Cevap: DELL INSPIRON 6400 UFAK SIKINTILARI (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü

Temuçin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 UFAK SIKINTILARI (26 Ağustos 2006; 23:19:01)

arkadaşlar ben de yaklaşık on gündür bu makineyi kullanıyorum ve gayet memnunum fakat bir sorum olacak ve adım adım anlatırsanız çok sevinirim. Ben bu makineye windows xp nin yanına bir de pardus kurdum fakat onu kurduktan sonra kalan alanı bölmek istedim (partition magic ile) fakat bölemedim. 55 gb elimde kaldı. Adamı arayıp sordum bana linuxu sil sonra da olmazsa getir dedi. Henüz denemedim ama linuxu silersem açılış ekranındaki grup da kaybolacak ve windowsu da başlatamayacağım, bu arada bu grupta ben fat32lik olan recovery kısmını çalıştırmayı denedim fakat can't load kernel file dedi ve çalıştırmadı. Recovery kısmını nasıl çalıştırırım lütfen yardım edin? Recovery dvdsi ya da cd si yapan biri anlatırsa çok sevinirim.

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 UFAK SIKINTILARI (27 Ağustos 2006; 16:22:49)

quote:

Orjinalden alıntı: ducati

Bu modelin 1,199 $ a satıldığı veya sizin satın aldığınız firmaları da yazarsanız sevinirim arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Ayrıca ram ekleten var mı?

ben de dün aldım aleti.. aynen dedigin gibi ve ram de ekleterek..(512+512). denizlide oturuyorum.. ben infronic'in denizli bayisinden aldım.. adamlar saolsunlar bana her konuda yardımcı oldular.. aklıma gelen her tarafına baktım bilgisayarın.. NFS underground 2'yle ekran kartını da denedik orda... bi sorun yaşamadım şimdilik...

Temuçin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 UFAK SIKINTILARI (27 Ağustos 2006; 17:52:16)

Arkadaşlar sanırım ben yanlışlıkla recovery kısmına zarar vermişim ya da ürün bozuk çünkü start->all programs->dell accessories diye bir klasör yok bende silmiş de olamam. Eğer ankarada yaşayananız varsa ö.m dan bana ulaşsa çok memnun olurum çünkü recovery cdsine ihtiyacım var....

seamen85 -> Sorunu çözemiyorum!!! (27 Ağustos 2006; 20:56:44)

Merhaba Arkadaşlar
Bende Dell 6400 kullananlar kervanına katıldım.2 gündür bu makinayı kullanıyorum ve ilginç bi problemle karşılaştım.
Test amaçlı bikaç oyun yükledim.Oyunlar pc tam şarjlıyken ve elektriğe bağlı olduğu sürece sorunsuz çalıştı.Ancak makinayı elektirkten çıkartıp sadece pil enerjsisiyle oyunları çalıştırdığımda oyunlar kısa bi süre sonra kilitlenmeye başladı.Şarja tekrar başlatıp oyunları çalıştırdığımda yine oyunlar kilitlendi ancak pil yine tam dolup AC moduna geçince hiçbi problem çıkarmadı ve sorunsuz şekilde oyunları oynadım.
Belki pildendir diye 12 saat şarja yatırdım,oyunları tekrar yükledim,ekran kartı sürücülerini tekrar yükledim,enerji ayarlarını kontrol ettim ve sonuç alamadım.
Kafayı sıyırmak üzereyim[sm=s20.gif] sizce sorun nerden kaynaklanıyo olabilir.Acil cevaplarınızı bekliyorum.Yoksa yarın makinayı geri götürecem...

turusan -> Cevap: Sorunu çözemiyorum!!! (27 Ağustos 2006; 21:48:16)

