Cevap: DELL INSPIRON 6400 (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü

neo55 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 (1 Eylül 2006; 18:37:58)

ARKADAŞLAR FORUMA YENİ OLDUM HERKESE SELAMLAR BAKTIM BNEİM ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM BİLGİSAYARIN DERNEĞİ VAR ARKADAŞLARA BİR SORAYIM DEDİM ALTTAKİ NOTEBOOK NASIL BU FİYATA

Dell Inspiron 6400 Centrino Duo, 1.6GHz, X1400,XPH

Teknik Özellikler

Ürün Markası : DELL

Ürün Kodu LSDTINS6401HXH

Chipset/Platform Intel® 945PM Express chipset / Intel® Centrino® DUO Mobil teknolojisi

İşlemci Intel® Core™ Duo T2300 işlemci (1.66GHz, 2MB L2 cache, 667MHz FSB)

LCD Ekran 15.4" WXGA Dell ** Truelife parlak ** geniş LCD ekran, 1280×800 çözünürlük

Grafik Kartı ATI Mobility Radeon X1400 256MB GDDR2 (maks. 256MB) PCI Express VGA

Sistem Belleği 512MB (1×512MB) DDR-II 533MHz (maksimum 4GB, 2 adet bellek yuvası ile)

Sabit Disk (HDD) 80GB 5400rpm SATA disk

Optik Sürücü DVD Dual Double Layer sürücü (CD-R, CD-RW, DVD+/-R, DVD+/-RW, DVD+DL)

Ses Sistemi MS Sound uyumlu S/PDIF ses sistemi ve bütünleşik STEREO hoparlör

İletişim Arabirimleri Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem

Entegre 10/100 Mbps fast ethernet Entegre Intel® PRO Wireless 2200BG 802.11b/g WLAN kablosuz ağ desteği

I/O Arabirimleri Express / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0: 1 adet 34/54mm Express Card + 1 adet + 1 adet + 4 adet

Bellek Kart Okuyucusu 5'li (MMC, SD, xD-Picture, MS ve Memory Stick Pro) kart okuyucu

Ebat ve Ağırlık G:356 × D:266 × Y:36 mm; 2.85kg (DVD/CD-RW sürücü dahil)

Güç Kaynağı / Adaptör 9 cell 80WHr "Smart" Li-Ion pil; 3-pin 65W AC adaptör

Pil Ömrü / Şarj Süresi 4 saat pil ömrü / 2.5 saat hızlı şarj ve 3.5 saat çalışırken şarj süresi

Klavye / Mouse 85 tuşlu Türkçe Q klavye / scroll touchpad mouse

Yazılımlar DVD player / CD-Maker software, Adobe Acrobat Reader, Recovery CD, DelL Media Experience

İşletim Sistemi MS Windows XP Home Türkçe

Garanti 2 YIL

Bayi Fiyatı 1139 .. USD + KDV

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 18:42:18)

quote:

Orjinalden alıntı: burakguvercin

quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

bi sorum olacak, aynı adan mp3 + internette dolaşma (min 2-3sayfa forumda acikken) + msn , kasilma yavaslama oluyor mu?

bi dene istersen de olmaz sanırımm

ben de denedim şükür bi sorun yok.. şu an 8 pencere açık ayrıca klipli bi müzik dinliyom.. takılma felan yok..

tuncay altuntoprak -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 18:44:37)

arkadaşlar sağolun sorularımı yanıtladınız.ama bi sorum daha var blutut bağlantısı için noki pc suite i yüklemem gerekiyor mu?

neo55 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 18:51:41)

benim yazıyı okuyan yokmu arkadaşlar yalnız bir sorum daha olacak bluetooth yok bu eksi puanmıdır adaptör telafi etmezmi acaba

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 18:56:09)

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

arkadaşlar sağolun sorularımı yanıtladınız.ama bi sorum daha var blutut bağlantısı için noki pc suite i yüklemem gerekiyor mu?

ben hiç bişey yüklemedim ve samsung D500 le kullandım..

