Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü

ak_onair -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (4 Eylül 2006; 21:42:41)

quote:

Orjinalden alıntı: majestic23

quote:

Orjinalden alıntı: buzzer

yav bir soru sorduk cevap veren çıkmadı. Air vent'den hiç sıcak hava püskürmüyor benim laptop'ta. Bu anormal mi? Laptop'ta harddisk bölgesinde sıcaklık var, bunu elimle hissediyorum da, fan'ın püskürteceği air vent bölgesinden hiçbir sıcaklık çıkmıyor dışarıya. Ablamın toshiba'sında resmen ızgara gibi sıcaklık geliyordu oradan.

bence bu sorun deil.. aynısı bende de oluyo.. çok az sıcak hava atıyo dışarı ve harddisk senin de dedigin gibi baya ısınıyo.. öyleki dizimin üstüne koyamıyom bi süre sonra[:'(]

Hangi makinayı alırsanız alın aynı problemi yaşarsınız. Çoğu makinanın alt kısmı zamanla çok ısınır.

mhmtpkr -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (4 Eylül 2006; 23:23:30)

ya içinizde dell media experience'i register edebilen var mı? benimkinde email alanına email girilemiyor @ işaretini kabul etmiyor ve email girilmeden de register etmiyor.Sinir bir durum [8|]

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (4 Eylül 2006; 23:43:19)

quote:

Orjinalden alıntı: mhmtpkr

ya içinizde dell media experience'i register edebilen var mı? benimkinde email alanına email girilemiyor @ işaretini kabul etmiyor ve email girilmeden de register etmiyor.Sinir bir durum [8|]

ewet aynı soruyu ben soracaktım.. @ işaretini kabul etmiyo alet napcaz

savkar -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 1:02:52)

arkadaşlar teknosa comda 1500 ytl üstü alışverişte yazıcı veriyolar peki teknosa dükkanına gidip alsak verirlermi?

mstolunay -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 2:02:16)

yaklaşık bir aydır uygun bir notebook almak için araştırma yapıyorum. bu konuda en kapsamlı bilgiye donanım haber forumlarından ulaştım ve sonunda Dell Inspiron 6400VGA 2.0 15.4 1GB 100GB alamaya karar verdim. bu aletin fiyatı ortalama 1700 1800$ + kdv ama gold'un sitesinde 1499$ + kdv. acaba bu fiyat farkı neden kaynaklanıyor olabilir.

Dell Inspiron 6400VGA 2.0 15.4 1GB 100GB

Gold fiyatı 1499$+ kdv

Mavi Bilgisayardaki fiyatı 1798$+ kdv

orkunkaan -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 2:26:07)

quote:

quote:

ewet aynı soruyu ben soracaktım.. @ işaretini kabul etmiyo alet napcaz

benden çok yaşıcan [:)] ben de bunu sormak için girmiştim..

mhmtpkr -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 3:37:57)

DELL MEDİA EXPERİENCE'İ REGİSTER ETMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR, PROGRAMI AÇMADAN ÖNCE KLAVYE DİLİNİ İNGİLİZCE YAPIN VE PROGRAMI AÇTIKTAN SONRA @ İŞARETİ İÇİN SHIFT+2 TUŞ KOMBİNASYONUNU KULLANIN
kendinibil e teşekkürler

BigLbwsk -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 10:01:06)

quote:

Orjinalden alıntı: mstolunay
yaklaşık bir aydır uygun bir notebook almak için araştırma yapıyorum. bu konuda en kapsamlı bilgiye donanım haber forumlarından ulaştım ve sonunda Dell Inspiron 6400VGA 2.0 15.4 1GB 100GB alamaya karar verdim. bu aletin fiyatı ortalama 1700 1800$ + kdv ama gold'un sitesinde 1499$ + kdv. acaba bu fiyat farkı neden kaynaklanıyor olabilir.

Gold'daki ürünün ithalatçısı Kont firması, diğerleri Infronic firmasının olabilir ki bu durumda 1,66'lardaki 9 hücreli batarya farkı olabilir.

Bunun dışında bir fark görünmüyor.

Selamlar,

BigLbwsk -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 10:04:10)

quote:

DELL MEDİA EXPERİENCE'İ REGİSTER ETMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR, PROGRAMI AÇMADAN ÖNCE KLAVYE DİLİNİ İNGİLİZCE YAPIN VE PROGRAMI AÇTIKTAN SONRA @ İŞARETİ İÇİN SHIFT+2 TUŞ KOMBİNASYONUNU KULLANIN
kendinibil e teşekkürler

Teşekkürler ;)

Bu arada media experience penceresinin çözünürlüğünde ya da boyutlarında bir problem var. Şöyle ki ; karakterler son derece büyük ve menüye girdiğimde bazı alanlar pencerenin altına taşıyor. Benzer durumda olan var mı ?

