Şimdi Ara

Download full version client diyenlere %100 Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
11.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkada$lar bende de aynı problem vardı ve yaptım sizlere anlatıyorum.

ftp://207.38.26.31/knight/upgrade/patch1454.zip

bu dosyayı bilgisayarınıza çekin ve KnightOnline klasörünüze extract edin.Örneğin benimki D:\KnightOnline da buraya extract edin.Daha sonra Knight Online klasöründeki Option.exe ye tıklayın Game Version yerine 1454 yazın sonra contents of the update ye basın okey diyin daha sonra tamam diyerek kapatın.Bunu yaptıktan sonra Autopatch.exe yi çalıştırın sorunsuz fire drake yüklenecektir.Eğer ki yükleme işlemi bittikten sonra KnightOnline klasöründe KnightMovie diye bir klasör var ise yükleme tamamlanmı$tır.Az önce yaptım %100 ba$arı.

Kolay gelsin arkada$lar...

• Adamların yükleyin dediği patch 206 mb bu senin verdiğin 3mb. Sen zannediomusunki bu patch ile oyununu sorunsuz oynayabileceğini....
  • Ya sen sadece son patchi yüklemissin.Bana tüm patchler lazım.Yardım pls!!!!
  • hayır anlamadın ki sen beni bunu yükleyeceksin dedigim ayarları yapacan option.exe den sonra autopatch.exe yi kurcan yani 206 mblık $ey kurulcak yine.autopatch.exe yi yükleyemeyenler ar download full version client dio onlar iiçin bu yöntem %100 yarıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styscher

Ya sen sadece son patchi yüklemissin.Bana tüm patchler lazım.Yardım pls!!!!

oyunu silmeseydin böyle yapabilirdin oradaki tüm patchleri tek tek download edip extract yapaksın
  • Ya tüm patchler olsa ztn cok kolay yaparım ama patchler yok.Serverlar acılınca upgrade etmezse knighta elveda dicem bidaha cekemem böle yaw.
  • kardes nekadar sürer acaba???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 mb o dedigim dosya onu cek sonra dedigim gibi option exeden ayar yap sonra autopatch.exe yi yükle 5 dk falan.
  • elinde autopatch.exe olup da yükleyemeyenler için yazdım ben he tekrar etsin benim download problemim yok diyorsaniz bekleyebilirsiniz fakat download full versin client hatası alanlar için %100 çözüm bu
  • ÜSt konda geçer değil mi?Bu herkese lazım olur da
    quote:

Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk

Arkada$lar bende de aynı problem vardı ve yaptım sizlere anlatıyorum.

ftp://207.38.26.31/knight/upgrade/patch1454.zip

bu dosyayı bilgisayarınıza çekin ve KnightOnline klasörünüze extract edin.Örneğin benimki D:\KnightOnline da buraya extract edin.Daha sonra Knight Online klasöründeki Option.exe ye tıklayın Game Version yerine 1454 yazın sonra contents of the update ye basın okey diyin daha sonra tamam diyerek kapatın.Bunu yaptıktan sonra Autopatch.exe yi çalıştırın sorunsuz fire drake yüklenecektir.Eğer ki yükleme işlemi bittikten sonra KnightOnline klasöründe KnightMovie diye bir klasör var ise yükleme tamamlanmı$tır.Az önce yaptım %100 ba$arı.

Kolay gelsin arkada$lar...

• Allah arzı olsun dediğni yaptım ve firedrakeyi indiriyom şuan %80.Valla çok sağol Hrkez yapsın bence oluyo
  • up bence ama bı antı-vır den gecıryım yaralı bı topic olabılır

• Sağolun karde$ler millet yırtınıyo heralde yapan biri bunlara kayıtsız kalamazdı.Konu sabitlenirse çok mükemmel olur bence.
  • extract nee
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrianOConner

extract nee

yani zipden cıkarma winrar winzip kullanırorsan görürsün extract var onlar yoksa tümünü geni$let var.
  • Çok saolasın sabahtan beri uraşıodum boşyere 500 mb. indirmeme gerek kalmadı
  • onu indirdikten sonra yapacaz dimi
    suanda indirdiğim dosya zipli sanırım üst üste kitaplar gibi:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrianOConner -- 3 Ağustos 2006; 13:44:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrianOConner

onu indirdikten sonra yapacaz dimi

İlk dedigim linkten o dosyayı cek sonra dedigim ayarları ap sonra autopatchi yükle
  • Oyunu silip,Bunu yüklicez di mi, Yoksa silmeyip mi yüklicez biras cahilimde
  • Oyunu silip,Bunu yüklicez di mi, Yoksa silmeyip mi yüklicez biras cahilimde
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.