ARKADAŞLAR BÜTÜN BİLGİSAYARLARIN BIOS AYARLARINDA RAM 2*256 MI YOKSA 1*512 Mİ YAZAR BIOS A BAKIN CEVAP VEREN OLDUMU BİLMİYORUM BU SORUNUZA AMA İLK 2 SAYFADA 5-6 KERE SORMUŞSUNUZ YANIT VEREN YOKTU

orkunkaan -> Cevap: Sorunu çözemiyorum!!! (27 Ağustos 2006; 22:05:53)

quote:

Orjinalden alıntı: turusan

ARKADAŞLAR BÜTÜN BİLGİSAYARLARIN BIOS AYARLARINDA RAM 2*256 MI YOKSA 1*512 Mİ YAZAR BIOS A BAKIN CEVAP VEREN OLDUMU BİLMİYORUM BU SORUNUZA AMA İLK 2 SAYFADA 5-6 KERE SORMUŞSUNUZ YANIT VEREN YOKTU

şimdi şöyle.. eğer makinedeki 2 slotta 1 er tane 256 ram takılıysa 2*256 gözükür.. eğer tek slotta 512 varsa 1*512 gözükür..

ileride eğer 1 gb yapacaksanız alırken buna dikkat edin.. çünkü 2 slot var, 512 nin yanına 1 tane 512 alarak 1 g yaparsınız ama 2*256 ise malesef 2 tane 512 almanız gerekli.. 256 ları da iyi fiyattan satarsanız ne ala.. :)

orkunkaan -> Cevap: Sorunu çözemiyorum!!! (27 Ağustos 2006; 22:09:40)

quote:

Orjinalden alıntı: seamen85

Merhaba Arkadaşlar
Bende Dell 6400 kullananlar kervanına katıldım.2 gündür bu makinayı kullanıyorum ve ilginç bi problemle karşılaştım.
Test amaçlı bikaç oyun yükledim.Oyunlar pc tam şarjlıyken ve elektriğe bağlı olduğu sürece sorunsuz çalıştı.Ancak makinayı elektirkten çıkartıp sadece pil enerjsisiyle oyunları çalıştırdığımda oyunlar kısa bi süre sonra kilitlenmeye başladı.Şarja tekrar başlatıp oyunları çalıştırdığımda yine oyunlar kilitlendi ancak pil yine tam dolup AC moduna geçince hiçbi problem çıkarmadı ve sorunsuz şekilde oyunları oynadım.
Belki pildendir diye 12 saat şarja yatırdım,oyunları tekrar yükledim,ekran kartı sürücülerini tekrar yükledim,enerji ayarlarını kontrol ettim ve sonuç alamadım.
Kafayı sıyırmak üzereyim[sm=s20.gif] sizce sorun nerden kaynaklanıyo olabilir.Acil cevaplarınızı bekliyorum.Yoksa yarın makinayı geri götürecem...

laptop pilden çalışırken, enerji tasarrufu sağlamak için bazı donanımların ayarları düşük moda ayarlanır.. onun ayarları var mı bilmiyorum fakat o takılmaları o yüzden yaşıyorsun.. en iyisi ac de oynamak [:(]

seamen85 -> Cevap: Sorunu çözemiyorum!!! (27 Ağustos 2006; 22:20:44)

quote:

Orjinalden alıntı: orkunkaan

quote:

Merhaba Arkadaşlar

laptop pilden çalışırken, enerji tasarrufu sağlamak için bazı donanımların ayarları düşük moda ayarlanır.. onun ayarları var mı bilmiyorum fakat o takılmaları o yüzden yaşıyorsun.. en iyisi ac de oynamak [:(]

Oyunlar açıldıktan bi süre sonra klitleniyo takılmıyo.En son Age of Mythology oyununda kilitlendi ve power tuşundan kapatmak zorunda kaldım.
Eğer bu genel bi özellikse elektrik gidince hiç açmamak lazım[:D]
Merak ettim şimdi diğer 6400 lerde böylemi yapıyo yoksa bunun eşi benzeri yokmu[sm=s17.gif]
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

turusan -> Cevap: Sorunu çözemiyorum!!! (27 Ağustos 2006; 22:32:56)

