Şimdi Ara

Electronic Arts : Yeni nesil konsolları gelecekte zor bir rekabet bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Electronic Arts : Yeni nesil konsolları gelecekte zor bir rekabet bekliyor





    PS4 ve Xbox One modellerinin milyonları geçen satış rakamına ulaşması ile yeni nesil konsol savaşları resmen başlasa da konsol konseptinin geleceği konusunda endişeler mevcut.




    EA Sports patronu Andrew Wilson, oturma odası eğlencesi odaklı ürünlerin piyasada daha fazla boy göstermeye başlamasıyla Sony ve Microsoft'u gelecekte zor bir rekabetin beklediğine inanıyor.




    Wilson oyun dünyasının hızlı bir değişim içerisinde olduğunu ve yeni konseptlerin birbiri ardına sektöre girdiğini belirtirken, Sony ve Microsoft'un oturma odası konusunda önemli bir avantaja sahip olduğunu ancak bu avantajı devam ettirmek için güçlü stratejiler üretmek zorunda olduklarını sözlerine ekledi. 




    Wilson özellikle 3-4 yıl içerisinde oturma odası eğlence sektöründe Apple, Google, Roku, Comcast gibi firmaların pay kapma mücadelesinin artacağını düşünüyor. Sony ve Microsoft'un yeni nesil konsollarıyla oturma odasına hitap eden bir konsepte ağırlık vermeleri bir süre aslan payını kaptırmamlarını sağlayabilir.  

     

     



    Kaynak:http://www.computerandvideogames.com/441206/consoles-will-face-stiff-competition-in-years-to-come-ea-ceo/







  • Biz oturma odasını kullanmıyoruz oyun oynarken, herkes kahin vay anasını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 6 Aralık 2013; 22:30:05 >
  • Kısacası demişki ,

    Microsoft gibi oturma odasına sırf oyun odaklı hitab etmiyen bir cihaz çıkaran frimaa / frimalar , rekabette zor anlar yaşayacak...

    Konsol bana göre bir oturma odası eğlencesi değilki , konsol bir oyun aleti , oturma odasındada kullanırsın odandada yani oturma odası eğlencesi olarak nitelendirilebilecek Microsoft Xbox One ,

    Zaten adamlar konsol demiyorki , All in One diyorlar.

    Herşey var , vallahi bana hitap eden tarafı PS4 , yani televizyona geçmek için "Wacth TV" demesemde olur...

  • Yeni telefonlar ile çok güzel oyun oynanıyor.

    PC'de gayet güzel zaten. Konsol almak gereksiz.
  • Resimler neden eski?

  • Birseyden de pay kapmasinlar



    2 alet olunca yapimcilarda 2 sine odaklanabiliyo sadece,bir suru rakip olsa uzun ömürlü olmazlar diye dusunuyorum .

  • Apple TV'nin üzerine düşerlerse piyasa fena kızışır.
  • Ne anlamda söylüyorki, fiyattan bahsediyorsa xbox one bile şu anda 499$, ki herkes bu fiyatların düşeceğini zaten bilir,http://www.amazon.com/Xbox-One-Console/dp/B00CMQTVUA/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1386367171&sr=8-4&keywords=xbox+one

    Başka şeylerden bahsediyorsa WiiU hakkında bir şey söylememesi manidar.

  • Katılıyorum Sırf film izlemek için Blu-Ray Player yerine PS3 alan tanıdıkklarım var sonuçta fiyat farkı çok az. Şimdi maddi durumu iyi sayılan bir kişinin oturma odasında HD uydu alıcı, D-smart, ev sinema sisteminin apratları, harici disk vb. bir ton alet, tabi yaşam ünitesinin yanından sarkan bir ton kablo cabası. sonuçta gelişen teknelojinin (benim görüşüm android ve mobildeki oyun gelişimleri) yanında bunların hepsinin bir arada olduğu bir cihaz olursa onu tercih edecektir. Sizde konsolu pc nin zabazingoları ile uğraşmadan kablosuz kol ile koltuğa uzanıp hoş vakit geçirmek için almıyormusunuz

  • Yıllar önce vatan bilgisayardan 99 liraya Samsung marka Bluray Player almıştım, işimi görüyor yani yüzlerce kez film izledim, alayı 1080p, o dönem ps3-360 falan 390 liraydı, şu kadar eklersem bu o kadar eklersem şu falan bence mantıklı bir yaklaşım değil. PS4 yada Xbox1 alıp bunun ömrünü ucuz BD-player ile görebileceğim bir işi yaparak tüketmekte bana mantıklı gelmiyor.
    Ayrıca rekabet konusuda dedikleri gibi at başı değil, VGchartz rakamlarına göre şu anda WiiU=4.4m, PS4=2.1m, Xbox1=1.6m,http://www.vgchartz.com/
    Bence satışların başlama zamanları ve gidişata göre görünen yine PS4 alıp başını gidecektir, eski dönemde dünyanın en çok satan oyun konsolu xbox360 haberlerini hatırlayın, halbuki gerçek Wii her zaman açık ara öndeydi ve xbox tarihin hiç bir döneminde en çok satan konsol olmamıştı ve wii-ps3-xbox360 satışları yarışında xbox360 en az satan konsol oldu. O haberler 360'a çok zararlar verdi, satışları düştü. Dolayısıyla bu yeni dönemde yalan haberleri de az göreceğiz demektir.





