bu dosyayı bilgisayarınıza çekin ve KnightOnline klasörünüze extract edin.Örneğin benimki D:\KnightOnline da buraya extract edin.Daha sonra Knight Online klasöründeki Option.exe ye tıklayın Game Version yerine 1454 yazın sonra contents of the update ye basın okey diyin daha sonra tamam diyerek kapatın.Bunu yaptıktan sonra Autopatch.exe yi çalıştırın sorunsuz fire drake yüklenecektir.Eğer ki yükleme işlemi bittikten sonra KnightOnline klasöründe KnightMovie diye bir klasör var ise yükleme tamamlanmı$tır.Az önce yaptım %100 ba$arı.
hayır anlamadın ki sen beni bunu yükleyeceksin dedigim ayarları yapacan option.exe den sonra autopatch.exe yi kurcan yani 206 mblık $ey kurulcak yine.autopatch.exe yi yükleyemeyenler ar download full version client dio onlar iiçin bu yöntem %100 yarıyo.
elinde autopatch.exe olup da yükleyemeyenler için yazdım ben he tekrar etsin benim download problemim yok diyorsaniz bekleyebilirsiniz fakat download full versin client hatası alanlar için %100 çözüm bu
bu dosyayı bilgisayarınıza çekin ve KnightOnline klasörünüze extract edin.Örneğin benimki D:\KnightOnline da buraya extract edin.Daha sonra Knight Online klasöründeki Option.exe ye tıklayın Game Version yerine 1454 yazın sonra contents of the update ye basın okey diyin daha sonra tamam diyerek kapatın.Bunu yaptıktan sonra Autopatch.exe yi çalıştırın sorunsuz fire drake yüklenecektir.Eğer ki yükleme işlemi bittikten sonra KnightOnline klasöründe KnightMovie diye bir klasör var ise yükleme tamamlanmı$tır.Az önce yaptım %100 ba$arı.
Silmeyceksin!!Knight Online klasörü içine bu verdigim linktekini extract edeceksin daha sonra option.exe den dedigim ayarı yapıp autopatch.exeyi yükleyeceksin ve sorunsuz olacak
evet $u anki zipli bunu knightonline klasörü içine extract edicen bisi cıkcak degi$tirim mi die vet dicen daha sonra dedigim option.exe den ayarı yapıp autopatch.exe yi yüklücen
bu adrese girin orda arkadaşın dedigi 1454 patch de var ama siz onu degil de en basta 2. sırada olan KnightOnlineSetup1453.exe dosyasını indireceksiniz boyutu 456 mb kota umrunda olmayanlar ya da sınırsız olanlar ve arkadaşın onerdgii çözümü yapamayanlar bu dosyayı indirip direk yükleyebilirler ben şu an yeni indirmeye başladım ama oyunu silmeden etmeden bunu direk yükledigimizde olacagını dusunuyorum olmazsa oyunu silip direk bunu yüklerim bu da başka bi çözüm onerisi bunu inidirp yükledikten sonra serverlar acılınca rahatlıkla girebileceginizi düşünüyorum o şekilde de olmazsa ben bilmiyorum ben indiriyorum inşallah yükleyince düzgün çalışır...