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 19:13:31)

quote:

hayır gerek yok

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 19:15:38)

quote:

Orjinalden alıntı: neo55

benim yazıyı okuyan yokmu arkadaşlar yalnız bir sorum daha olacak bluetooth yok bu eksi puanmıdır adaptör telafi etmezmi acaba

bluettooth u war birader

chinaski -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 19:46:02)

teşekkürler cevaplar için. harici monitore baglayabiliyor muyuz? çift ekran gibi.. dell 'in resimlerini koysanız bi de :)

orkunkaan -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 20:45:38)

quote:

bi sorum olacak, aynı adan mp3 + internette dolaşma (min 2-3sayfa forumda acikken) + msn , kasilma yavaslama oluyor mu?

bende hiç olmuyor.. bunlarla basit bir centrino bile kasmaz diye düşünüyorum.. bunda kasacaksa aynı anda photoshop autocad çalışanlar ne yapsın [8D]

orkunkaan -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 20:48:20)

bağlayabiliyorsun.. ama aynı anda ikisinde de görüntü verir mi onu bilmiyorum. bazen sadece projektöre görüntü veriyo notebooklar.. bunda denemek lazım..

quote:

teşekkürler cevaplar için. harici monitore baglayabiliyor muyuz? çift ekran gibi.. dell 'in resimlerini koysanız bi de :)

orkunkaan -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 20:51:25)

quote:

bluetooth included arkadaşım.. masmavi ışığı bilem var [:@]

vovy -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 21:15:34)

peki bluettoh programinin ismi nedir arkadaslar ?

buzzer -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 21:36:29)

ya arkadaşlar bitek benim makinada mı bu durum var, yoksa normal midir? Şu air vent (fanın hava alışverişi yapmasını sağlayan deliklerin oradan hiç sıcak hava püskürmüyor dışarıya. Benim fan çalışmıyor mu diye şüphe etmeye başladım. Zira ablamın Toshiba'sı var ve geçen gün aynı air vent'den resmen fırın sıcagı vuruyordu dışarıya. Yoksa bizim makine mi az ısınıyor?

Bi de bu makinedeki CPU veya hard diksin sıcaklığını nereden ögreniyorsunuz?

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 22:40:45)

quote:

ctrl+Fn+ileri ok tuşu
quote:

sağol yaptım kapandı.Bide şu ekran parlaklığını pildeyken nasıl yükseltebilirim.Ayrıca Bilgisayr açıldığında veya yeni bi ie penceresi açtığımda dil ingilizce oluyor.Saatin prda tr yi seçiyorum ama bazn yinede ing. ye geçiş yapıyor
quote:

Orjinalden alıntı: majestic23

quote:

selam arkadaşlar bende sonunda dell 6400 vga modelini aldım.Genel olarak memnunum.
Bazı sorularım olacak.Wifi ve blutut ışığı sürekli yanıyor bunları açma kapama yerleri var mı?
Pilden kullanırken düşen ekran parlaklığını nasıl yükseltebilirim?

Fn+F2 ikisini de kapatır

burakgüvercin ctrl+Fn+İleri ok ne işe yarıyo onu anlamadım.. o dedigin <Fn><ileri ok> olmasın.. ctrl nin orda fonksiyonu ne??

neo55 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 23:44:39)

sağol birader ben bir yerde özelliklerine baktım orda yazmıyodu bu arada bu pixel hatası nedir yaw ya ne kadar bilmediğimiz varmış kuru kuruya dünyanın parasını bayılacakmışız

neo55 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 23:47:27)

bluetooth included arkadaşım.. masmavi ışığı bilem var [:@]

[/quote]

sağol birader bu forumu ben daha önce neden görmemişim

neo55 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (1 Eylül 2006; 23:51:33)