BİR TANE DELL 6400 ALAYIM DİYORDUM CASPER NİRVANADAN VAZ CAYMIŞTIM AMA FORUMU BASTAN SONA OKUDUM ALMASAM İYİ OLACAK GİBİ YİNE CASPER NİRVANA ALMAYI DÜŞÜNSEMMİ ACABA

mehmetfatih -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 UFAK SIKINTILARI (27 Ağustos 2006; 23:13:19)

quote:

Orjinalden alıntı: Temuçin

Arkadaşlar sanırım ben yanlışlıkla recovery kısmına zarar vermişim ya da ürün bozuk çünkü start->all programs->dell accessories diye bir klasör yok bende silmiş de olamam. Eğer ankarada yaşayananız varsa ö.m dan bana ulaşsa çok memnun olurum çünkü recovery cdsine ihtiyacım var....

bende ürünü ilk açtığımda bu bölüm yoktu kont bilişimi aradım böyle bir menü olmadığını ctrl+f11 tuşu ile recovery yapılabildiğini söylediler.klavuzda neden böyle yazıldığını sorduğumda yanlışlık olduğunu o menünün 6000 modelinde olduğunu söylediler.

bu arada ac den kullandığımızda pili çıkartmaya gerek var mı arkadaşlar sizin aldığınız yerden böyle bir uyarı yaptılar mı çıkarın diye.ben forumda okuduğum kadarıyla batarya şarj olduktan sonra batarya devreden çıkıyor diye biliyorum o yüzden pili çıkarmadan ac den kullanıyorum acaba yanlış mı yapıyorum?[sm=icon_smile_screwy.gif]

mc_avalon -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 UFAK SIKINTILARI (27 Ağustos 2006; 23:47:52)

s.a arkadaşlar arkadaş alacak bu laptopu acaba bunun üstündeki metal boya aşınma yaparmı uzun kullanımda sorumu uzun zamandır kullananlar yanıtlarsa sevinirim sağlıcakla sorunsuz günler.................

Temuçin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 UFAK SIKINTILARI (28 Ağustos 2006; 0:43:58)

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetfatih
bende ürünü ilk açtığımda bu bölüm yoktu kont bilişimi aradım böyle bir menü olmadığını ctrl+f11 tuşu ile recovery yapılabildiğini söylediler.klavuzda neden böyle yazıldığını sorduğumda yanlışlık olduğunu o menünün 6000 modelinde olduğunu söylediler.

çok sağol arkadaşım yalnız nereden ctrl+f11 e basıyoruz, masaüstünde denedim olmadı. Tekrar teşekkür ederim bi sen ilgilendim kafayı yemek üzereydim...

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (28 Ağustos 2006; 9:55:58)

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..... ekran ve performans süper.... pil ömrü ve ekran kartı dehşet.... arkadaşlar size bir sorum olucak.... aldığım yerden xp sidisini istediğimde bilgisayarın icinde korumalı bir yerde kayıtlı olduğunu söylediler..... nerde olduğunu bilen varmı yoksa kandırıldımmı..... elimde sadece dellin diriverlar cd var....... birde benim dvd FHILIPS bu iyimi kotümü.... teşekkürler.... [sm=bye2.gif][sm=construction.gif][sm=cook.gif]

manowar_1 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (28 Ağustos 2006; 12:21:22)

Diskte i386 adında bir klasör var, işte bu klasör xp kurulum klasörüdür.Bu klasörü bir cd ye kopyalarsan elinde
xp kurulum cd si olur.Adamlar cd vermek yerine cd yi diske kopyalamışlar.Aynı zamanda diskte drivers klasörü
(aygıt sürücüleri burada) ve de dell klasörü (dell yardımcı programları burada) var. Bunları da bir cd ye kopyalarsın çünkü kurulumda lazım olur.

nohackmove -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (28 Ağustos 2006; 12:34:12)

quote:

çok sağol arkadaşım yalnız nereden ctrl+f11 e basıyoruz, masaüstünde denedim olmadı. Tekrar teşekkür ederim bi sen ilgilendim kafayı yemek üzereydim.

arkadaş dier dell topicinde bu cevaplanmış.
bilgisayar açılırken : "press del to setup" kısmında iken enbaşta yapacaksın?

