Şimdi Ara

ARTES Q812 - Detaylı Anlatım - Root Yapmak + Recovery Mod Yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
4
Favori
3.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  ARTES Q812 - Detaylı Anlatım - Root Yapmak + Recovery Mod Yüklemek

ARTES Q812 - Detaylı Anlatım - Root Yapmak + Recovery Mod Yüklemek

Öncelikle anlatımın en alt seviye ve en üst seviye bilgili arkadaşlar içinde anlaşılabilmesi için elimden geldiğince basit olduğunu söylemek isterim.

Tüm Q812 kullanıcılarının işine yarayabilecek ve daha önce paylaşılmamış olduğundan sizleri mutlu edebileceği düşüncesindeyim.

İlk Adım - Gerekli Dosyaları İndiriniz

AllWinner_A31_Root_byCAN.zip

RecoveryMod_byCAN.zip

İkinci Adım - Root Yapmak

AllWinner_A31_Root_byCAN.zip adlı dosyayı tabletinize atınız. (kolay erişebileceğiniz bir dosya yoluna atın)

Tabletten "Updater - Güncelleme" isimli uygulamayı açın ve "Dosyadan Güncelle - Local Update" seçeneğini seçin.

AllWinner_A31_Root_byCAN.zip isimli dosyayı seçin ve "Güncelle - Update" tuşuna basın.

Tabletiniz yeniden başlatılacak ve "Sistem Güncelleniyor..." yazısı ekranda gözükecektir.

İşlem bitince tablet otomatik olarak yeniden başlatılacaktır.

Üçüncü Adım - Recovery Mod Yüklemek

RecoveryMod_byCAN.zip adlı dosyayı açın ve içerisindeki "recovery.img" adlı dosyayı tabletinize direk olarak atın. (herhangi bir klasörün içine koymayın)

Google Play'den "Terminal" adlı uygulamayı tablete yükleyin.

Terminal'i açın ve ekrana "su" yazın ve tamam tuşuna basın.

Terminalde ikinci satırın sonunda "#" işareti olmak zorunda eğer yoksa bir yerde hata yaptınız demektir.

"#" işaretinin anlamı yönetici olarak sisteme giriş yaptığınızı göstermektedir.

"#" dan sonra ekrana tam olarak "cat /sdcard/recovery.img > /dev/block/nandg" yazmanız gerekmekte ve tekrar tamam tuşuna basın.

Terminal üçüncü satıra inecektir ve "sync; sync; sync" yazmanız gerekmekte, tekrar tamam tuşuna basın.

Tableti yeniden başlatın ve terminali açın.

"su" yazın ve tamam tuşuna basın.

İkinci satıra inen terminalde "reboot recovery" yazdığınızda ve tamam tuşuna bastığınızda sistem yeniden başlatılacak ve Recovery Mod açılacaktır.

Recovery Mod'dan yedek alabilir, yedek yükleyebilir, wipe işlemleri yapabilir, rom yükleyebilirsiniz.

Umarım faydalı olur. Hepinize iyi günler dilerim. Unutmayın " " arasındaki şeyleri tam olarak yazmalısınız!!

• Çok faydalı bir konu açmışsın. Artes Q812 konusunada yazarsan arayan arkadaşlara faydası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 5 Ocak 2014; 15:58:56 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: None52

Hallettim orayı da bu CWM'de zip yükleme yok?

Install zip from *** şeklinde seçenek var.
  • eyvallah çabucak rootlandı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.