Şimdi Ara

DSS Technology Management'dan Apple'a patent ihlal davası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • DSS Technology Management'dan Apple'a patent ihlal davası


    Samsung'a açtığı patent davasını istediği sonuçla kazanan Apple'a yine mahkeme yolu gözüküyor.Ancak bu sefer Apple, davalı değil, sanık koltuğunda oturuyor.Davacı ise ABD merkezli DSS Technology Management ya da eski ismi Lexington Technology Group.


    Çevresel araçlarla Bluetooh üzerinden iletişim kurulması üzerine çalışan DSS Technology Management'ın iddiasına göre Apple, neredeyse tüm ürün gamında, iMac, Mac Mini ve yeni nesil Mac Pro'dan iPad, iPhone ve iPod'a kadar birçok ürününde DSS'e ait iki patenti ihlal etti. DSS Technology Management, bu yasal olmayan durumun fikri haklara tecavüz olduğu gerekçesiyle bugüne kadar ihlalden dolayı uğradığı zararların Apple tarafından karşılanmasını ve bundan sonraki dönemler için de kendilerine lisans bedeli ödemesini talep ediyor.


    Davaya konu olan iki patentin kökeni, 1997 yılına dayanırken; ikisinde de "düşük görev döngülü radyo frekans çoğuşması" konusu üzerine odaklanılmış.


    Lexington Technology Group, geçtiğimiz temmuz ayında Document Security Systems'in %100 iştirakı olmuş ve firmanın fikri hak portföyüne stratejik yönetim sağlayacağı gerekçesiyle isim değişikliğine giderek DSS Technology Management ismini almıştı.


    Lexington Technology Group, geçtiğimiz ekim ayında da Facebook ile LinkedIn'e sosyal ve kurumsal ağ teknolojileri için temel olan patentlerini ihlal ettiği gerekçesiyle dava açmıştı.








  • Anasayfanın mobil sürümüne dev gibi xperia reklamı koymuşsunuz .kapatana kadar 3 kere çöküyor tarayıcı bu kadar da olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "düşük görev döngülü radyo frekans çoğuşması" için patent mi alınır arkadaş? Anonim sayılır bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APPLE HİC BİŞİ OLMAZ CÜNKÜ MAHKEME YARGICLAR APPLENİN AMERİKA MAHKEMSİ SONUCTA APLLE Yİ SUCLAMAZ PARA KİMDEYSE GÜC ONDADIRR.

  • gene mi patent trollü?

  • çoğuşma ve teknoloji hiç birbirine uyuşmayan iki kelime gibi, sanki bizim köyde peynir yapmak için sütü mayalamışsın da himmet amca gelip "bah yeğen çoğuşmaya başlamış süt" gibi cümlelerde kullanılması gerekiyo gibi
  • Samsunga patent davası açılınca fanlar
    " Hahaha ezik samsung yine çalmış birşeyler"

    Apple'a patent davası açılınca
    "Hata var" "Öyle saçma patent mi olur lan zuhaaha" "Yine ne saçmalı bu firmalar"

  • Apple bu şirketi satın alır, olay da kapanır.

  • bu davalar bitmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.