ARKADAŞLAR BEN BİLGİSAYARCIDA ÇALIŞIRKEN DELL LAPTOLAR VARDI EN BABA ÇOK PAHALIYDI GERÇİ AMA ÇOK SAĞLAMDI ŞİMDİ ÖYLE DEĞİL DİYORLAR SİZCE DE ÖYLEMİ BENCE TOSHİBA HP ASUS VE DİĞERLERİ DELL İN ÜSTÜNDEKİ TOZ BİLE OLAMAZLAR ADAMLAR KAÇ SENELİK FİRMA AMERİKAN FİLMLERİNDE BAKIYORUM BÜTÜN BİLGİSAYARLAR DELL DİĞER MARKALAR BAKTILAR BU PİYASADA İŞ VAR KALİTESİZ TOPLAMA LAPTOPLAR ÜRETMEYE BAŞLADILAR ONA BUNA LAPTOP ÜRETTİRİP SATIYORLAR AMA DELL BEN CE DE EN BABA LAPTOP YA SİZCE

deservingtolife -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 0:31:07)

arkadaşlar (Dell 6400-coreduo 2.0(t2500)-1 gb ram-100 gb disk-x1400) almayı düşünüyorum infronic ankara bölgeden alacam peşin alımlarda indirim yapıyorlarmı.yapıyorsa nekadar yapıyo

mrdurden -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 0:32:30)

Arkadaslar bu kadar dell 6400 kullanan var ...almaktan pişman olan varmi? keske almasaydim veya onun yerine sunu alsaydim diye bunu merak ediyorum bide.....****geforce 7400 mü ati x1400 *****

orkunkaan -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 1:55:56)

quote:

Orjinalden alıntı: mrdurden

Arkadaslar bu kadar dell 6400 kullanan var ...almaktan pişman olan varmi? keske almasaydim veya onun yerine sunu alsaydim diye bunu merak ediyorum bide.....****geforce 7400 mü ati x1400 *****

kesinlikle pişman değilim.. bence x1400.. ama test sonuçlarına da bakmak lazım..

orkunkaan -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 1:57:59)

quote:

ctrl+Fn+ileri ok tuşu
quote:

sağol yaptım kapandı.Bide şu ekran parlaklığını pildeyken nasıl yükseltebilirim.Ayrıca Bilgisayr açıldığında veya yeni bi ie penceresi açtığımda dil ingilizce oluyor.Saatin prda tr yi seçiyorum ama bazn yinede ing. ye geçiş yapıyor
quote:

quote:

selam arkadaşlar bende sonunda dell 6400 vga modelini aldım.Genel olarak memnunum.
Bazı sorularım olacak.Wifi ve blutut ışığı sürekli yanıyor bunları açma kapama yerleri var mı?
Pilden kullanırken düşen ekran parlaklığını nasıl yükseltebilirim?

Fn+F2 ikisini de kapatır

ctrl tuşuna fazladan basıyorsun gibi geldi bana [:D]

orkunkaan -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 2:01:01)

valla programın about kısmında "Bluetooth Stack for Windows by Toshiba" yazıyo ama adı bu mu bilmiyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: KaLiHoRas_song

chinaski -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 2:17:06)

6400'le hangi oyunlari ve programlari denediniz, kasma, donma, isinma, kilitlenme problemleri oldu mu.. bi de fotograf bekliyorum :) cok sey istiyorum, evet. [;)][8D][X(]

orkunkaan -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 2:24:01)

elder scrolls oblivion, dungeon siege, chronicles of riddick : escape from butcher bay, fifa 2006, pes5 oynuyorum... ne kasma var ne aşırı ısınma ne donma... bi tek elder scrolls ta herşeyi full+full açarsan kasıyo biraz ki o da normal.. çünkü o oyun dünya ötesi bişey.. fotoğraf atamıyorum dijital makinem yok ne yazık ki.. telefonda da kalitesi kötü çıkıyo.. google da ararsan bi sürü çıkıyo..

quote:

6400'le hangi oyunlari ve programlari denediniz, kasma, donma, isinma, kilitlenme problemleri oldu mu.. bi de fotograf bekliyorum :) cok sey istiyorum, evet. [;)][8D][X(]

chinaski -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 2:40:03)

waow.. tesekkurler.. güle güle kullan. sorum olursa sorarım :)

vovy -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 8:55:42)

sagol hocam aratiyorum google da ...
quote:

Orjinalden alıntı: orkunkaan

valla programın about kısmında "Bluetooth Stack for Windows by Toshiba" yazıyo ama adı bu mu bilmiyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: KaLiHoRas_song

mdemir_crk -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 12:13:18)

teknosa da dell 6400 için 1.83 ghz yazıyor. ama çoğu yerde 1.66 diyo (pcdepo,hepsiburada,infronic) acaba yanlışmı yazmışlar. yoksa teknosadan almak daha mantıklı. ayrıca teknosa az bir farka 1 gb flash bellek ve 1 gb ram veriyor.

yardımcı olursanız sevinirim

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 (2 Eylül 2006; 12:58:08)

quote:

dellin logosuna sağ tıkla yardımcı programı aç deüst tarafta çıkan kablosuz ağınızı bu araç yönetsin kutucuğundaki tiki kaldır ondan sora windowsa geç ama windowsunki bi işe yaramıyor önermem
quote:

Orjinalden alıntı: diabl0

arkadaşlar delin wlan programını nasıl bloke edip windowsun wlan programını tekrar çalıştıra bilirim....... ne yaptıysam olmuyor
[sm=strwars.gif][sm=strwars.gif][sm=strwars.gif]

sağol ellerin dert görmesin........

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 13:04:08)

quote:

hayır gerkmiyor kendi bluetoot yazılımını aktivleştir fn+f2 bluetoot aç yollayacağın dosyayı sağ tıkla
to bluetoot seçeneğini tıkla

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 13:07:07)

ati 1400 lü modellerde NFS MOSTWANTED ful çözünürlükte oynayan varmı bende biraz takılıyorda... bu arada ram 1gb

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 13:17:43)

quote:

quote:

ctrl+Fn+ileri ok tuşu
quote:

burakgüvercin ctrl+Fn+İleri ok ne işe yarıyo onu anlamadım.. o dedigin <Fn><ileri ok> olmasın.. ctrl nin orda fonksiyonu ne??

[:D][:D]harbiden yaw fazla basıyomuşum daha yeni örendimm

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 13:19:47)

quote:

ati 1400 lü modellerde NFS MOSTWANTED ful çözünürlükte oynayan varmı bende biraz takılıyorda... bu arada ram 1gb

ewte full çözünürlükte biraz takılıyor

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 13:21:52)

quote:

Orjinalden alıntı: mdemir_crk

teknosa da dell 6400 için 1.83 ghz yazıyor. ama çoğu yerde 1.66 diyo (pcdepo,hepsiburada,infronic) acaba yanlışmı yazmışlar. yoksa teknosadan almak daha mantıklı. ayrıca teknosa az bir farka 1 gb flash bellek ve 1 gb ram veriyor.

bunların 2.0 ıda çıktı ama nerde satılıyo bilmiyorum bide onu araştırr

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 13:23:57)

quote:

Orjinalden alıntı: mrdurden

walla ben laptopumu aldııma pişman deilim ama şöle bi durum var keşke birazdaha bekleyip 2.0 ını alsaymışım diyorummm

ducati -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 14:38:01)

quote:

Ben olsam teknosadan almam çünkü adamları garanti veya ürün geri iade politikaları can sıkıcı durumlar yaratıyor. Dell 6400 ün 1.66 ve şimdi gelen 2.0 var sadece piyasada 2.0 da sanırım 1.699 $ civarında.

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 (2 Eylül 2006; 14:51:14)

quote:

Orjinalden alıntı: BigLbwsk

Yeni aldığım dizüstünde (Dell 6400-coreduo 2.0(t2500)-1 gb ram-100 gb disk-x1400) standart internet kullanımı, program kurulumları vs derken ~2 saat içinde cpu 48, disk ise 54 derecede idi. Bu değerler normal midir ?

