Şimdi Ara

Bimden Bot Aldım SS'Li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
6.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Su almıyor Fiyat/performans açısından 10/10
    tabanıda gayet rahat.
     Bimden Bot Aldım SS'Li Bimden Bot Aldım SS'Li Bimden Bot Aldım SS'Li

• harley davidson varken

ayrıca çöp
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Sadrazamin sol neyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 7 Aralık 2013; 16:15:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ken Block43

harley davidson varken

ayrıca çöp

20 tlye h&d bul alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

quote:

harley davidson varken

ayrıca çöp

20 tlye h&d bul alalım

20 tl ye harley davidson mu var dedim

230 240 tl civarında var joe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 7 Aralık 2013; 16:17:01 >
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved

• en mantiklisini yapmissin bota para verilmez fazla o paraya goratex ayakkabi alinir ne yagmur isler ne camur hantal degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ayakkabı Aldım , Nasıl ? (SS)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

en mantiklisini yapmissin bota para verilmez fazla o paraya goratex ayakkabi alinir ne yagmur isler ne camur hantal degil

aynen hocam 1 aydada dağılmayacağını düşünüyorum

• Bu ayın sonunda dagılacagında hepimiz hem fikiriz ama duruşun gideri var hacı 20 ye daha iyisini bulamazsın zaten olsum sende degisiklik yapar ayda 4-5 kes giyinirdin oda seni kış bitene kadar idare eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • guzelmıss
  • @Teknode @narsess @Su EleMeNtaL

Sağolun Beyler

• Bizim apartmanda bi arkadaş BIMden prezervatif alıp kız arkadaşıyla ilişkiye giriyor. prezervatif dandik olduğu için deliniyor mu nabıyor ve kız hamile kalıyor . sonra babasına ve abisine falan söylüyor . saat gecenin 1de bunlar geliyor ve çocuğu alıp yaka paça götürüyorlar . 1ay önce evlendi kendisi. Hukuk öğrencisiydi Gazi Üniversitesinde yazık oldu . işte bu yüzden Bimden günah bile almıyorum .
    Intel Core i7 3770k @4.4GHz - Cooler Master Hyper 212 Evo - MSI Z77 MPower - Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB - Corsair Vengeance 4x4 1866MHz CL9 16GB - Corsair Carbide 400R - Corsair RM 850 - Corsair 240GB Force GS SSD - Seagate Barracuda Surveillance 2TB - Asus 23.6" VN247H (1ms) - Logitech G710 - Logitech G600 - Logitech G230

• quote:

Orijinalden alıntı: GT.R

Bizim apartmanda bi arkadaş BIMden prezervatif alıp kız arkadaşıyla ilişkiye giriyor. prezervatif dandik olduğu için deliniyor mu nabıyor ve kız hamile kalıyor . sonra babasına ve abisine falan söylüyor . saat gecenin 1de bunlar geliyor ve çocuğu alıp yaka paça götürüyorlar . 1ay önce evlendi kendisi. Hukuk öğrencisiydi Gazi Üniversitesinde yazık oldu . işte bu yüzden Bimden günah bile almıyorum .

hocam bunda bimin ne suçu var o çocugun o kadar saf olmaması gerekirdi bimden alınacak ürün var alınmayacak ürün var

• illa bimden bişey alacaksan bot kıyafet alma git pizza al git meyveli yoğurt al ne bileyim başka bişey al ama elektronik alet ve kıyafet alma

quote:

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

quote:

harley davidson varken

ayrıca çöp

20 tlye h&d bul alalım

20 tl ye harley davidson mu var dedim

230 240 tl civarında var joe

O zaman orada duracaksın, 20 liralık bota çöp demeyecen.

İşiniz gücünüz bim ürünlerine laf atmak. Yok ama suç sizde de değil, illa gidip popüler kültürün kokuşmuş bir parçası olabilmek uğruna igidip fahiş fiyatlara vasat ürünler almak lazım tabi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 7 Aralık 2013; 16:41:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

illa bimden bişey alacaksan bot kıyafet alma git pizza al git meyveli yoğurt al ne bileyim başka bişey al ama elektronik alet ve kıyafet alma

alakası yok hocam.annem bimden 5-6 yıl önce ketıl almıştı geçen seneye kadar dayandı bu sene arzum aldık ama 6 ay sonra bozuldu

• 20 tl iyimiş sarı varmı
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.