Şimdi Ara

Satılan Xbox One'larda Yapımcı Menüsüne Giriliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
      Xbox One'ın yapımcılara özel menüsü satışa sunulan Xbox One'larda erişebilir durumda. Bazı Xbox One sahipleri tarafından rapor edilen habere göre Xbox sistem menüsüne girerek burada sol bumper, sağ bumper ve sol tetik, sağ tetik tuşlarına aynı anda basarak yapımcılara özel menüye ulaşabiliyorsunuz.

Ancak Microsoft kanadı bir açıklamada bulunarak meraklı Xbox One kullanıcılarını uyardı ve bu bölümde yapılabilecek değişikliklerin konsolu kullanılmaz hale getirebileceğinin altını çizdi. Üstelik sadece bu menünün konsolu bir Dev-Kit'e dönüştüremeyeceğini belirtti.

Hatırlarsanız Microsoft gerçekleştirdiği bir başka açıklamada her Xbox One'ın bir Dev-Kit olabileceğini belirtmişti. Sanırız bu özellik konsolun çıkışında aktif hale getirilmemiş durumda.

• ne yapsak gülsek mi
  • sony fanları yagar şimdi
  • abi çok iyi yaaa alıyorum hemen
  • Yorumları neden siliyorsunuz anlamadım sanki küfür ediyorum konsola

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Haftaya kırarlar makineyi

• Ne olmuş yani nevar bunda ps4 dün çok daha iyi bir konsol olduğu gerçeğinimi değiştircek sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 3 Aralık 2013; 15:14:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşasın jtag.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil dediklerine bakın en azından adam akıllı menü yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara -- 3 Aralık 2013; 17:09:34 >
  • Ben : hani Xbox one bir gelistirici kit olarakda sahip olacaksiniz deniliyordu .

Microsoft : ilerde ilerde ...

Ben : has...
    ______

Unlity Engine Free olarak x1´a gelecegini düsünüyorum :)

• Anlaşılan MS yine konsolu krdırıp, konsol sattırarak baş etmeye çalışacak Sony ile. Vallahi kırılırsa doğru XO alırım yani, Türkiye'de kimse kusura bakmasın tonla para veremeyiz oyunlara. Paramız yok diye de oynamayacak değiliz, gücümüzün yettiğini alıp oynayacaz elbet gerek korsan gerek orijinal.

• jtag bu sefer yine erken çıkacak
  • Battlefield_4_Xbox_One_SKIDROW.torrent :D

• Hangisi cabuk kırılırsa o konsol daha çok satar ve üstünlüğü ele alır.Sanırım PS4 daha çabuk kırılacak

• tez zamanda kırılması dileğiyle
  • j-tahhhhhhhhhhhhhh :)))

• Şaka gibi :D

• Xbox 360 çıktığı sene 2005 de kırılmıştı ve oyun yapımcıları tavır aldılar. Playstation ise 2006 da çıktı daha 2 sene önce kırıldı ve kırılmış hali çokta randıman vermiyor, öyle herkesin kendi yapacağı bir şeyde değil. Fakat Xbox 360 da korsan çok kolay ve çıktığı hafta dan beri korsan oyun oynatıyor. Birazda onun için satışları iyiydi ama playstation 3 toplam satışta tekrar öne geçti. Çünkü playstation 3' e hala canavar gibi exclusive oyunlar çıkıyor.

Şimdi gelelim Xbox One' ın kırılmasına, Microsoft' un bu oyuncağı yine çıktığı gibi kırılır, korsan oyun oynatmaya izin verir ve oyun yapımcılarının, dağıtıcılarının, parekendecilerinin, bütün emeklerini boşa çıkartırsa, bu sefer oyun yapımcıları tavır almayı bırakın Xbox ipini kendi elleriyle çekerler. MS da bir sonra ki nesilde konsol işine hiç bulaşmaz, bulaşamaz.

Oyun yapımcıları zaten windows dan da kurtulmaya çalışıyorlar. Steambox' ı bu yüzden destekliyorlar. Microsoft' un gözünün yaşına bakmazlar, xbox' a oyun yapmayı falan bırakırlar. Emek verip satamayacağı oyunu neden o konsola yapsın ki? Siz olsanız yapar mısınız?

• Birkaç torrent sitesine Ghost'un sürümü 22 kasımda eklenmiş ve ben yeni görüyorum :O Fake olsa kaldırırlardı sanırım.
    Satılan Xbox One'larda Yapımcı Menüsüne Giriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Xbox 360 çıktığı sene 2005 de kırılmıştı ve oyun yapımcıları tavır aldılar. Playstation ise 2006 da çıktı daha 2 sene önce kırıldı ve kırılmış hali çokta randıman vermiyor, öyle herkesin kendi yapacağı bir şeyde değil. Fakat Xbox 360 da korsan çok kolay ve çıktığı hafta dan beri korsan oyun oynatıyor. Birazda onun için satışları iyiydi ama playstation 3 toplam satışta tekrar öne geçti. Çünkü playstation 3' e hala canavar gibi exclusive oyunlar çıkıyor. <br><br>Şimdi gelelim Xbox One' ın kırılmasına, Microsoft' un bu oyuncağı yine çıktığı gibi kırılır, korsan oyun oynatmaya izin verir ve oyun yapımcılarının, dağıtıcılarının, parekendecilerinin, bütün emeklerini boşa çıkartırsa, bu sefer oyun yapımcıları tavır almayı bırakın Xbox ipini kendi elleriyle çekerler. MS da bir sonra ki nesilde konsol işine hiç bulaşmaz, bulaşamaz.<br><br>Oyun yapımcıları zaten windows dan da kurtulmaya çalışıyorlar. Steambox' ı bu yüzden destekliyorlar. Microsoft' un gözünün yaşına bakmazlar, xbox' a oyun yapmayı falan bırakırlar. Emek verip satamayacağı oyunu neden o konsola yapsın ki? Siz olsanız yapar mısınız?

Atma be kardeşim. Yapımcılar nasıl tavır almışlar anlat hele de dinleyek. Yahu nerdeyse çoğu 3. parti oyun Xbox 360'da korsan olmasına rağmen PS3'den daha çok sattı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.