Öte yandan daha önce sorduğum sorumu yineleyeyim :

Aldığım yerde söylendiği üzere ve sonrasında kendi kurcalamalarım sonucu recovery cd yaratamayacağımızı görüyorum, yanılıyor muyum ?

dell 6000'lerde cd yaratmak mümkün ama 6400'lerde mümkün değil(miş)... !?!

Saygılar,

orkunkaan -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 12:32:52)

şimdi şöyle bir sorum olacak..

makineyi sesi açık olarak kapatırsam, tekrar açınca diyelim ki sessiz bi ortamda açmak istiyorum.. sesi windows açılmadan kısma şansımız yok mu ?

software ile kontrol edildiğinden ses açma kapama tuşu windows açılmadan çalışmıyo.

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 12:36:37)

quote:

Orjinalden alıntı: BigLbwsk

quote:

kendinibil e teşekkürler

Teşekkürler ;)

Bu arada media experience penceresinin çözünürlüğünde ya da boyutlarında bir problem var. Şöyle ki ; karakterler son derece büyük ve menüye girdiğimde bazı alanlar pencerenin altına taşıyor. Benzer durumda olan var mı ?

Öte yandan daha önce sorduğum sorumu yineleyeyim :

Aldığım yerde söylendiği üzere ve sonrasında kendi kurcalamalarım sonucu recovery cd yaratamayacağımızı görüyorum, yanılıyor muyum ?

dell 6000'lerde cd yaratmak mümkün ama 6400'lerde mümkün değil(miş)... !?!

Saygılar,

bende aynı sorundan şikayetciyim recovery cd nerden yapılır bir türlü bulamadım...

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 12:42:17)

arkadaşlar bizde asustaki gibi bilgisayarı açmadan.........(windowsu açmadan)......... media tuşlarını mp3 çalar gibi kullana biliyormuyuz......

savkar -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 12:57:41)

bu makinadan almayı düşünüyorum.teknosada 1199 dolar. artıları ve eksileri nelerdir genel olarak nelerine bakmam gerek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

cemark -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 13:32:13)

klavye dilini nas
quote:

kendinibil e teşekkürler
i

klavye dilini nasi ing yapıcaz denetim masasından klavyeye girdm ama ole bi dil secenei yoktu

mstolunay -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 13:47:14)

quote:

quote:

Gold'daki ürünün ithalatçısı Kont firması, diğerleri Infronic firmasının olabilir ki bu durumda 1,66'lardaki 9 hücreli batarya farkı olabilir.

Selamlar,

Peki sadece pil için yaklaşık 300$ +kdv Çok fazla bi fark değil mi?

BigLbwsk -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 14:19:51)

quote:

O cihazları incelemedim ama dediğim gibi en fazla pil farkı bir de belki 1 gb ram tek slot olabilir.

Çok fazla bir fark değil mi ? Evet kesinlikle çok. O yüzden ben de bu modeli gold'dan aldım geçen hafta..

BOYNER -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 20:20:25)

quote:

klavye dilini nasi ing yapıcaz denetim masasından klavyeye girdm ama ole bi dil secenei yoktu

Denetim Masası--------Bölge ve dil seçenekleri--------Diller-------- Ayrıntılar

ersinugur -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 23:26:56)

savkar o kampanya yanlızca internet atışlarında geçerliymiş bu durum benimde içime kurt düşürdü acaba hatalı malları falan mı kakalamaya çalışıyolar ki (bunlara güven olmaz)

ersinugur -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (5 Eylül 2006; 23:35:12)

ayrıca linkin çıkmamış ama muhtemelen bu bilgisayardan bahsediyorsun
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119994362&CS_Category=_SBA_63_1662_444_1403&CS_Catalog=_bilgisayar&T_Category=_NOTEBOOK63

bunun ekran kartıyla ilgili ayrıntı yok istersen onu bi araştır

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119994405&CS_Category=_SBA_63_1662_444_1403&CS_Catalog=_bilgisayar&T_Category=_NOTEBOOK63
ben de bunu almayı düşnüyorum. Yanlız bu iki alet de stoklarda yok görünüyo kampanyadan her halükarda yaralanamıyacaz.