  • Olay sadece oyun ve blue ray degil, youtube netflix gibi servislerde isin icinde. Yakin gelecegin ev eglence sistemleri online olacak. Google apple gibi firmalarin cozumleri oyun alaninda konsolla rekabet etmekden uzak olsada zengin oyun secenekleriyle geleceklerdir. Bunun yaninda daha ucuz olacaktir. Tipki akilli telefonlarin ps vita gibi mobil oyun cihazlarinin satisini dusurmesi gibi yakin zamandaki ev eglence sistemleri konsollarin pazarina darbe vurabilir. Bu yuzren konsollarin online ev eglencesine daha fazla imkan taniyarak rakip cozumlere kullanim alani birakmamalari gerek,

  • Oturma odasını boş verin gelecek yatak odasında

  • Google ve apple oturma odası konseptinde grişimlerde bulunablir Xbox one videosunu izledim servisleri muazzam yeni bi sektörü başlatablir bunu gören pek cok firmada pay kapmak ister

  • O degilde Ps3 fat gibi bir konsol daha gelmez :) tasarımına hayranım

  • Xbox büyümüş ps küçülmüş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair

    Xbox büyümüş ps küçülmüş

    uzerine ps4 un guc kaynagi dahili, xbox one i harici. xbox in kasa disinda bir de tugla gibi guc kaynagi var. buna ragmen yuk altinda ps4 ile xbox one in kasa ici sicakliklari asa yukari ayni. iki cihazinda hemen hemen ayni donanima sahip olduklarini dusunursek, ps4 un tasarim basarisini takdir etmek gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair

    Xbox büyümüş ps küçülmüş

    uzerine ps4 un guc kaynagi dahili, xbox one i harici. xbox in kasa disinda bir de tugla gibi guc kaynagi var. buna ragmen yuk altinda ps4 ile xbox one in kasa ici sicakliklari asa yukari ayni. iki cihazinda hemen hemen ayni donanima sahip olduklarini dusunursek, ps4 un tasarim basarisini takdir etmek gerek.

    Japon mühendisleri akıyor




  • Bir oyun yapımcısıda ps4 ve xbox ın performansları aynı diye bir açıklama yapmıştı buda ona benzemiş.Sonuçta konsolların yeri ayrı pc lerin yeri ayrı.
  • xbox için yapılan en çok satan konsol haberlerinde habercinin suçu ne? MS pazarlama müdürü çıkıp röportajda söylüyor en çok satan konsol xbox360 diye, biri de adama demiyorki size yanlış rakamlar vermişler diye??????

  • Electronic Arts : Yeni nesil konsolları gelecekte zor bir rekabet bekliyor


    Black Friday (Kara Cuma) = PS4 vs XO

    İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

    Arkadaşlar South Park' ın 9. bölümü yayınlandı, konsol savaşları ve kara cuma acı sonla bitti ve Sony vs Microsoft çekişmesini, mükemmel bir sosyal mesaj vererek bitirdiler. Bill Gates ile Kaz Hirai bir biriye dövüşmek zorunda kaldı.


    Yeni bölümü izlemeden 7. ve 8. bölümü mutlaka izleyin, konsol savaşları 7. bölümde başlıyor, 8. bölüm de alevleniyor, 9.bölümde son buluyor.

    South Park 17. Sezon 9. Bölüm

    http://www.dizimag1.com/south-park-17-sezon-9-bolum-izle-dizi.html

    South Park 17. Sezon 8. Bölüm

    http://www.dizi-mag.com/south-park-17-sezon-8-bolum-izle-dizi.html

    South Park 17. Sezon 7. Bölüm

    http://www.dizi-mag.com/south-park-17-sezon-7-bolum-izle-dizi.html?nz
    .
    .
    .
    Bu arada, iki şirketin fanlar yaratarak savaştan beslendiğiyle ilgili çok güzel bir sosyal mesaj verirken, çaktırmadan PS4' ün Xbox One dan çok daha iyi bir konsol olduğunu ima ediyorlar.

    Xbox One' ın sadece arayüzünün daha iyi olduğunu ve bir önceki nesilden %10 daha iyi grafik verdiğini açık açık söylüyorlar.

    Southpark' ın sonunda kazanan Xbox One ama gerçek hayatta kazanan Playstation 4, kaybeden insanlık

    Kısaca bunu anlatmaya çalışmışlar.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.