CS10.SENOYNA.COM CS11.SENOYNA.COM CS12.SENOYNA.COM CS13.SENOYNA.COM CS14.SENOYNA.COM CS15.SENOYNA.COM CS DEATHMATCH - 1 CS16.SENOYNA.COM MAC SERVER CS17.SENOYNA.COM WARCRAFT FT MOD - 1 CS18.SENOYNA.COM WARCRAFT FT MOD - 2 CS19.SENOYNA.COM CS DEATHMATCH - 2 SERVER
serverlara girebilmek için cheating death programı gereklidir
Ya Cd key istemeyen bir server bilen yokmu ya..Tamam listeleri vermişsinizde kopyala yapıştırla olmuyor biraz emek harcayın da şu Cd key istemeyenleri verin kardeşim.
Kardesim bu iste bir iş var gibi neden CDli serverlara girmiyorsunuz güzelce rahatca oynayın işte alın size CD'in son versiyonun linkinide veriym ama benim tavsiyem senoynadır...
Senoynada baskalarıyla yarışabilirsiniz,kacıncı oldugunuza bakabilirsiniz. > http://stats.senoyna.com/stat16/ Search bölümüne adınızı yazın o gerekli bilgilerinizi bulur.
İlla beni rahat sıkıyo diyosanız CDsizleride veriym...
54 mbit üzerinden açilmis olan Bilkentliler.Com CS 1.6 Sunucusu yaz döneminin ardindan tekrar aktif durumdadir. bilkent.servegame.com:1200 yada 139.179.151.202:1200 den ulasabilirsiniz... Cheating-Death e gerek yoktur, Sunucuda HLGuard vardır. Ayrıca nonsteam dir
20 Kisiliktir simdilik fakat arada 32 kisiye çikarilmaktadir...
Iyi oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StupendouS -- 16 Eylül 2006; 12:22:54 >
eft remeve script pack ne oluyor üstelik ben oyuna girince 'Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language' die bişi çıkıo sonra da atıyo serverlara da giremiyorum zaten
CS10.SENOYNA.COM CS11.SENOYNA.COM CS12.SENOYNA.COM CS13.SENOYNA.COM CS14.SENOYNA.COM CS15.SENOYNA.COM CS DEATHMATCH - 1 CS16.SENOYNA.COM MAC SERVER CS17.SENOYNA.COM WARCRAFT FT MOD - 1 CS18.SENOYNA.COM WARCRAFT FT MOD - 2 CS19.SENOYNA.COM CS DEATHMATCH - 2 SERVER
serverlara girebilmek için cheating death programı gereklidir
şiddetle tavsiye ediyorum. buradan ekibe çok tşk ederim süper bi yer az once 3 map üst üste oynadım 14.de acayip sarıyor...
eft remeve script pack ne oluyor üstelik ben oyuna girince 'Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language' die bişi çıkıo sonra da atıyo serverlara da giremiyorum zaten
senoynanın yaptıgı özel cheatin deathi indirmeniz gerekli
Counter-Strike başlığının altındakilerin hepsi 1.6 serveri. yeter galiba. isteyen en alttaki ServerBrowser.vdf dosyasını alıp gerekli yere atsın.tek tek eklemektense 1.6 dışındaki serverları silmek daha kolay
Ümmetçiliğe karşı milliyetçilik,Özelciliğe karşı devletçilik,Şeriata karşı laiklik,Padişahlığa karşı Cumhuriyetçilik,Seçkinciliğe karşı halkçılık,Tutuculuğa karşı devrimcilik - “Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklâli uğruna ölürüm.” Gazi Paşa
tanıdığın bi internet cafe sahibine sor belki verir bide ben oynayalim.net serverlerine giremiyom client drop bişiler diyo bilgisi olan warmı ?
TALABANİ'NİN KEDİSİ Talabani martta dişi kedisini dışarı salmak istemez, erkek kedilerin kedisini sıkıştırmasından korkar. Bunu gören Barzani akıl verir, kedinin poposuna benzin sür sal sokağa der. Talabani kedisinin poposuna benzin sürer ve sokağa salar. Kedi akşamları sağ salim eve döner. Bir kaç gün sonra kedi akşam eve dönmez. Talabani telaşla sokaklarda kedisini ararken Barzani'ye rastlar ve durumu anlatır. Barzani de Talabani'ye kedisini ilerdeki yokuşta gördüğünü, kedisinin yokuşta benzininin bittiğini ve diğer kedilerin de sırayla kedisini arkadan ittiğini söyler. KISSADAN HİSSE "Bugünlerde Amerika'nın kıçlarına sürdüğü benzinle kendilerini güvende sanan Talabani ve Barzani, bir gün kıçlarındaki benzin uçtuğunda arkadan itmek için 70 milyonun sıraya girdiğini görmüyor mu?...
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead
Waiting: Half Life 2 episode Three,Anno 1404,Lost Planet 2
Özellikleri : HLBooster HLGuard VAC2 (valve anticheat 2) 24 saat HLSW ile izleniyor en az 12 saat online admin gece saat 12 sabah saat 6 diliminde online admin. 250'den fazla map Soccerjam Modu (istenilirse açılır) Websitesinden şikayet MSN yoluyla admine ulaşma