Teşekkürler,

en iyisi sen o derece ölçen programı sil.... kafan ısıya takılmaz ben 4-5saat aralıksız oyun oynuyorum banamısın demiyor..... isterse 70 derece olsun nasıl olsa işlemcii ısınınca bilgisayar kapanıyor...... gerçi daha başıma öyle bir sorun gelmedi....... buarada prince of pesia 3 yükleyen varmı..... bir türlü oyunu çalıştıramadım........oyun açmadanönce dvd romun kablosunu sökmek gerekiyormuş..... bundan başka yol yokmu......

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 14:57:14)

quote:

quote:

ewte full çözünürlükte biraz takılıyor

bende gırafiklerde takılma yok ama hareketleri çok geç algılıyor..... oyun full çözünürlükte ızdırap oluyor..... keşke ekren kartı na x1600 falan koysalardı

hikmetsevinc -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 17:38:26)

Arkadaşlar bo forma yeni katıldım. Herkesi selamlıyorum. Bir Mağazadan İthal Dell Insprion 1505 ALAMK İSTİYORUM BUNUNLA İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

hikmetsevinc -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 17:54:14)

ARKADAŞLAR YUKARIDA DELL 1505 LAPTOP ALACAĞIMI BELİRTMİŞTİM. ÖZELLİKLERİ VE FİYATI AŞAĞIDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE SELAMLAR SAYGILAR.
DELL INSPIRON E1505 - Fiyat: 1650 USD

Intel. Core Duo 2 GHZ - T2500 (2MB L2 Cache/667MHz FSB)
15.4 inch UltraSharp Wide Screen SXGA+ Display(1680x1050)
1 GB DDR2 SDRAM (533 MHz)
100GB SATA Hard Drive (5400rpm)
256MB ATI MOBILITY RADEON. X1400 HyperMemory
8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer write capability
6-cell Lithium Ion Primary Battery (53 WHr)
Intel PRO/Wireless 3945 802.11a/g Mini Card (54Mbps)
Ethernet & Modem & Bluetooth
5 in 1 Media Card Reader (SD-MMC-Memory Stick-Memory Stick Pro-XD)
4 adet USB 2.0 Portu ve 1 adet IEEE1394 FireWire Portu
Lisansli Genuine Windows. XP Media Center Edition 2005

marvin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (2 Eylül 2006; 23:41:41)

Arkadaşlar notebookta bulunan ileri-geri, pause ve stop tuşlarını winampta kullanmak için bir plug-in bilen varmı???

vovy -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (3 Eylül 2006; 0:00:23)

evet hocam ya ben de merak ediyorum bunu...
quote:

Orjinalden alıntı: marvin

Arkadaşlar notebookta bulunan ileri-geri, pause ve stop tuşlarını winampta kullanmak için bir plug-in bilen varmı???

keops -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (3 Eylül 2006; 13:20:29)

quote:

Orjinalden alıntı: ducati

quote:

Ben olsam teknosadan almam çünkü adamları garanti veya ürün geri iade politikaları can sıkıcı durumlar yaratıyor. Dell 6400 ün 1.66 ve şimdi gelen 2.0 var sadece piyasada 2.0 da sanırım 1.699 $ civarında.

Bende teknosaya uğradım ama 80 GB 1.6 lık modelini bulamadım. Onlardaki 3 model 6400 var bir adet 80 GB iki adet 60 GB. 80 GB 1.6 olan model piyasaya göre palaı 2000 YTL civarı bir fiyatı var.

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (3 Eylül 2006; 18:35:20)

quote:

ben alırken NFS underground 2 denedim bilgisayarcıda.. (bu arada benim de 1 GB RAM) düşük çözünürlükten basadık denemeye.. gittikce arttırdık.. orda adam full çözünürlükte biraz takılır (daha dogrusu hassaslıgı kaybolur. basarsın tusa geç algılar) dedi.. nitekim öyle de oldu.. ancak detayı düşürünce oynanabiliyo full çözünürlükte..

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (3 Eylül 2006; 18:39:09)

quote:

Orjinalden alıntı: keops

quote:

Orjinalden alıntı: ducati

quote:

Bende teknosaya uğradım ama 80 GB 1.6 lık modelini bulamadım. Onlardaki 3 model 6400 var bir adet 80 GB iki adet 60 GB. 80 GB 1.6 olan model piyasaya göre palaı 2000 YTL civarı bir fiyatı var.