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (28 Ağustos 2006; 16:29:10)

quote:

Orjinalden alıntı: manowar_1

Diskte i386 adında bir klasör var, işte bu klasör xp kurulum klasörüdür.Bu klasörü bir cd ye kopyalarsan elinde
xp kurulum cd si olur.Adamlar cd vermek yerine cd yi diske kopyalamışlar.Aynı zamanda diskte drivers klasörü
(aygıt sürücüleri burada) ve de dell klasörü (dell yardımcı programları burada) var. Bunları da bir cd ye kopyalarsın çünkü kurulumda lazım olur.

verdiğin bilgiler için sağol....... peki sonra xp yi nasıl kurucağım....... bir arkadaşimiz windows başlarken ctrl+f11 tuşların bas yüklenir diye birşey yazmış doğrumu....... birde bu i386 disketten normal şartlarda siline bilirmi.... yani korumalı dosya işi ne kadar doğrudur.... [sm=s19.gif][sm=s19.gif]

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (28 Ağustos 2006; 16:36:24)

kablosuz ağ bağlantısına girip ağ listesini yenile dediğimde

windows bu kablosuz bağlantıyı yapılandıramıyor
bu kablosuz ağı yönermek için başka bir program etkinleştirdiyseniz, o yazılımı kullanin diye bir dialog çıkiyor.... bunu nasıl düzelte bilirmiyiz.......bir el atsaniz.....

mehmetfatih -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 UFAK SIKINTILARI (28 Ağustos 2006; 23:13:12)

quote:

Orjinalden alıntı: Temuçin

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetfatih

çok sağol arkadaşım yalnız nereden ctrl+f11 e basıyoruz, masaüstünde denedim olmadı. Tekrar teşekkür ederim bi sen ilgilendim kafayı yemek üzereydim...

abi bilgisayar açılırken üstte sol köşede görürsün zaten ctrl+f11 diye çıkar bilgisayar açılırken yapacaksın windowsa geçmeden önce.yukarda sanırım f12 biosa girmek için felan yazıyor orada basıyorsun abi umarım yardımcı olabilmişimdir.

ducati -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 UFAK SIKINTILARI (29 Ağustos 2006; 19:30:13)

a.s arkadaşım, Ben 7aydır dell inp. 6000 kullanıyorum çantayla beraber herhangi bir aşınma veya sinir bozucu göze çarpan bir çizilme aşınma boya çıkması gibi bir problemim yok, gönlün rahat olsun açık renk olması hatta daha iyi ufak çizik sürtünme varsa bile bell etmiyor bu da bnm fikrim. saygılar.

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (29 Ağustos 2006; 20:18:31)

quote:

Orjinalden alıntı: diabl0

kablosuz ağ bağlantısına girip ağ listesini yenile dediğimde

windows bu kablosuz bağlantıyı yapılandıramıyor
bu kablosuz ağı yönermek için başka bir program etkinleştirdiyseniz, o yazılımı kullanin diye bir dialog çıkiyor.... bunu nasıl düzelte bilirmiyiz.......bir el atsaniz.....

arkadaşlar yeniden merhaba uzun bi süre tatil yaptım ve yeniden buradayım...

şimdi kablosuz ağ kartı dellin olduu için dellin bide geldiinde yüklü olan dellin kendi ürettiği yazılım var laptopta böle kablosuz ağı etkinleştirdiin zaman zaten sağ alt köşede yeni iki tane sime belirir onlardan mavi olan böle üst üste dizilmiş bi logo gibi bişi var(görürsün orda)ona tıkla orda görürsün

ama şöle bi gerçek var windowsun kablosuz ağ bulma sihirbazı bi boka yaramıyor ben dellinkiyle bütün kablosuz ağlara bağlanabildim...

