Şimdi Ara

ASUS FONEPAD 2. (Telefon Özellikli tablet). [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
9
Favori
61.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkdaşlar bu mu yoksa 3g li nexus 7 mi?
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Nexus'da sadece 3g var teleon gorusmesi yapmazsin,asus fonepad 7'de telefon gorusmesi yapabilirsin 3g de var tabi.. Yeni nexus 1.5ghz 4 cekirdek eski nexus 1.2 4 cekirdek, asus fonepad 7 1.6 2 cekirdek kafana hangisi yatarsa nexus guncellemeleri hemen alir birde o var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkollayan -- 29 Ocak 2014; 9:49:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkollayan

    Nexus'da sadece 3g var teleon gorusmesi yapmazsin,asus fonepad 7'de telefon gorusmesi yapabilirsin 3g de var tabi.. Yeni nexus 1.5ghz 4 cekirdek eski nexus 1.2 4 cekirdek, asus fonepad 7 1.6 2 cekirdek kafana hangisi yatarsa nexus guncellemeleri hemen alir birde o var

    Yeni nesil nexus'un Türkiye'de satışı yok ama yine de eski nesil nexus ağır basıyor. Teşekkürler cevap için.
  • evet arkadaşlar bugün bu tabletten sipariş verdim vatanbilgisayarda yakından inceledim siyah rengi vardı kamerası çok kötü de değil çok çok iyi de değil yalnız beyaz rengini aldım hızlıal dan 699tl ye bence bu fiyata uygun bir tablet işlemcisi olsun bataryası ekran kalitesi ve gpu olarak orta şeker yarı yolda da bırakmaz teknolojinin son harikası da değil ama fiyat özellik ve kalitesine göre 9/10 alır
  • Arkadaslar sizdede alt hoparlorden gelen ses usttekinden azmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heyvan

    cihaz 64 gb'a kadar hafıza kartı destekliyor. hafıza kartının gb olarak depolama alanı konusunda ihtiyacınıza göre tercih size ait fakat şunu belirtmem gerekiyor, alacak olduğunuz hafıza kartının class 10 veri hızını desteklediğini dikkat etmenizde fayda var. class 4'lerin fiyatı ucuz fakat veri hızları yavaş. class 10 alırsanız uygulamaları hafıza kartına taşıdığınızda ve dosya yüklemelerinde hız bakımından sorun yaşamazsınız.

    otg kablosu ile harddisk, flash bellek, klavye, mouse hepsini destekliyor. ben otg kablo olarakhttp://www.teknosa.com/urunler/125043697/vpw-sta-usb006-micro-usb-otg-kablo?term=otg bu ürünü aldım. fiyat olarak 8 tl çok uygun geldi ve ayrıca ürün kapalı kutuda geliyor, kaliteli bir ürün.

    kılıf değil fakat tablet çantası aldımhttp://www.teknosa.com/urunler/125042815/eyeq-eq-tb78cover-7-8-tablet-cantasi?from=suggestion&term=eyeq fiyatı 19 tl. tableti taşırken hasar görmemesi için. fakat kılıf ihtiyacını karşılamıyor. ayrıca tricover orjinal kılıf almayı düşünüyorum. şu anda türkiye'de bulunmuyor, gelmesini bekleyeceğim.http://www.asus.com/Tablet_Mobile_Accessories/ASUS_Fonepad_7_TriCover/

    ben de tableti teknosa'dan aldım. herhangi bir sorun yaşamadım. tablet orjinal ambalajlı halde, kapalı kutu geldi.

    Selamlar, 8 gb olan dahili hafıza neden depolama alanında 3 yada 3,5 gb görünüyor bir bilginiz varmı...! almak istiyorum ama sırf bundan kafam karıştı...
     ASUS FONEPAD 2. (Telefon Özellikli tablet). [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milliyan -- 2 Şubat 2014; 13:48:47 >




  • 4gb + 4gb şeklinde ayrılmış. 4gb sistem kullanıyor 4Gb da kullanıcıya ayrılmış. (yani 3,99 gb) Mesela ben 32 Gb class 10 microSD aldım sorun sıkıntı yok. taşınabilecek programları oraya taşıdım hafıza kartının yazma ve okuma hızı yüksek olduğu için sabit bellekte gibi çalışıyor programlar. ürünü tavsiye ederim f/p ürünü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realraven -- 2 Şubat 2014; 15:49:02 >
  • merak ettiğim can alıcı noktalar
    1-Otg destegi ne durumda flash bellek wınn falan baglanbiliyor mu

