www.aycell.com.tr yazınca çıkan ücretsiz sms servisi www.avea.com.tr adresine gittiğinden sayfada bulamadım.Acaba bu servis kalktı mı?Ama http://www.aycell.com.tr/default.htm yazınca aycellin eski sayfasına gidiyor ve ordan bedeva sms atılabiliyor.Ama yeni sayfalarında paralı gibi bişey yazıyor ve o da açmıyor.Acaba durum nedir?bileniniz var mı?
! Çözümün bir parçası değilsen, Sorunun bir parçasısındır. ! ! !ĬگŦÅŅßŲĿ cigaramın esrarına sarsam, saklasam seni...♠ Forum Merkez, Kafasına Göre Herkes...
dikkat edelim aria aycell diye kontorleriniz gitmesin ortaklar diye ne yapacakları belli olmaz. yok ortağız yok aria yok aycell diyerekten paraları araklamasınlar
hayret bişi muz duyanda seni bonkör bir adam zanneder. Senden beleşçi varmı lem. Neyse konuya döneyim. Şimdi efenim. Beyle beleş şeylerle sadece ayağınızı alıştırıp sooorrra en babasından sizi kazıklayacaklar efenim. Lütfen beeyyylllee şeylere kanmayalım.
teşekkür ederim kersoz2003 ark.ım ben bir türlü o sayfayı bulamadım.bulduğumda da aycell mesaj servis hattının kapalı olduğunu gördüm.sayfa bir türlü açılmıyordu yani.teşşekkürler.eyvallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 25/6/2004 13:20:01 >
Arkaaşım Yazdığın Mesajı Çok Dikaktli Oku. Sen Başka Bişey İma Etmek İstiyor Olabilirsin ama Yazdığın Kelimelerden Bunlar Anlaşılıyor. "Sen eskiden beleş günde 10 mesaj gönderiyodun. Ama bunlar avea Altında birleşince senin açtığın sayfanın adı değişti. sen eskiden aycellden bedava mesaj kısmına tıklayınca senin browser http://213.161.153.108/websms/msjgonder Şu adrese gidip açıyordu. bilmem anlatabildim mi?
-- www.aycell.com.tr yazınca çıkan ücretsiz sms servisi www.avea.com.tr adresine gittiğinden sayfada bulamadım.Acaba bu servis kalktı mı?Ama http://www.aycell.com.tr/default.htm yazınca aycellin eski sayfasına gidiyor ve ordan bedeva sms atılabiliyor.Ama yeni sayfalarında paralı gibi bişey yazıyor ve o da açmıyor.Acaba durum nedir?bileniniz var mı? --
az oönce sitesinde dolaştım.555 lerden web mesaj ücretli,505 lerden web mesaj ücretsiz olarak yazıyor.hatta çoğu şeylerde aralarında fark duruyor.mesela 555 li telefondan mesaj atarsan 120 bin,505 li tlf dan mesaj atarsan 90 bin hala.tam birleştirememişler anlaşılan
yakında!! sabredelim biraz, sizde çok beleşçisiniz yaw ? birleştikten sonra ayrım olmayacak hepsinde aynı servis aynı tarife, aynı hizmet olacak? kesnilikle!
yakında!! sabredelim biraz, sizde çok beleşçisiniz yaw ? birleştikten sonra ayrım olmayacak hepsinde aynı servis aynı tarife, aynı hizmet olacak? kesnilikle!
saygılar
yakındamı?kaynak? bende sana hep kaynak soruyorum ama kızmıyosun inşallah:)
bu arada klona hocam : evet kıllanmaya başladım bu işten , kaynak isteme memuru oldun çıktın temin bi SAR bilgisi içni kaynak istemissin yarım saat kaynak hazırldım yazdım oraya bulup ,
bunun da kaynağı var tabiki :www.avea.com a gir bak bakalım orda haberler i falan sayfaları incele biraz , saygılar
tamamda calısmıyor dıyen yokkı bende kontursuz hattımdan gunde 10 tane yolluyorum ama faturalı hattımda kullanmadıgım halde 40 mılyon fatura geldı.ozete baktım hepsı sms (bıcogu) aradım ıtıraz ettım ve bazı arkadaslardada aynı sey olmus.ben uyarım sonra debelenmeyın faturam bu kadar geldı su kadar geldı dıye... aycelınde arianında Allah bın belasını versın...
100 kişiye sorsan 90 ı aria ve aycell in gelen faturalarından memnundur? çok çok ucuz geliyor?? kullanıcı hatalı kullandıysa kendinden kaynaklanan bişidir o , aria ve aycell in bişi yaptıgı yok , öldürmenin manası yok hatları
www.aycell.com.tr yazınca çıkan ücretsiz sms servisi www.avea.com.tr adresine gittiğinden sayfada bulamadım.Acaba bu servis kalktı mı?Ama http://www.aycell.com.tr/default.htm yazınca aycellin eski sayfasına gidiyor ve ordan bedeva sms atılabiliyor.Ama yeni sayfalarında paralı gibi bişey yazıyor ve o da açmıyor.Acaba durum nedir?bileniniz var mı?