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! (29 Ağustos 2006; 20:22:11)

quote:

Orjinalden alıntı: diabl0

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..... ekran ve performans süper.... pil ömrü ve ekran kartı dehşet.... arkadaşlar size bir sorum olucak.... aldığım yerden xp sidisini istediğimde bilgisayarın icinde korumalı bir yerde kayıtlı olduğunu söylediler..... nerde olduğunu bilen varmı yoksa kandırıldımmı..... elimde sadece dellin diriverlar cd var....... birde benim dvd FHILIPS bu iyimi kotümü.... teşekkürler.... [sm=bye2.gif][sm=construction.gif][sm=cook.gif]

şimdi dell 6400lerin dvd rw ları hep deişik çıkıo ama ben genede menunum benimki sony çıktı.ben aldıımda bana hiçbir cd vermediler ve zaten verilmiyor bilgisayarın başlangıcında dell setup falan gibi bişi çıkar dell logosunun orda ordan recovery yapacaksan üst taraflardada anlatmışlar zaten

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 UFAK SIKINTILARI (29 Ağustos 2006; 20:26:43)

quote:

Orjinalden alıntı: mc_avalon

s.a arkadaşlar arkadaş alacak bu laptopu acaba bunun üstündeki metal boya aşınma yaparmı uzun kullanımda sorumu uzun zamandır kullananlar yanıtlarsa sevinirim sağlıcakla sorunsuz günler.................

bende yapmadı ben çıkardım üstündekileri...istiosan çıkar

burakguvercin -> Cevap: değerli dell ci kardeşler (29 Ağustos 2006; 20:32:10)

quote:

Orjinalden alıntı: apoptozisis

BurakGuvercin kardeş öncelikle bana yardım etmeye çalışmandan dolayı sana teşekkür etmek istiyorum ram in markası kigston fakat mhz si kaç bulamadım dediğin gibi artık winamp kullanıyorum ve cd kayıt yaparken cd den müzik dinlemiyorum fakat her hangi bir cd yi hardiske atarken bilgisayarın içindeki müziği dinlerken yine kasıyo alet tam bu kasma anında görev yöneticisi CPU kullanım oranı %45-55 lerde ayrıca CPU kullanım grafiğinde birinci çekirdek full e yakın kullanılırken ikinci çekirdeğin kullanım grafiği çok fazla yükselmiyor ve dinlediğim müzik burnumdan geliyor çevremdeki bazı arkadaşlarım bunun olabileceğini söylüyor ama ben mevcut dell imle böyle bi sorun yaşayacağımı hiç ummazdın bu normal bir durum mu acaba çok mu mükemmeliyteçiyim yoksa teknik bi durum mu var veya laptop ayarlarıyla alakalı bir durumumu atlıyorum YARDIM ETMEYE DEVAM EDERSEN ÇOK SEVINIRIM[:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(]

tatildeydim uzun süredir yeni geldim

şimdi dell 6400 lerin dvd rw ları pek ii olmadıından biraz geç yapması doğal bence.İkici sorunu bi yerde daha duymuştum ve bana göre böle olması doğal şimdi o çift çekirddek tek çekirdeğin yükünü hafifletmekle meşgul ve bence biraz bencil davranıyo[:D]birazdaaha çok görev alması lazımm[:D][:D]

burakguvercin -> Cevap: değerli dell ci kardeşler (29 Ağustos 2006; 20:34:28)

quote:

bir de catalyst sürücüyü yükleyen var mı atinin ? çektim sitesinden fakat laptopunuz desteklemiyor dedi. orada bir liste vardı orada dell yoktu.. nasıl güncelleyeceğiz ekran kartı sürücüsünü ?