    2- wifi çekim kalitesi

    3-gps anteni ve çekim kalitesi

    4-7”bazı çin malı tabletlerde olan klavye destegi

    5-facebook oyunlarındaki özellikle okey plus 101 okey ..vs oynatıp oynatmayacagı

    yarın elime geçince bunlara bir bakıp inceleyecegim ve igo primo ya da sygic benzeri navigasyon yükleyecegim
  • 1- OTG desteği ; şuana kadar concord klavyeli kılıf ve pcde kullandığım logitech k220 kablosuz klavye ve mouse seti sorunsuz çalıştırdı (şuan logitech ile yazıyorum) flash bellek ve gamepad deneme şansım olmadı en kısa zamanda deneyip paylaşımda bulunacağım.
    2-wifi çekim kalitesi iyi s3 ün 1 çubuk ya da hiç çekmediği noktalarda çekiyor. kopma v.b şey yaşanmıyor.
    3- Gps denemedim. deneme yapınca paylaşımda bulunacağım.
    4-Klavye desteğini sanırım 1 de açıkladım.
    5-Mynet çanak okey sorunsuz oynanıyor, Candy Crush gayet akıcı.

    Genel itibariyle cihaz fiyatına göre harika diyebilirim. Arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi, sorunlarınızı ve kullandığınız programları burada yazarsanız çözüm geliştirme ve paylaşım adına yararlı olacaktır. saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realraven -- 4 Şubat 2014; 12:33:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet Android 4.2.2 yüklü geliyor. Asus güncellemesi var bir adet (V5.1.6) sanırım 43 mb olması lazım. sonra yine Asus güncellemesi (V5.2.3) 100 küsür mb tam hatırlamıyorum.
    bunları güzelce güncelliyorsunuz. fakat sorun bundan sonra başlıyor.

    android 4.3 güncellemesi geliyor 280 mb. işte bu güncellemeden sonra tablette telefon özelliği ile ilgili sorunlar başlıyor.

    ilk olarak telefonda konuşurken yankılanma problemi oluyor. sonra yankılanma sorunu nasıl hallederim derken fabrika ayarlarına aldım. bu seferde tablette telefon şebeke sorunu başlıyor. gsm şebekesi çalışmıyor. elle operatör seçiyorsunuz. fakat bu seferde arama yapıyorsunuz arama gelmiyor ve 3g çalışmıyor. ben ne yaptıysam olmadı. en son olarak bir kaç defa açtım kapattım fabrika ayarlarına geri döndüm. güncellemeler kısmında asus yüklemelerini kurcalarken açtım kapattım kendiliğinden sorun çözüldü. fakat yankılanma sorunu hala devam ediyor.

    yankılanma sorununa da geçici olarak şöyle bir çözüm buldum. arama geldiği zaman telefonu açınca hoparlör simgesine tıklayıp bir kere açıp kapatıyorum. yankılanma bitiyor. anladığım kadarı ile bu yankılanma sorunu yazılımsal bir sorun gibi. çünkü adroid 4.2.2 yüklü iken herhangi bir sorun yoktu. 2-3 gün gayet güzel kullandım. fakat android 4.3 güncellemesinden sonra tablet sapıttı.

    önceden Windows mobile kullanıyordum biraz acemiyim. Android daha yeni kullanıyorum. android 4.3 güncellemesinden sonra tekrar asus güncellemelerini nasıl yükleyebilirim.
    https://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_Fonepad_7_ME372CG/#support burada güncelleştirmeler var fakat nasıl yükleyeceğiz?

    haa birde tekrar android 4.2.2 ye nasıl dönebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavzer_a -- 4 Şubat 2014; 16:22:28 >




  • mavzer_a M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 4.2.2 ye hiçbir şekilde dönemezsin. Guncelleme olursa otadan yayinlarlar guncellemeleri kontrol ettigin zaman cikar guncellemeler, asusun sitesindekilerde kaynak kodlar gelistiriciler icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.3 güncellemesini ben de yaptım bahsettiğin problemleri yaşamıyorum! Cihazla ilgili bir problem olabilir...
  • realraven kullanıcısına yanıt
    4.2.2 sürüm yüklüyken hiçbir sorun yoktu. önce asusun güncellemelerini yükledim. sonra 4.3 güncellemesini yükledim. siz belki 4.3 güncellemesinden sonra asusun güncellemelerinden birini yüklediyseniz sizde sorun olmamış olabilir. sonuçta asus kendi güncellemeleri ile sistemi ayarlıyor. ben telefonla konuşurken hoparlörü açıp kapattığım zaman yankılanma sorunu bitiyor. sorun donanımsal olsa böyle olmazdı sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavzer_a -- 5 Şubat 2014; 8:10:18 >
  • Arkadaşlar cihazı satmayı düşünen varmı. pm den görüşelim
  • arkadaşlarhttp://forum.xda-developers.com/ adresinde Asus Fonepad 7 ile ilgili bir iki bölüm var.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2622641 root yapmayı anlatmış, sisteme yabancı olduğum için bilmiyorum, bu root nedir ne işe yarar bize faydası olacak mı?

