www.aycell.com.tr yazınca çıkan ücretsiz sms servisi www.avea.com.tr adresine gittiğinden sayfada bulamadım.Acaba bu servis kalktı mı?Ama http://www.aycell.com.tr/default.htm yazınca aycellin eski sayfasına gidiyor ve ordan bedeva sms atılabiliyor.Ama yeni sayfalarında paralı gibi bişey yazıyor ve o da açmıyor.Acaba durum nedir?bileniniz var mı?
! Çözümün bir parçası değilsen, Sorunun bir parçasısındır. ! ! !ĬگŦÅŅßŲĿ cigaramın esrarına sarsam, saklasam seni...♠ Forum Merkez, Kafasına Göre Herkes...
dikkat edelim aria aycell diye kontorleriniz gitmesin ortaklar diye ne yapacakları belli olmaz. yok ortağız yok aria yok aycell diyerekten paraları araklamasınlar
hayret bişi muz duyanda seni bonkör bir adam zanneder. Senden beleşçi varmı lem. Neyse konuya döneyim. Şimdi efenim. Beyle beleş şeylerle sadece ayağınızı alıştırıp sooorrra en babasından sizi kazıklayacaklar efenim. Lütfen beeyyylllee şeylere kanmayalım.
teşekkür ederim kersoz2003 ark.ım ben bir türlü o sayfayı bulamadım.bulduğumda da aycell mesaj servis hattının kapalı olduğunu gördüm.sayfa bir türlü açılmıyordu yani.teşşekkürler.eyvallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 25/6/2004 13:20:01 >