Şimdi Ara

1 ocak 2014 itibariyle netlimitsiz 67 tl olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne arkadaş sürekli zam gelip duruyor 67 tl gerçekten çok şuan ki ücreti bile bana çok gelirken indirim yapacaklarına zam yapıyorlar

• evet bizede zarf geldi 67 lira olduğuna dair, nasıl bir iştir anlamadım birde bizim taahadüt var aradım iptal edersek 284,00 lira ödeneceğini söylediler alt paket geçiştede öyle yani 67,00 lira ödemek zorundayız 2014 aralığa kadar :))

Orijinalden alıntı: Insua

evet bizede zarf geldi 67 lira olduğuna dair, nasıl bir iştir anlamadım birde bizim taahadüt var aradım iptal edersek 284,00 lira ödeneceğini söylediler alt paket geçiştede öyle yani 67,00 lira ödemek zorundayız 2014 aralığa kadar :))

2014 aralığa kadar derken ?
  • benim taahüdüm biteli neredeyse 1,5 yıl oldu ara ara telefon edip bazı kampanya teklifinden bulundular ama kabul etmedim pek cazip gelmedi artık intenet çok pahalı gelmeye başladı 5-6 ay bile olsa ücretsiz yada daha uygun fiyata kullanabilirsem iyi olacak istedigim gibi bir kampanya bulursan yine taahüt altına girerim sonuçta 8 senedir ttnet kullanıcısıyım birde ev telefonu babamın üstünde bu büyük sıkıntı oluyor benim üstümde olsa merkeze gidip iptal ettirmek istiyorum deyince güzel tekliflerde bulunuyorlarmış 67 tl internet birde 15 tl ev telefonuna veriyoruz boşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 6 Aralık 2013; 20:24:01 >
    Ve anlarsın ki ; Bu dünyada neyi çok istiyorsan "O" senin imtihanındır...
  • Kağıdın hepsini okudunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sonurakar

Kağıdın hepsini okudunuz mu?

evet

Orijinalden alıntı: sonurakar

Kağıdın hepsini okudunuz mu?

Ttnet in sitesinde de yaziyor.

> > < <
  • 63 tl ödeyen enayilik yapıyordur çünkü kampanyalar bitmiyor 12 ay tahattütlü 12 ay 44 tl ödüyoruz bitince benzerini yaptırırız sizde bulun kendinize göre bir kampanya olmadı gidin iptal edicem diyin ayaküstü size kampanya yazıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 7 Aralık 2013; 0:47:37 >

Orijinalden alıntı: caneycaney

63 tl ödeyen enayilik yapıyordur çünkü kampanyalar bitmiyor 12 ay tahattütlü 12 ay 44 tl ödüyoruz bitince benzerini yaptırırız sizde bulun kendinize göre bir kampanya olmadı gidin iptal edicem diyin ayaküstü size kampanya yazıyorlar

işin garip tarafı 1 yıl daha sözleşme var bizi m ya da tahattüt öle bişey var

• başka internet sağlayıcısna geçmek gerek
  • eve kağıt gelmiş 1 ocak 14 tarihi itibari ile paket fiyatınız 73 TL olarak güncellenicektir diye.alt taraftada belirtmişler tahhütlü üyeler kampanya süresi boyunca değişimden etkilenmiycektir diye.

Orijinalden alıntı: The Chevin

eve kağıt gelmiş 1 ocak 14 tarihi itibari ile paket fiyatınız 73 TL olarak güncellenicektir diye.alt taraftada belirtmişler tahhütlü üyeler kampanya süresi boyunca değişimden etkilenmiycektir diye.

bü dakka

Orijinalden alıntı: ysn69

quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

eve kağıt gelmiş 1 ocak 14 tarihi itibari ile paket fiyatınız 73 TL olarak güncellenicektir diye.alt taraftada belirtmişler tahhütlü üyeler kampanya süresi boyunca değişimden etkilenmiycektir diye.

bü dakka

?

Orijinalden alıntı: berrakk

benim taahüdüm biteli neredeyse 1,5 yıl oldu ara ara telefon edip bazı kampanya teklifinden bulundular ama kabul etmedim pek cazip gelmedi artık intenet çok pahalı gelmeye başladı 5-6 ay bile olsa ücretsiz yada daha uygun fiyata kullanabilirsem iyi olacak istedigim gibi bir kampanya bulursan yine taahüt altına girerim sonuçta 8 senedir ttnet kullanıcısıyım birde ev telefonu babamın üstünde bu büyük sıkıntı oluyor benim üstümde olsa merkeze gidip iptal ettirmek istiyorum deyince güzel tekliflerde bulunuyorlarmış 67 tl internet birde 15 tl ev telefonuna veriyoruz boşa

yalın internete geçebilirsiniz, yalın dsl ve hipernet ( yani 20mbite kadar çakma fiber ) paketleri mevcut, ev telefonu kullanmak ve boşa ev telefonuna para ödemek istemiyorsanız 12 ay tahhütle ev telefonunuzu iptal ettirip, 12 ay boyunca 63+15 lira ödemeden sadece 63 lira şuan yılbaşında 67 tl olucakmış sanırım, sadece 67 lira ödersiniz bu şekilde.

tahhüt ise bu +15 lira hizmet bedeli mi ne karın ağrısıysa onu ödememeniz için veriliyor. ben bu şeklide kullanıyorum. evde herkesin cep telefonu olduğundan ayrıyetten neden ev telefonuna para ödeyeyim ki?

dediğim gibi

yalın internete geçebilirsiniz, yalın dsl ve hipernet ( yani 20mbite kadar çakma fiber ) paketleri mevcut

• ysn69 kullanıcısına yanıt
    benimde netlimitsiz 67 tl diyo 2 sene tahattüt yaptırdık 1 senesi bitti şimdi 2.senede 67 tl olarak geçirecekler bize ooofffff kapattırmak istiyorum desem kim bilir ne kadar çıkaracaklar faturaya

• Devlet neden vatandaşı korumuyor?....Ulaştırma Bakanı Türkiye'de genişbant abone sayısı yok rekor kırdı yok şöyle yok böyle diye beyanat veriyor. Gülelim mi ağlayalım mı...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.