2000 YTL piyasa fiyatının üstünde sayılmaz.. zaten aletin normal fiyatı 1.199$+KDV... o da 1.415$'a gelir.. kur yaklasık 1460 desek eder 2.065 YTL... tabi bu pazarlıksız fiyatı..[;)]

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (3 Eylül 2006; 19:12:49)

ben de bişi sorcam.. notebooklarda renk ayarı nasıl yapılıyo? dikkat parlaklıgı sormuyorum.. yani <Fn><yukarı ok> la yapılanı demiyom.. hani normal monitörlerde ve TV lerde olan "contrast".. onu nasıl yapıyoz notebooklarda.. yada ekranı yatay düşey vs. kaydırmayı nasıl yapıyoz.. bilen var mı?

JSPci -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (3 Eylül 2006; 20:14:56)

Dell 6400 alırken dikkat edin !!!!

Piyasada 2 tip ürün var 1.si 9 CELL olanı (ki bunu almak çok çok) akıllıca olur..........bunu infronic getirtiyor
2.tip ise 6 Cell batarya olanı............bunu ise KONT.

9 Hücreli olan model çok rahatlıkla 4 saat götürebilirken 6 hücreli olan 2-2,5 saat gidiyor. Alırken dikkat etmek lazım hepsi bu.[:'(]

buzzer -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (3 Eylül 2006; 22:12:19)

yav bir soru sorduk cevap veren çıkmadı. Air vent'den hiç sıcak hava püskürmüyor benim laptop'ta. Bu anormal mi? Laptop'ta harddisk bölgesinde sıcaklık var, bunu elimle hissediyorum da, fan'ın püskürteceği air vent bölgesinden hiçbir sıcaklık çıkmıyor dışarıya. Ablamın toshiba'sında resmen ızgara gibi sıcaklık geliyordu oradan.

toraman51 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (3 Eylül 2006; 23:12:49)

arkadaşlar ben de artık bir dell inspiron 6400 kullanıcısıyım.............

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (3 Eylül 2006; 23:42:45)

quote:

Orjinalden alıntı: buzzer

yav bir soru sorduk cevap veren çıkmadı. Air vent'den hiç sıcak hava püskürmüyor benim laptop'ta. Bu anormal mi? Laptop'ta harddisk bölgesinde sıcaklık var, bunu elimle hissediyorum da, fan'ın püskürteceği air vent bölgesinden hiçbir sıcaklık çıkmıyor dışarıya. Ablamın toshiba'sında resmen ızgara gibi sıcaklık geliyordu oradan.

var bi anormallik serwise götürmede fayda varr[:(]

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (3 Eylül 2006; 23:44:53)

quote:

ben de bişi sorcam.. notebooklarda renk ayarı nasıl yapılıyo? dikkat parlaklıgı sormuyorum.. yani <Fn><yukarı ok> la yapılanı demiyom.. hani normal monitörlerde ve TV lerde olan "contrast".. onu nasıl yapıyoz notebooklarda.. yada ekranı yatay düşey vs. kaydırmayı nasıl yapıyoz.. bilen var mı?

atini kendi programından yapılabiliyor

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (3 Eylül 2006; 23:46:59)

quote:

Orjinalden alıntı: toraman51

hayırlı olsun laptopun ilk izlenimlerini bizimlede paylaşırsan sewiniriz

ersinugur -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (4 Eylül 2006; 0:33:11)

arkadaşlar ben uzun araştırmalarım sonucu ben de 6400 almaya karar vermiş gibiyim. aleti teknosadan ve daha önce bahsedilen dell 6400 vga centrin core duo 1.83ghz 1024 ram 80gb hdd 1299 dolar olan modelini almayı düşünüyorum yanlız bu modeli türkiyedeki herhangi bi sitede göremedim sakın bunu teknosa kendi keşfetmiş olmasın? Ayrıca kampanyadan yararlanmak amacıyla bilgisayarı internet üzerinden almak istiyorum bu durumda forumda dizüstü alıcılarına sıkça önerilen edilen elle kokla öyle al tavsiyesine uyamıyacağım sizce teknosadan internetle sipariş vermek sağlıklı mı ikinci sorum da dell 6400 lerde ölü piksel sıklığı görülme oranı nedir acaba sık rastlanılan bi problem mi çünkü muhtemelen bunlar yok 5 e kadar yok 10 a kadar diye sıkıntı çıkarırlar ki bunun 1 tanesinin dahi can sıkıcı olduğunu duymuştum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