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 1:28:11)

quote:

Orjinalden alıntı: cemark

klavye dilini nas
quote:

kendinibil e teşekkürler
i

sağ alt köşede TR yazan yere tıkla ordan yap

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 1:30:23)

quote:

quote:

quote:

Selamlar,

özelliklerine iicene bak biri 1.66 olabilir ve harddisk in kapasiteside düşük olabilir dierine göre

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 1:32:39)

quote:

Orjinalden alıntı: savkar

bu makinadan almayı düşünüyorum.teknosada 1199 dolar. artıları ve eksileri nelerdir genel olarak nelerine bakmam gerek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

tüm forumu bi güzel araştır aklına bişi takılırsa bize sorabilirsin

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 1:34:48)

quote:

Orjinalden alıntı: BOYNER

quote:

Denetim Masası--------Bölge ve dil seçenekleri--------Diller-------- Ayrıntılar

benden önce yazanlarda varmış ta benim yazdıım da oluyo herhalde dimi???

mhmtpkr -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 3:24:21)

Ya arkadaşlar elimde PCMCI TV kartı var fakat DELL 6400e takamıyor.girmiyor içeri resmen. Eski dizüstümde kullandığım wireless cardda girmiyor.Sizde durum nasıl?

marvin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 9:59:39)

Millet daha önce sormuştum yanıt gelmemişti

Media butonlarını winampta kullanmak için gerekli plugin

Ahada burda

http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=146178&download=yes&url=http%3A%2F%2Fdownload.nullsoft.com%2Fcustomize%2Fcomponent%2F2005%2F9%2F21%2FP%2FDell_Inspiron_Media_Buttons.exe

seamen85 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 11:51:52)

quote:

Orjinalden alıntı: marvin

Ahada burda

http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=146178&download=yes&url=http%3A%2F%2Fdownload.nullsoft.com%2Fcustomize%2Fcomponent%2F2005%2F9%2F21%2FP%2FDell_Inspiron_Media_Buttons.exe

Eklenti için teşekkür marvin kardeş[:(] winampa ayrı bi hava kattı[:D]

sosylst -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 12:06:48)

hocam o kadar makbule gecti ki anlatamam vala . sagolasin . ufacik bir programcik ne kadar is goruyor ya :D
quote:

Ahada burda

savkar -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 13:22:32)

arkadaşlar forumu okudum bu makinayı alma hata yaparsın diyen varmı? dvd writer ına, pil seri nosuna ,ekran kartına bakıcaam peki alan arkadaşlar kendi dell 6400 lerinizin fotolarını koyarmısınız?sanırım braz büyük.bide kasası nasıl sağlammı kolay çiziliyormu?

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 13:32:48)

quote:

Ahada burda

ahanda çalıştı..... ellerin dert görmesin....

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 13:48:26)

quote:

arkadaşlar forumu okudum bu makinayı alma hata yaparsın diyen varmı? dvd writer ına, pil seri nosuna ,ekran kartına bakıcaam peki alan arkadaşlar kendi dell 6400 lerinizin fotolarını koyarmısınız?sanırım braz büyük.bide kasası nasıl sağlammı kolay çiziliyormu?

dell en büyük özelliklerinden biride kasasının sağlamlığıdır....tüm dell dizüslerinde sağlam kasa sıtandartır... ekranın böyle olması bence avantaj word exel kullanırken acayip rahatlık sağlıyor...... oyun görüntülerini biraz yatıklaştırıyor ama öyle rahatsız edicek boyutta değil..... ekran kartı süper.... daha çalıştırmadığı oyun görmedim..... makine tam bir canavar.... kesinlikle alllll........ pişman olmazsın...............

savkar -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 14:41:00)

teşekkürler diablo bikaç isteğim olacak iyi bi oyundan screenshot koyarmısın?bide makinanın fotosunu çekermisin?makinayı teknosadan alıcam çünkü axess e 15 taksit yapan bi tek orası var yanında verilen notebook çantası nasıl ?hediye olarak 1 gb usb veriyolar.

sametvik -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 15:19:24)

savkar 15+3 yapıyolar soyledıgın yerde. cantasida normal

savkar -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 15:21:46)

ben aradım 15 yapıyoruz dedi ... sametvik sen memnunmusun makinadan bu arada resim çıkmıyor?

sametvik -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 15:26:14)

kardes bır hafta oldu alalı o sekılde aldım resmı nasıl yollayım bılmıyorum ama bende oyun goruntusu menunum bır kac gundur ugrasıyoum ıste fdısk fılan yaptım sonra baglatıda sorun yasadım bı porgramdan kasılma oluyodu tekrar attım sımdı yıne guzel calısma performan bakımından bır sorun yok oyunalr fılan takılma yok guzel yanı fan fılan ses olarak bence harıka memumun yanı herhangı bır suphen olmasın sadece sorun drıverlerı senın ındırıp olusturmanda :P ıstermen msn ver ordan gondereyım maıl

savkar -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 15:29:09)

oke pm attım sametvik

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 15:46:35)

quote:

Ahada burda

kardes saol cok makbule gecti valla

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 15:51:58)

arkadaslar aletin bikaç fotosunu koyuyom buraya.. daha ayrıntılı resim isterseniz istediginiz şekilde çekip gönderebilirim..

