@D_A_V_E kafayı yiyecek bişey yok sadece serverlerin açılmasını bekleyeceksin.
@::UnKnown:: topiği bastan dikkatlice oku..Bu arada benimle aynı clandasın ben sana pm atar kim oldugumu soylerim...
@r3spect seninde çektitğin patch çoğu kişide oldugu gibi bozuk gelmiş sanıyorum eğer hata iletisini buraya daha net yazarsan daha iyi olur ama sanırım dosyayı yeniden cekmen gerekecek.
See the mirror in your eyes , see the truth behind your lies.Your lies are haunting me , see the reason in your eyes.Giving answer to the why ? Your eyes are haunting me!
gnaydın bluecry kardeşim bende yazan yazı aynen şu the contents of this file has been corrupted ........ dio sen bu sorun çıkarsa ttekrar indirin demişsin başka bi yolu yoqmu benim adsl kotalımı bilmiyorum ama her ay fatura29 YTL gelio
yok abi dosya sorunlu geldi 2. kez hemde olamaz böle bişi 600 mb kotam doldu geçti kendini aştı olamaz ya 3. kezgeliyor patch bakalım nolcak işin kötüsü eski wersiyonuda kaldırıdm tekrar sifirdan kurdum yani şimdi tekrar upgradelermi yapcam sonra kruucam patchi?????
Kardeş 29 sa malsef kotalı we dosyan bozuk gelmıs 1. sayfaya bakarsan orda linkler werildi saglam calısan linkler ordan tekrar cekmen lazım üzgünüm bende öyle yaptim :(
quote:
Orjinalden alıntı: onur1992
gnaydın bluecry kardeşim bende yazan yazı aynen şu the contents of this file has been corrupted ........ dio sen bu sorun çıkarsa ttekrar indirin demişsin başka bi yolu yoqmu benim adsl kotalımı bilmiyorum ama her ay fatura29 YTL gelio
Benim sorunda diyorki; The version on your PC outdated and cannot be patched. Please install a full client. Ne yapmam gerekli ?Patchleri nereden cekebilirim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styscher -- 3 Ağustos 2006; 9:55:05 >
Knightonline ın ana serverleri aktif olunca yani herkes oyuna girdiği vakit ancak update edebilirsin diğer patchleri.Çünkü patchleri update edebilmen için login serverin açık olması gerekiyor.
@asd654321 eğer resimlerle bana göstermeyi denersen daha fazla yardımcı olabilirim sanıyorum.Çünkü şu anda senin yaşadıgın gibi bir sorun yaşayan yok.Mutlaka eksik bişeyler var daha öncede dediğim gibi olmaması imkansız.
See the mirror in your eyes , see the truth behind your lies.Your lies are haunting me , see the reason in your eyes.Giving answer to the why ? Your eyes are haunting me!
patrone bi daha indirmek için link verirmisn öndekiler sayfa görüntülenemiyo dio
bluecry the contents of this file has been corrupted ........ dio sen bu sorun çıkarsa ttekrar indirin demişsin ön sayfadaki 211mb lık linkte sayfa görüntülenemiyo dio acaba yeniden link verebilirmisn
ya kardes iyi yazmısın hos yazmısında sen yuklerken sorun olustugunda benim yaptıgımı yapın diosun millet sana su sorun cıktı dior tekrar indirmen gerek diosun 1.cisi sende hangi sorun cıktı ve kayıt dosyasından duzelttin 2,cisi "Knight online is not installed on your computer.please downlond and installed full game client" su hata tammen kayıt dosyasıyla ilgili bendede bu hata cıkıyor ama senin dedigini yaptım genede duzelmiyor ve bunu duzletmenin tek yolu sanırım knight onlineyi bastan kurmak ben basladım %26:(
Knightonline ın ana serverleri aktif olunca yani herkes oyuna girdiği vakit ancak update edebilirsin diğer patchleri.Çünkü patchleri update edebilmen için login serverin açık olması gerekiyor.
@asd654321 eğer resimlerle bana göstermeyi denersen daha fazla yardımcı olabilirim sanıyorum.Çünkü şu anda senin yaşadıgın gibi bir sorun yaşayan yok.Mutlaka eksik bişeyler var daha öncede dediğim gibi olmaması imkansız.