    birde yine aynı sitedehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2514714 bu linkte 40 sayfalık bir konu açılmış, nedir ne değildir sanırım bazı sorunlardan bahsediliyor, tam anlamadım, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim,

    bu tableti kullanan arkadaşlara yararlı olabilecek bilgililer bulabiliriz belki.

    tableti daha iyi bir hale getirebiliriz sanırım bilen üstatlar bil el atarsa iyi olur. hepinize kolay gelsin.




  • Selâmlar arkadaşlar bende bir asus me372cg aldım gayet memnunum, anlatıldığı gibi ses yankılanması yok maasallah,ama flash player sorunu var bu çok kötü çünkü interneti çok ağır çalışıyor ve vidyoları açana kadar illallah dedirtiyor! Bu flash alternatifi yokmu acaba!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milliyan kullanıcısına yanıt
    güncelleme yaptınız mı acaba? yaptıysanız hangi güncellemeleri yüklediniz?
  • Arkadaşlar bende vatandan Fonepad 2 aldım.Cihazda herhagi bir sorun yokken android 4.3 güncelledim güncelemeden 5-6 saat sonra şebeke çekmem hat bulmama gibi sorunlar yaşadım.Fabrika ayarlarını geri çektim düzelmedi.Vatan saolsun cihazı değiştirdi. 2. aldığım cihazıda güncelledikten sonra aynı sorunları yaşadım,cihazı asus servsise gönderdim zorla paramı geri aldım .Bende AVEA kullanıyorum.Cihazda herhangibir yankılanma vs yoktu hat bulma sorunu hariç başka hatlarda deneme fırsatım olmadı evdeki herkez aveali :D

    Bide serviste görüştüğüm bir kaç kişi 128kb sim kartı al dediler ne alaka bilmiyorum AVEA saolsun 128 kb hat bulamadı bana :D 20 gündür avea yı arıyorum 128kb hat soruyorum maksat iş çıkarmak :D. Cihaz fiyatına göre cok iyi ama AVEA ............


    Bide avea kullanıpta sorun yaşamayan var mı ?? android 4.3 te
  • Ayni sorunlari bende yasadim, daha onceki mesajlarimdada anlatmistim, 4.2.2 kurulu iken cok guzel calisiyordu avea kullaniyorum 1 hafta ne sebeke sorunu oldu nede yankilanma sorunu odu, 4.3 guncelledikten sonra sebeke gitti nasil oduysa tableti bir 2 saat kurcalamadan sonra sorun cozuldu, fakat yankilanma hala devam ediyor, yankilanma bende degil karsi tarafta oluyo, beni arayan kisi konusurken kendi sesinin yankilanmasindan sikayetci, bende telefon konusmasi sirasinda hoparloru acip kapatiyorum yankilanma bitiyor, oncedende dedigim gibi bu donanimsal degil yazilimsal bir sorun, cagri gelince hoparlorun sesinin otomatik kapanmasi gerekiyo ama 4.3 guncelledikten sonra bu olmuyor, ben sabirla bekleyip tableti garantiye gondermeyecegim bir sekilde hallolur gibi rom vs veya guncelleme ile, avea ile ilgilide oldugunu dusunmuyorum, 3g'nin az cektigi bir yerdeyim yinede baglanti tatmin edici internete girerken beklemiyorum sebeke sorunumda yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende me372cg aldım ilk tüm güncellemeleri yaptım 1 hafta içinde üst hoporlor arıza sı ile servise bıraktım (DOA) değişim verildi genel olarak memnun oldugum ve bu rakamlarda büyük ekran farklı bir ürün olmadığından tekrar birebir değişim hakkımı kullanıp dün 2. sini aldım şimdi 4.2.2 olarak güncelleme yapmıyorum burdaki yorumlara göre
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.