bu arada bu haliyle f.e.a.r ı kurdum denemek için.. en ufak bir takılma yok.. gayet akıcı.

benilk sayfalarda nerden indirileceğinin linkini vermiştim bidaha bak...

burakguvercin -> Cevap: değerli dell ci kardeşler (29 Ağustos 2006; 20:36:43)

quote:

benim makineden çok tiz bir ses geliyo. ekranı kapattığım zaman ses kesiliyo. bir kaç arkadaşım sesi duymuyorum dedi ama beni çok rahatsız ediyor. nedeni ne olabilir ? yoksa benim kulaklar mı aşırı hassas :)

şimdi öle az biraz ıslık gibi ses geliyo ama hiç yok derecede geliyo yani hiç kulağı rahatsız edecek gibi deil bennce..senin kulağın bencede çok hassas

burakguvercin -> Cevap: değerli dell ci kardeşler (29 Ağustos 2006; 20:38:59)

quote:

Orjinalden alıntı: buzzer

10 gundur kullanıyorum, acaip sessiz çalışıyor makine. Şu ana kadar herşey mükemmel, çok memnunum. Aman nazar değmesin. [:)]

amin amin

nyamure -> Cevap: değerli dell ci kardeşler (29 Ağustos 2006; 21:47:46)

ben de 1 haftadır dell 6400 kullanıcısıyımm acaba pill omru ortalama ne kadardırr?

burakguvercin -> Cevap: değerli dell ci kardeşler (29 Ağustos 2006; 22:22:28)

quote:

Orjinalden alıntı: nyamure

ben de 1 haftadır dell 6400 kullanıcısıyımm acaba pill omru ortalama ne kadardırr?

ekranının parlaklıını kısarsan ve oyun falan oynamıyosan 2.30 saat gider ama benim dediim 6 hücreli batarya seninki kaç hücreli sen onu sölee

nyamure -> Cevap: değerli dell ci kardeşler (29 Ağustos 2006; 22:51:27)

acaba nerden bakıozz batarya kac hücreli diee bilmiyorum cunku kac hücreli oldunuuu

diabl0 -> Cevap: değerli dell ci kardeşler (30 Ağustos 2006; 13:31:29)

bendeki batarya ekranının parlaklıgını kısmadan 3.5 saatin üstünde gidiyor(bir haftadır kullanıyorum)....... oyun oynarkende 2 saat civarında gidiyor...... galiba benim bataryam 9 cell......

x1400 kaç bit olduğunu bilen varmı.......

[:(][:(][:(][:(][:(]

nyamure -> Cevap: değerli dell ci kardeşler (30 Ağustos 2006; 21:38:40)

arkadaslar dell 6400 ati mobility radeon x1400 için driver lazımmm nerden bulabilirimm yardım edermisinizz???

sametvik -> Cevap: değerli dell ci kardeşler (31 Ağustos 2006; 15:07:39)

http://www.tpmteknoloji.com/wtpmc_default.aspx?Act=3 burada bir bak istersen. slm arkadaslar bende uç gunluk 6400 kullanıcısıyım. dun format attım diskı boldum. kurulu olarak geldıgı ıcın bazı yazılımalrı kabettım dogal olarak. sonic digitalmedia nerdne temin edebiliriz bildiginiz bir adres varmı acaba farklı program kullanan arkadaslar varmı birde mediadirect tusu basılınca gelecek herhangi bir program bilen varmı

diabl0 -> Cevap: değerli dell ci kardeşler (31 Ağustos 2006; 16:28:30)

ben sonic yerine nero kullanıyorum...... hem kullanımı kolay hemde türkçe.........

chinaski -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (31 Ağustos 2006; 16:57:23)

quote:

Orjinalden alıntı: apoptozisis

DEGERLI KARDESLER ŞU LAPTOPA Bİ EL ATINDA ŞUNU YÜRÜTELİM
ben 10 gün önce dell 6400 aldım (ati x1400 olanından) sonra ram ini 1 gb yaptırdım makinadan gayet memnundum hatta yatağa yatarken tebessüm ederek uyuyordum taki programlar yuklemeye başlayana kadar bi çok program yükledim netlimiter ofice winamp kaspersky.. vs şimdi kıl kaptığım konu mesala cd den harddiske bir şey yükleyeceğim zaman media player dan dinlediğim müzik kasmaya başlıyo müzik kesik kesik geliyo yükleme bitince bu kasma durumu ortadan kalkıyo bu nasıl olur anlamıyorum acaba bir teknik arıza veya yetersizlik mi var oysa ki duo işlemci 1gb ram 256 ekran kartı m var ben bunları hakediyormuyum diye laptop uma sarılıp ağlayasım geliyor :-( bir dellciyi en iyi ancak bir dell ci anlar diyerek sizinle dertleşmek istedim kardeşler bana bi yol gösterirseniz beni mesut edersiniz(ayrıca ben fazla bilgisayar işlerinden çakan bi insan değilim benim anlayabilecegim bi seviyede bana yardım ederseniz çok sevinirim) ramin markası kingston müzik dinlerken de cd den dinlemiyorum normal hardiskten dinliyorum(dinlemeye çalışıyorum)

dostum senin sorunun dvdrom dan olabilir sanırım. güncellemeleri yap en iyisi öyle dene bir de.. güle güle kullan.

chinaski -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (31 Ağustos 2006; 17:07:23)

bi sorum olacak, uzun zamandır forumdaki notebook bölümünü okuyorum, dell 6400 gercekten ozellikleri ve fiyatiyla cok iyi..
sorum: ayni anda 2 islem yaparken donma, kasilma, kilitlenme oluyor deniliyor core duo da nasil olabilir bu? core duo zaten bunu engellemesi gerekmiyor mu yani.. kasilma olmamasi lazim bence ve oyunlarda da sorun cikarmamasi lazim ozelliklerine gorte..

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (31 Ağustos 2006; 17:17:22)

quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

bi sorum olacak, uzun zamandır forumdaki notebook bölümünü okuyorum, dell 6400 gercekten ozellikleri ve fiyatiyla cok iyi..
sorum: ayni anda 2 islem yaparken donma, kasilma, kilitlenme oluyor deniliyor core duo da nasil olabilir bu? core duo zaten bunu engellemesi gerekmiyor mu yani.. kasilma olmamasi lazim bence ve oyunlarda da sorun cikarmamasi lazim ozelliklerine gorte..

bende daha öyle birşey olmadı........ çizik cdleri okurken bilgisayar takılıyor..... cd çıkardıktan sonra eski haline geliyor...... belkide zorlayıcı program ve oyun daha raslamadıgım içindir.......

sametvik -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (31 Ağustos 2006; 17:22:05)

walla kardes ıkı uc dort farketmıyo bendekı kasılmıyo ama bıraz ısınma sorunu var gıbı geldı işlemcıde 48 harddısk 51 dıyodu ama yanlısta olabılır

chinaski -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (31 Ağustos 2006; 17:39:53)

forumda 55 mi 60 (yaniliyor olabilirim 60 icin) a kadar normal deniliyordu..

sametvik -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (31 Ağustos 2006; 17:45:55)

gerci aralıksız sekız saat calısınca normaldır. arkadaslar goruntude sorunu olanı varmı? bazen goruntu olusmuyo renklı acayıp seyler cıkıyo sizde olan varmı

BOYNER -> Cevap: Sorunu çözemiyorum!!! (31 Ağustos 2006; 18:51:49)

quote:

Merhaba Arkadaşlar

Trende pil ile 2 saat NFS MW oynadım. Ne ısınma oldu, ne de kilitlenme. Sendeki sorun büyük ihtimal donanımsal.....

Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.171875