Şimdi Ara

Sony Smartwatch 2, DSC-QX10 harici lens ve SBH52 Bluetooth kulaklık ülkemizde satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  • Sony Smartwatch 2, DSC-QX10 harici lens ve SBH52 Bluetooth kulaklık ülkemizde satışa sunuldu

     

    Sony'nin Xperia akıllı telefon ve tabletleri haricinde aksesuar alanında da oldukça iddialı olan üç yeni ürünü ülkemizde satışa sunuldu. Bunlar Smartwatch 2 akıllı saati, DSC-QX10 harici lens ve SBH52 Bluetooth kulaklık şeklinde sıralanıyor.




    Ürünlerin özelliklerine kısaca değinecek olursak Smartwatch 2, firmanın ikinci nesil akıllı saati. 1.6 inçlik ekranında 220x176 piksel çözünürlük sunan cihaz alüminyum gövdesi ile suya ve toza karşı dayanıklı. Bluetooth 3.0 üzerinden akıllı telefonlara bağlanan cihaz cevapsız çağrı, SMS, e-mail gibi bildirimleri telefonun ekranına bakmadan saat üstünden takip etmesini sağlıyor.




    Android 4.0 işletim sistemi ile Google Play mağazasında 200'den fazla uygulama kullanıcıları bekliyor. Ürün NFC yoluyla kolayca eşleşme yapabiliyor. Ürünün bataryası ise 4 güne kadar kullanım ömrü sunuyor. Ürünün fiyatı 499TL.

     

    Sony Smartwatch 2, DSC-QX10 harici lens ve SBH52 Bluetooth kulaklık ülkemizde satışa sunuldu 




    DSC-QX10 harici lens aparatı ise kablosuz olarak akıllı telefonunuza bağlanan ve kompakt bir bas-çek fotoğraf makinesi görevi gören bir aksesuar. Entegre kaidesi ile akıllı telefonunuza takılabilen aksesuar, 18MP çözünürlükte Exmor CMOS yığın sensörü ve BIONZ görüntü işlemcisi barındırıyor. 10x optik zoom sunan ürün 30 kare/saniyeye kadar HD video kaydı yapabiliyor. WiFi üzerinden akıllı telefonlara bağlanan ürün NFC ile de kolayca eşleşiyor. Aksesuarın fiyatı 599TL.

     

    Sony Smartwatch 2, DSC-QX10 harici lens ve SBH52 Bluetooth kulaklık ülkemizde satışa sunuldu 




    SBH52 ise Xperia Z Ultra ile birlikte tanıtılan ve dahili ahizeye sahip kablosuz kulaklık modeli. Bluetooth 3.0 üzerinden bağlanan cihaz NFC ile eşleşme yapabiliyor. İsterseniz kulağınıza götürerek aramaları cevaplayabilir isterseniz de harici kulaklık kullanabilirsiniz. Ürünün OLED ekranında ise gelen aramalar ve mesajlar okunabiliyor, akıllı telefondaki müzikçalar kontrol edilebiliyor veya dahili FM radyosu kullanılabiliyor. Ürünün satış fiyatı ise 299TL.

     

     









  • 1 hafta pil suresi gercekten cok iyi tasarim berbat

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart Whatch 2 yi bi görmek lazım

  • Buna da 4K koyar bunlar :D

  • 499 tl'ye en kral saatlerden alınır.

  • 499 tl çok smartwatch 2 duyurulduğunda smartwatch 1 vatan da 99 tl den stok eritilmişti o tarz bi indirim olmadan alınmaz ama yine de gear e on basar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı saatler için daha çok erken.

  • sony de aksesuarlar çok iyi çıktı hatta beklentileri aştı özellikle harici lensler çok güzel bir düşünce ürünü ama z ve z1 beklentilerin altında kaldı.

  • Smort voç?

  • Firma bu sene güzel yeniliklere imza attı.Dikkatimi çeken şu kamera.Kompakt güzel bir cihaz.Bir flaşı olsa iyi olurdu.
  • Sony nin mobil pazardaki urunleri iddali durmuyo, bi urun cikardiklarinda ortaligi yikmalilar ki millet noluyo bi de sony bi urun cikarmis desin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu urunlerin hepsi de kendi sınıflarında en iddalısı ve en yenilikçisi.
    sbh52 kulaklıgı bi arkadas bir aydır bekliyor mesela..bu aralar aksesuar konusunda bence sony i takip edin şimdilik en iyiler cunku...

  • Sony güzel ürünler çıkarmış.Ürünler ilk çıktığında pahalı olması normal. Biraz bekleyip fiyatları düştüğünde almayı tercih edenlerdenim. DSC-QX10 kablosuz lens aparatının teknolojik özellikleri güzel ama bence pek tercih edilmeyecek bir ürün. Bu fiyatada tercih eden az olacaktır. Z1 mini çıktığında Smarth watch2 kol saatini ve SBH52 kablosuz kulaklığı alabilirim. Fiyatları alınabilir seviyelere indiğinde bunlarda Z1 Mini yanında güzel aksesuar olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellestirmen -- 3 Aralık 2013; 10:48:23 >
  • Akıllı saat ve kulaklık fiyatı kazık gibi resmen,biraz beklemekte fayda var.

  • Bu firmalar insanlarla dalga geçiyor. Taşınabilir aygıtlara hala neden verimli bir güneş enerjisi sistemi geliştirilmiyor anlayamıyorum. dokunmatik ekrana entegre bir panel yap şarj derdi bitsin. Ya dalga geçiyorlar ya da biz teknolojiyi gözümüzde fazla büyütüyoruz.

  • SBH52 çok güzel bir cihaz ancak 300 liralık fiyatı beni aşıyor.
    O paraya görüşme yapabileceğim ufak bir telefon daha almam mümkün zaten.
    QX10 ve SW2 ile ilgilenmiyorum. SW2 ahize barındırsaydı Gear gibi belki tercih edebilirdim.
  • Sw2 şoyleymis boyleymis diye öten modeller koluna taksa sw2 yi bu mevsimde kisa kolla dolasirlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici lens olayı iyi düşünülmüş ama flaşı olmayan ve QX100 e göre oldukça küçük bir sensöre sahip bir cihaz için 600 tl fiyat çok fazla. Yine de taşınabilirliği yüksek olduğu için QX10'un fiyatının 250-300 aralığına düşmesini bekleyeceğim. LG G2 kullanıyorum. Kameradaki bazı sıkıntılar(özellikle video çekimindeki) yüzünden ciddi ciddi düşündüğüm bir aksesuar.

  • saatler güzel ama fiyatı da güzel
  • SBH52 244 TL DEN BULUNABİLİYOR AMA AZ ADETLE ADAMLAR GETIRIP SATIYOLAR...
    CUMARTESI SABAHI stoklarına girmişti işi aksama bıraktım sonuc ellerinde kalmamıs...:(http://www.morfare.com/asp/product/6608/Sony-SBH52-Akilli-Bluetooth-Telefon

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.