multiplayer fps the division mmo survival niye böyle bir kıyaslama oluyor ben anlamıyorum

• pc de çok güzel olacağına eminim
  • ben beklemiyorum

• Single olmadığı için zerre kadar umrumda değil...

• adamlar daha senaryo yazamıyor lan
  • vgx oylamalarına göre..

quote:

Orijinalden alıntı: rautebuff09

neye göre en çok beklenen nerde hesaplanıyor bunun istatistiği arkadaş youtube gir izlenme sayısına bak ne kadar beklenebilirmiş the division varken bunlar 2. sınıf kalır

• ps4 tadına varamayacak :D

• Fazla teknolojik değil mi ya böyle robot olayları falan .. Betasında belli olur tadı.

• bekliyorum oyun iyi olacak, ama division'u daha çok bekliyorum 2014e yetişmeyecek herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.