Şimdi Ara

God of War: Ascension'ın Yönetmeni Crytek'e Geçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Far Cry ve Crysis serisinden sonra Ryse: Son of Rome adlı oyunla karşımıza çıkan Crytek yepyeni bir projeye başladı. Bu proje muhtemelen bir aksiyon oyunu olacak. Bunu düşünemizin sebebi ise firmanın yeni transferi.

God of War: Ascension'ın yönetmeni olan Todd Papy'nin Crytek'e geçtiği ve henüz adı duyurulmamış bir oyun üzerinde çalıştığı açıklandı. Yoksa bir süredir söylentisi dolaşan Ryse: Knights of England adlı oyunun yönetmeni Todd Papy mi olacak?

• Nano suit: Maksimum Grafik
  • Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus
  • Crysis 2 ve 3 için de bilmemne senaryocu o bu geldi süper olacak dendi, sonuç belli.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyToonz

Crysis 2 ve 3 için de bilmemne senaryocu o bu geldi süper olacak dendi, sonuç belli.

Evet sonuç belli Meracritic ortalaması 86

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sizi anlamıyorum crytek bence süper işler yaptı elnızde başka bi turk firması varsa buyursun onlar yapabilsın bu kadar olmaz adamlarla dalga gecmeye gerekyok elınzden geliyorsa buyurunz siz yapın :D

• Crysis duyurusu olamaz umarım bence gereksiz crysis in üstüne gidiyolar artık yeni ipler lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barxxx -- 2 Aralık 2013; 16:46:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War'ın Hikayesi (I-II)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanki Ryse Son Of Rome müthiş bir oyunmuş gibi ikincisini yapmaya mı başlamışlar

• crytek artık iyi senaryo yazabilen birini işe al yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlosolivera31

ben sizi anlamıyorum crytek bence süper işler yaptı elnızde başka bi turk firması varsa buyursun onlar yapabilsın bu kadar olmaz adamlarla dalga gecmeye gerekyok elınzden geliyorsa buyurunz siz yapın :D

aynen katılıyorum elimizdekilerin kıymetini bilmiyor insanlar tamam harbiden bazen batırıyolar ama birşeyi de unutmamak lazım bu adamlar türk oyun sektörünün gelişmesi için çok çalışıyor

Bakınız: Crysis ilk adam gibi türkçe seslendirmesi olan oyun
    Bakınız: Crytek İstanbul

• Eger ryse oyununa devam edeceklerse en azindan ilk etapta dusman cesitliligini arttirmalari gerekiyor. (yeni kiliclar, silahlar ve bunlara özel baska hareketler eklenmeli)

Butun oyun boyunca gelen dusmanlarin cesitliligi 13-14'u gecmiyor. Ayni adam ile en az 100 kusur kere dövusuyorsun. Crytek e3'te bariz siritan dusmanlarin cesitliliginin articagini söylemisti ama gel gör ki hicbir seyi degistirmeden cikarmislar oyunu.
  • "Ahanda şimdi efsane oyuna çalışabilirler" diye düşünüyorum.

• ryse için uğraşacaklarsa iyi haber
  • Şu adamlara laf atanlara acıyorum, önce aynaya bakın sonra eleştiri...

• Bu firmaya sırf Türk firması olduğundan dolayı sempatim var.
    Türü hoşuma gitmediği halde sırf destek olmak için crisis serisini bile almışlığım var.
    Ama gelin görün ki adamlar benim ülkemde resmi satışa çıkmayan xbox one'a özel oyun yapıyorlar.
    Oyun güzel(?) olabilir de kardeşim, lakin crytek için bile olsa o tv/konsol kırması, kazık fiyat çakmalı xbox one'ı alamam be Cevat Yerli ustacığım.
    O tasarım özürlü,xbox one hem tuzlu hem de öküz ölüsü yahu , yanındaki takoz vari adaptörü saymıyorum bile. Nereye koyacaksak höllük gibi alet.
    Onun için multi platform yap biz destekleriz (en azından ben) seni Crytek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.