[image]http://i94.photobucket.com/albums/l95/majesticmbk/S2400002.jpg[/image]

[image]http://i94.photobucket.com/albums/l95/majesticmbk/S2400004.jpg[/image]

[image]http://i94.photobucket.com/albums/l95/majesticmbk/S2400005.jpg[/image]

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 15:55:08)

[image]http://i94.photobucket.com/albums/l95/majesticmbk/S2400006.jpg[/image]

[image]http://i94.photobucket.com/albums/l95/majesticmbk/S2400008.jpg[/image]

[image]http://i94.photobucket.com/albums/l95/majesticmbk/S2400009.jpg[/image]

dedigim gibi daha fazlasını isterseniz belirtin...

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 16:06:10)

quote:

teşekkürler diablo bikaç isteğim olacak iyi bi oyundan screenshot koyarmısın?bide makinanın fotosunu çekermisin?makinayı teknosadan alıcam çünkü axess e 15 taksit yapan bi tek orası var yanında verilen notebook çantası nasıl ?hediye olarak 1 gb usb veriyolar.

elimde şu an yüklü en iyi oyun Need for Speed™ Most Wanted olduğu için onun görüntülerini yolluyorum

savkar -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 16:06:59)

çok klas bi makinaya benziyo vede sade alıcam[:)]

sametvik -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 16:07:15)

bir yerden tanıdık gelıyo sankı :D

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 16:09:15)

majestic23 fotoğraf makinanin markası ne..... :)

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 16:13:28)

quote:

Orjinalden alıntı: diabl0

majestic23 fotoğraf makinanin markası ne..... :)

samsung [;)]

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 16:15:39)

quote:

çok klas bi makinaya benziyo vede sade alıcam[:)]

hayırlı olsun.. güzel günlerde kullan insallah

tuncay altuntoprak -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 16:18:09)

arkadaşlar ben kont un getirdiği dell 6400 vga modelini teknosadan aldım.bu makinada ram 1 tane 512 miydi?pc wizard proramından öyle görünüorda.inşallah tek parçadır.

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 16:23:06)

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

arkadaşlar ben kont un getirdiği dell 6400 vga modelini teknosadan aldım.bu makinada ram 1 tane 512 miydi?pc wizard proramından öyle görünüorda.inşallah tek parçadır.

normalde 1*521.. ancak bazı arkadaslarınki 2*256 cıkmıs.. benimki normaldi.. pc wizard da 1*512 gözüküyosa öyledir.. hayırlı olsun.. pilin 6 cell mi peki? kont öyle satıyo da.

sametvik -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 16:37:38)

beyler ya format atınca bu mediadirect tusu bosaldı bunu nero ile nasil iliskilendirebilirim bilen varmı ki

tuncay altuntoprak -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 16:45:54)

evet 6 cell.
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

normalde 1*521.. ancak bazı arkadaslarınki 2*256 cıkmıs.. benimki normaldi.. pc wizard da 1*512 gözüküyosa öyledir.. hayırlı olsun.. pilin 6 cell mi peki? kont öyle satıyo da.

Ekonomici -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 16:51:46)

ya asus a6jc ile 6400 vga arasında kararsız kaldım ama arkadaşın eklediği resimler dell'e olan aşkımı kıpırdattı yine[:)]

sizce asus mu http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9133&productid=bd700618

yoksa 1 gb ile 6400 vga modeli mi arkadaşlar?

sametvik -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 16:54:06)

asus kullanan arkadaslar varsa onların fikrini al oyle karsilastır derim

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 16:54:59)

bence dell'i tercih et.. ekran kartı önemli faktör..

not: burdaki arkadasların çogu dell kullanıcısı. kendileri (benim gibi) dell'i sectikleri için sana da dell tavsiye etmeleri muhtemel...

sametvik -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 16:58:38)

almaya karar vermek cok zor ama alınca memnun kalmak guzel bizim gibi

BigLbwsk -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 17:28:16)

Sn. majestic23 !!!

Ben de sizin gibi plastik korumaları hala çıkarmadım ancak......

bu plastik korumalar, klavyenin sağ ve sol tarafındaki havalandırmaları, toz girmesin diye kapatacak şekilde dizayn edilmiş..Plastiği atmayacaksanız size tavsiyem ya o bölümleri keserek aletin hava almasına müsaade etmeniz.

