Şimdi Ara

toyota p/s arıza ışık lambası yanıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bugün gideceğim yere gittim aracımı park ettim tekrar bindiğimde p/s arıza ışık lambası yanıyordu.. direksiyon sertleşmişti.. aracım Toyota auris 2009 model.. bir kaç kere stop edip çalıştırdım fakat bişey değişmedi... bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye alabilirmiyim ..



  • park sırasında manevra yaparken direksiyonu zorlayıcı hareketler yapmış mıydınız? eğer böyle bir durum varsa direksiyon motorunu zorlayıp arızlanmasına sebep olmuş olabilirsiniz. böyle bir durum olmadıysa basit bir elektrik arızası da olabilir. yalnız ilk arızanın ciddi masrafı var.sorunun tespiti için servise gidip arıza kodunu almanız gerekli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadwalader

    park sırasında manevra yaparken direksiyonu zorlayıcı hareketler yapmış mıydınız? eğer böyle bir durum varsa direksiyon motorunu zorlayıp arızlanmasına sebep olmuş olabilirsiniz. böyle bir durum olmadıysa basit bir elektrik arızası da olabilir. yalnız ilk arızanın ciddi masrafı var.sorunun tespiti için servise gidip arıza kodunu almanız gerekli.

    zorlayıcı bir harekette bulunmadım aniden oldu park ettim döndüğümde arıza ışığı yanıyordu... yaptığım araştırmada biraz pahalı bir arızanın başımıza geldiğini anladım neyazıkki.. özel servislerde durumu daha ucuza kapatamammı sizce? bu arada ilginize teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.