Şimdi Ara

iPhone ve aksiyon kameraları için yeni görüntü sabitleme aparatı: Wiggly

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • iPhone ve aksiyon kameraları için yeni görüntü sabitleme aparatı: Wiggly



     

    Akıllı telefon ve aksiyon kameralarının video çekim kaliteleri gün geçtikçe artıyor. Özellikle YouTube ve Vine gibi servisler sayesinde büyüyen video furyası, kişilerin de her zaman daha kaliteli sonuçlar istemesine neden oluyor. Bu noktada devreye giren yeni Kickstarter projelerinden Wiggly, nispeten kompakt yapısıyla titreşimden arındırılmış videolar sağlayabiliyor.

     

    Site üzerinde Ivan Stamatovski adlı geliştirici tarafından başlatılan Wiggly, iPhone ve GoPro gibi aksiyon kameralarıyla uyumlu olarak kullanılabiliyor. İçerisinde yer alan özel motor sistemiyle iki eksenli sabitleme, harici olarak takılan diğer aparatla da üç eksenli sabitleme yapabilen ürün, tuşlar yardımıyla da yumuşak kamera hareketlerine izin veriyor ve özel koluyla yere yakın çekimlerde yüksek performans ortaya koyabiliyor. Tek şarj ile 2 ile 4 saat arasında kullanım ömrü sunabilen Wiggly, isteğe bağlı olarak diğer kompakt fotoğraf makineleriyle de aktif olarak kullanılabiliyor.

     

    Kickstarter üzerinden başlatılırken konan 100,000$ hedefin, bitimine daha 28 gün kala 9 bağış ile 3,401$'lık kısmını toplamayı başaran Wiggly,  yapılacak 295$ (ABD dışı 50$ kargo) bağış ile 2014 Nisan ayında elde edilebiliyor. Ürün hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

     



     iPhone ve aksiyon kameraları için yeni görüntü sabitleme aparatı: Wiggly

     









  • Gerçekten iyiymiş!!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >






  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.