Selamlar,

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 17:37:31)

quote:

Sn. majestic23 !!!

bu plastik korumalar, klavyenin sağ ve sol tarafındaki havalandırmaları, toz girmesin diye kapatacak şekilde dizayn edilmiş..Plastiği atmayacaksanız size tavsiyem ya o bölümleri keserek aletin hava almasına müsaade etmeniz.

Selamlar,

saol kardesim.. haklısın..o kısımları kesmeliyim.. hemen yapıcam...

XAHMETX -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 18:02:27)

karar veremiyek bişey yok arkadaşlar inspiron6400 en iyisi zaten notebook alacaksan sony ve dell den şaşmayacaksın fiyat performans bakımından dell inspiron 6400 en iyisi 2 aydır kullanıyorum bi sorun çıkmadı beni dvd-rw de philips çıktı ama 1985 yılında ilk cd yi philips ve sony işbirliği üretti bu nedenle işin ehli bunlar zaten yaklaşık 4 saat şarj gidiyor gta san anderas oynuyorum sorunsuz diğer markalara göre kaba görüne bilir ama aslında çok estetik duruyor ekran kartı ati x1400 256 mb ekrandaki netlik harika diğer makinelerle kıyaslanamaz bile ben daha önce bir bilgisayar firmasının teknik servisinde çalıştım çok notebook geçti elime özellikle hp den uzak durmanızı tavsiye ediyorum en çok o geliyordu servise :) alacaksanız kesinlikle inspiron 6400 den şaşmayın çift çekirdek işlemcide çok iyi bir çok programı aynı anda çalıştıra biliyorsunuz aynı anda size işim gereği şu anda makinede kurulu olan programları sayayım adobe premier 2.0 pro +adobe premier 7.0 pro + adobe photoshop 6 +adobe photoshop 7 + ulead 3d cool + ulead video studio 10 + corel draw 11 + sound force 7 daha gerisini saymama gerek yok normal bir bilgisayarda olan tüm programlar ve ben bazen saydığım bu programların 5-6 sıyla aynı anda çalışıyorum makine taş gibi hiç bir sorun yok kesinlikle tavsiyemdir

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 18:06:03)

quote:

quote:

Sn. majestic23 !!!

Selamlar,

arkadaşlar saçmalamayın.... hata siz çantada almayın kutusunda dolaştırırsınız............. 6yıllık diz üstlerine birşey olmuyor hayla takır takır çalışıyor sizin dellere iki toz parçası girince bozulacak mı....... ben bütün korumaları aldığım gün söktüm... hayla ilk günkü gibi çalışıyor.... dizüstüyle zımpara papmayacaksınızya..... [:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-]

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 18:11:23)

arkadaşlar bilgisayarının özelliğini merak eden bunu yüklesin işlemcisinden ram sayısına kadar herşeyi söylüyor....

http://www.sendspace.com/file/erp5z7
[:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(]

westpool -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 21:16:31)

selam arkadaşlar forumu bir süredir takip ediyorum ve beni kandırdınız[:'(] dell6400 aldım 2 gün oldu.harika bir notebook. bugüne kadar notebook kullanmadım .masaüstüne göre farklılıkları var.birisi açıklayabilrse sevinirim.sorun olursa tekrar yüklemeyi nasıl yapmalıyım driverler nasıl yüklenecek veya windows nasıl yüklenecek.cd yok.driver cd si nasıl oluşturulacak? madde madde açıklayabilecek varsa sevinirim.

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (6 Eylül 2006; 22:44:19)

quote:

Orjinalden alıntı: KaLiHoRas_song

hocam o kadar makbule gecti ki anlatamam vala . sagolasin . ufacik bir programcik ne kadar is goruyor ya :D
quote:

Ahada burda

klavyen dert görmesin:D

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (6 Eylül 2006; 22:47:58)

quote:

Orjinalden alıntı: diabl0

quote:

quote:

Sn. majestic23 !!!

Selamlar,

arkadaşlar saçmalamayın.... hata siz çantada almayın kutusunda dolaştırırsınız............. 6yıllık diz üstlerine birşey olmuyor hayla takır takır çalışıyor sizin dellere iki toz parçası girince bozulacak mı....... ben bütün korumaları aldığım gün söktüm... hayla ilk günkü gibi çalışıyor.... dizüstüyle zımpara papmayacaksınızya..... [:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-]

[:'(][:'(][:'(]bende aldıım gün çıkardım walla

Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
2.15625