Arkaaşım Yazdığın Mesajı Çok Dikaktli Oku. Sen Başka Bişey İma Etmek İstiyor Olabilirsin ama Yazdığın Kelimelerden Bunlar Anlaşılıyor. "Sen eskiden beleş günde 10 mesaj gönderiyodun. Ama bunlar avea Altında birleşince senin açtığın sayfanın adı değişti. sen eskiden aycellden bedava mesaj kısmına tıklayınca senin browser http://213.161.153.108/websms/msjgonder Şu adrese gidip açıyordu. bilmem anlatabildim mi?
-- www.aycell.com.tr yazınca çıkan ücretsiz sms servisi www.avea.com.tr adresine gittiğinden sayfada bulamadım.Acaba bu servis kalktı mı?Ama http://www.aycell.com.tr/default.htm yazınca aycellin eski sayfasına gidiyor ve ordan bedeva sms atılabiliyor.Ama yeni sayfalarında paralı gibi bişey yazıyor ve o da açmıyor.Acaba durum nedir?bileniniz var mı? --
Bunu niye yazdın ki ben zaten ona giden we sayfa adresini yazdım dikkat edersen.Ayrıca benim sorum nerden atacağımız da değil dikkat edersen..
arkadaşlar sadece 505'ler beleş atıyooo 555'ler atmıyoor.. ona göree... Diceksinki neden atıyo 505ler, çünkü daha önceden atılıyomuş ayselde... Kazanılan hak muhabbeti yaa...
Ya arkadaşlar benim aveadada sorun var ya....İlk başlarda bende beleş mesaj gönderebiliyordum (Bİr hafta kadar_telim 505li). Ama bir gün yine olağan şekilde siteye girdim portavea kullanıcı adımı ve şifremi girdim ama kabul etmedi va hala daha etmiyor. Nedeninin bilen varsa lütfen söylesin. Avea müşteri hizmetlerini ilk zamanlarda aramıştım, bana bir hafta içinde düzelir dediler ama hala bir düzelme yok. Bir daha da aramadım zaten....
Bu avea kapsama alanını genişletmedikçe bişe yapamaz. İstanbulda bile doğru dürüst çekmiyor. Aycell ile birleşmeseydi batıyordu zaten. Kapsama alanı en önemlşi özelliktir şebekede bunu anlayamıyorlar galiba.
Heralde google eski sayyfaları görüyor... Sen internet adresinden yola çıkarak git bence ama ucretsizmi degilmi bilmiyorum bende coktandır internetten mesaj atmıyorum telefondan 1 kontur oldugu için. Önce portavea üyesi olman lazım. Daha sonra kullanıcı adın ve şifrenle giriş yaptığında ancak mesaj atabilirsin. Ben seni yinede bilgilendiririm.