Şimdi Ara

Monster Hunter 4'ün Dağıtım Sayısı 4 Milyonu Geçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Monster Hunter serisi özellikle Japonya'da çok popüler. Japonya'da konsol sattıran oyun olan Monster Hunter'ın serideki en yeni oyunu Monster Hunter 4 de oldukça başarılı oldu. Capcom tarafından yapılan açıklamaya göre Monster Hunter 4 bugüne kadar 4 milyondan fazla dağıtıldı. Tabi 4 milyonluk miktarın içinde e-shop yoluyla oyunu indirmemize yarayan kartlar da bulunuyor.
     
        Diğer taraf tan Monster Hunter serisinin bugüne kadar 28 milyon adet sattığı belirtiliyor. Seri ilk olarak 4 Aralık 2004 tarihinde piyasaya çıkmıştı. 10 yıl içinde 28 milyonluk satış miktarının çok büyük bir başarı olduğunu belirtelim. Ne de olsa bu miktarın çok büyük bir bölümü Japonya'da gerçekleşti.
     








  • Nintendo ve Microsoft'un Türkiye bakışı aynı. Birisi neredeyse hiç girmedi diğeri arkada distributor bile birakmadan çekti gitti. Yurt disindab getirtme sansim olmasina ragmen Wii dahil öncesine kadar hemen hemen tüm konsollarini garantisi ile tr içinden aldım. Ben ülkemde var olmayan firmaların ürünleri ile ilgilenmeyi bu sebeple bıraktım. Hele Nintendo küfür eder gibi gitti.
  • Küfredicem bende şimdi nintendo ya az kaldı... Ya bunların yüzünden gitti güzelim Monster hunter serisi negüzel PS3 için gelecekti bunlar kaptılar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ÇÖP

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.