Login server açılmadanda uptade edebilrisin.:Manuel olarak> ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ burdan sendeki versiyon kaçtaysa ordan itibaren indir ve sırasıyla knightonline klsörünü içine yapıştır
... " Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! "
patrone bi daha indirmek için link verirmisn öndekiler sayfa görüntülenemiyo dio
bluecry the contents of this file has been corrupted ........ dio sen bu sorun çıkarsa ttekrar indirin demişsin ön sayfadaki 211mb lık linkte sayfa görüntülenemiyo dio acaba yeniden link verebilirmisn
ya kardes iyi yazmısın hos yazmısında sen yuklerken sorun olustugunda benim yaptıgımı yapın diosun millet sana su sorun cıktı dior tekrar indirmen gerek diosun 1.cisi sende hangi sorun cıktı ve kayıt dosyasından duzelttin 2,cisi "Knight online is not installed on your computer.please downlond and installed full game client" su hata tammen kayıt dosyasıyla ilgili bendede bu hata cıkıyor ama senin dedigini yaptım genede duzelmiyor ve bunu duzletmenin tek yolu sanırım knight onlineyi bastan kurmak ben basladım %26:(
bu hatayı bendede veriyordu senin eski ko 1332 ise optiondan kontrol et ve reg dosyası oluştur ardından tekrar patchi yükle o zaman yükleniyor ben yaptım bu şekilde oldu şimdi elim mahkum bekliyorum serverlar açılsın diye
optionstan neyi kontrol etcem baba reg dosyası olusturdum optionstan 13322 mi yapam eger oyleyse zati yaptım bide pathc i tekrarmı yindiriyim siteden anlamadım :(
Ya ArkadasLar Yeni Patch iLe AciLan Butun TopicLeri Okudum Ama Bi Turlu İndiremedim ... Sadace Sunu Sormak istiyorum ServerLar Acildiginda Yeni Patch Otomatik Yuklenecekmi BekLiyeyimmi Kafam Karisti VaLLa ...
Bu patch in yüklenmesi sırasında başlıca 2 adet sorunla karşılaşacaksınız bunlardan birincisi pc nizde knightonline ın olmadıgına dair aldıgınız hata ikinciside çekilmiş bozuk dosya için aldıgınız hata.Bende sorun böyle oldu da ben böyle düzelttim diye bir ifadem yok iddiam var.Eğer anlattıklarımı eksiksiz yaparsanız sorun yaşamazsınız.Elinizde mevcut 1332 versiyonlu Knightonline varsa yeni patchi bozuk çekmediyseniz eğer ve verdiğim registry kaydını da hatasız olusturup kayıt girdisini yaparsanız çekmiş oldugunuz Fire Drake patchini yüklemiş serverlerin açılmasını bekleyenler kervanına katılırsınız.Durum bu kadar basit.
Bunlardan hariç siz eğer su anki mevcut windowsunuza zaten 1299 u yukleyip güncellemelerinizi yapıp da o sekilde uynuyorduysanız zaten benim dediğim reg dosyasını olusturmanıza gerekte yok.Benim anlattıklarım Knight cok uzun zaman once bilgisayarına kurmus bunun üzerine bir yada bir kaç kez windows kurmuslar ve oyunu klasör olarak biyerden alıp harddiskine yapıstırmıs olanlar için....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 3 Ağustos 2006; 10:14:03 >
ya ben dediklerinizi yaptım hatta yaptıgım seyi size bi gosterem resimli olarak ama suraya sizinkigibi nasıl resim koyabiliyorum onu bilmiorum simdi sizin dediginiz kesin olcakmı knightın yuklemesini iptal edecem yoksa
iyice sıkıldım reg düzenlemekten şu resimdeki doğrumu neyi düzeltiyim yardım pls
Orada PATH kısmında D:\KnightEmpirereall\Knightonline yazan kısımdaki \ işaretlerini 2 leyeceksin.Yani
D:\\KnightEmpirereall\\Knightonline şeklinde olacak...
bence su an kapalı ... downloadlar ..indiremıyorum..baglanmıyo.. ne flasget den .ne free download mannager dan.. yenıden indrmem gerekıyo ama .... yanı bu sorun bi tek bende mı bi bakarmsnz ssizde indrmeye baslıo mu
BLUECRY the contents of this file has been corrupted ........ dio dosyayı hatalı çekmişim ama tekrar nerden iindircem ayrıca ön sayfadaki 2121mb linkte sayfa görüntülenemiyor dio şunu indirebileceğim bir link pls BLUECRY
BLUECRY the contents of this file has been corrupted ........ dio dosyayı hatalı çekmişim ama tekrar nerden iindircem ayrıca ön sayfadaki 2121mb linkte sayfa görüntülenemiyor dio şunu indirebileceğim bir link pls BLUECRY
hah işte aynı şey flasget le falan da olmuyoo . bence kapattılar download ı su an :S
resmi koydum dediklerinizi su sekilde yaptım isallah bole dir
Resim görüntülenemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 3 Ağustos 2006; 10:27:44 >
Şu an yeniden download edebilmeniz için K2 nin download serverlerini açmasını beklemeniz gerekli.Sanırım gece boyu olusan yuklenmeden dolayı bir restart olayına gitmiş olabilirler.knightonline ın anasayfadaki download linkini sık sık kontrol edin.Sağdan soldan verilen adreslere inanmayın güvenmeyin**** vs gibi.Ne olur ne olmaz Fire Drake hevesinden keylogger yiyip yeni Fire Drake te hacklendim demeyin...