BUZZER daha önce forumda bilgisayar ihtiyaç duymazsa fan çalışmaz ancak çok ısındığında fan devreye girer diye okumuştum yani bu durumda üzülmene gerek yok hatta sevinebilirsin bile çünkü muhtemelen bilgisayarının ısınma sorunu yok (inşallah böyledir.)

BigLbwsk -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (4 Eylül 2006; 8:39:04)

quote:

Orjinalden alıntı: hikmetsevinc
ARKADAŞLAR YUKARIDA DELL 1505 LAPTOP ALACAĞIMI BELİRTMİŞTİM. ÖZELLİKLERİ VE FİYATI AŞAĞIDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE SELAMLAR SAYGILAR.
DELL INSPIRON E1505 - Fiyat: 1650 USD

Yurtiçinden faturalı+garantili alabilirsiniz bu fiyata...

Selamlar,

BigLbwsk -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (4 Eylül 2006; 8:41:38)

quote:

Standart internet aktiviteleri ile yaklaşık 3 saat sonra fan devreye giriyor bende. Ancak dediğiniz gibi aşırı bir sıcak hava püskürtme durumu mevzu bahis değil. Elle hissedilebilir tek sıcaklık disk tarafında oluyor.

BigLbwsk -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (4 Eylül 2006; 8:47:22)

quote:

Orjinalden alıntı: ersinugur

arkadaşlar ben uzun araştırmalarım sonucu ben de 6400 almaya karar vermiş gibiyim. aleti teknosadan ve daha önce bahsedilen dell 6400 vga centrin core duo 1.83ghz 1024 ram 80gb hdd 1299 dolar olan modelini

Ben geçen hafta gold'dan 2.0 ghz olan modelini aldım. Peşinde 15% indirim vardı, şu anda da yanılmıyorsam bonus kartla 10% iskonto+6 taksit gibi bir kampanyaları var. Tercih edilebilir. Bilginize...

BigLbwsk -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (4 Eylül 2006; 8:56:02)

Aldığım yerde söylendiği üzere ve sonrasında kendi kurcalamalarım sonucu recovery cd yaratamayacağımızı görüyorum, yanılıyor muyum ?

dell 6000'lerde cd yaratmak mümkün ama 6400'lerde mümkün değil(miş)... !?![8|]

Teşekkürler,

diabl0 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (4 Eylül 2006; 11:42:59)

normaldir bendede aynı sorun var....... bilgisayarın yarısı buz gibi yarısı yanıyor ...... yinede diger dizüstüleri kadar ısınmıyor...... gönlünü rahat tut birşey olmaz......

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (4 Eylül 2006; 11:48:20)

quote:

bence bu sorun deil.. aynısı bende de oluyo.. çok az sıcak hava atıyo dışarı ve harddisk senin de dedigin gibi baya ısınıyo.. öyleki dizimin üstüne koyamıyom bi süre sonra[:'(]

majestic23 -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ;;))HADİ YAAA NERDESİNİZ:[[[ (4 Eylül 2006; 11:54:57)

quote:

Orjinalden alıntı: toraman51

hayırlı olsun kardes.. ne bekliyodun ne buldun.. makineden memnun musun.. bizimle paylasırsan sevinirim... hee bide karsılastıgın problemleri yazarsan iyi olur..

burakguvercin -> Cevap: DELL INSPIRON 6400 UFAK SIKINTILARI (4 Eylül 2006; 21:40:12)

konu şöle göz önünde olsunn

Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.1875