Şimdi Ara

Chevrolet Sene Sonu İndirimleri (18.000 TL'ye varan indirimler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
717
Cevap
26
Favori
52.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuyu Otomobil Genel bölümünde açmıştık, ama piyasanın en uygun fiyatlarını Chevrolet verdiği için, konuyu burada da paylaşmak istedim. Söylendiği üzere, 18.000 TL civarı indirimler dahi mevcut.

Chevrolet Sene Sonu İndirimleri (18.000 TL'ye varan indirimler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 6 Aralık 2013; 22:31:34 >

• Aynen yahu, gayet iyi indirimler. Chevy Türkiye'den çıkacaksa sıkıntılı bir durum, ama yine de değerlendirilebilir. Nihayetinde çok ortak parça var Opel ile..
  • Chevrolet avrupa pazarından çıkıyor. Elinizde patlama riski yüksek arabaların
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Aynen yahu, gayet iyi indirimler. Chevy Türkiye'den çıkacaksa sıkıntılı bir durum, ama yine de değerlendirilebilir. Nihayetinde çok ortak parça var Opel ile..

Bundan büyük indirim olmaz, tam fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Chevrolet avrupa pazarından çıkıyor. Elinizde patlama riski yüksek arabaların

Konu hakkında Otomobil Genel'de çokça bilgi mevcut.
  • 22bine spark vayyy
  • Chevrolet , Türkiye ' de dahil olmak üzere avrupadan çekileceğini açıklamıştı fakat çıktıktan sonrada 10 yıla kadar yedek parça ve servis hizmeti vermek zorundalar galiba.

Ayrıca listede dikkatimi çeken Cruze ' nin en alt modelinin 13 bin lira indirimli hali ile geçen 2 yıl önceki indirimli hali arasında 4-5 bin lira fark var. En alt modelinin 30 bin liraya dahi verildiğini hatırlıyorum :)
  • Çok guzel indirimler..
  • Geçenlerde fiyatlara bakmıştım. Aveo Sedan 1.2'ye 32 bin, 1.4'e 36bin yazıyordu. Şimdi 1.4 için 32 bin diyor. Bence oldukça iyi fiyat. Ancak bu fiyatlardan bayilerde araba bulmak da ayrı bir dert.
  • Şimdi 2. Ellerin durumunu merak ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cruze fiyatı çok iyi. ama bayiler araç yok diyecekler veya yüksek fiyat çekeceklerdir. geçen gittiğimde indirimli fiyat üzerine 2bin tl eklemişlerdi chevy bayisi. fiyat listesi altına bakınca bayiler istediği fiyatı uygular yazıyor. yani araç bulmak veya sipariş etmek zor olacaktır. yeni araç almış olmasam bayi bayi dolaşır alırdım bu fiyatlara bir cruze.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    fiyatlar süper yav
    bu arada ,adamlar çekiliyor tamam ama yedek servislerinin çalışma zorunlulukları var , zaten opelle aynı gruptalar, parça sorunu olmaz
    engelli indirimiyle 17bine cruze
  • quote:

Orijinalden alıntı: krep

Şimdi 2. Ellerin durumunu merak ediyorum

Sıfırından fazla isteyenler var, hiç girmeyelim oralara.
  • Çok dandik araba bu chev ler..arkadaşta spark vardı, yeminle el arabası daha iyidir. hele o bisiklet göstergesi gibi göstergeler bitiriyor beni..yazık buna verilen paraya.
  • Bindirip indirmişler sanırım. .3-4 gün önceki fiyatlar ile 2000 civarı fark var ozaman da 8000 lira indirim vardı şimdi 13000 lira olduğuna göre 5000 civarı fark olması lazımdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aveo 1.3 dizel 34 bin iyi fiyat acaba nasıl bir araç.
  • Yenı clıo sport tourer aldım...

ımdı uzuldum desem gayet ıyı rakamlar

yarın bır ugrarayaım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

fiyatlar süper yav
    bu arada ,adamlar çekiliyor tamam ama yedek servislerinin çalışma zorunlulukları var , zaten opelle aynı gruptalar, parça sorunu olmaz
    engelli indirimiyle 17bine cruze

Opel olduğu sürece sorun olmaz, şu an piyasada 22.000 TL'ye araba veren bir marka yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Çok dandik araba bu chev ler..arkadaşta spark vardı, yeminle el arabası daha iyidir. hele o bisiklet göstergesi gibi göstergeler bitiriyor beni..yazık buna verilen paraya.

Ne derece piyasayı takip ediyorsunuz bilmiyorum ama, şu an 22.000 TL'ye ikinci el doğru düzgün bir araba bile yok. Birde bu yönden düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANLOVE

Aveo 1.3 dizel 34 bin iyi fiyat acaba nasıl bir araç.

az yakar gayet ıyı arac
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.