merhaba ark lar cok onemlı bır problemım var pc ımın acılısında MICROSOFT VISUAL C ARTIARTI UYARISI CIKIYOR PROGRAM:C:WINDOWS:EXPLORER.EXE HATASI A BUFFER OVERRUN HAS BEEN DETECTED WHICH HAS CORRUPTED THE PROGRAM'S INTERNAL STATE.THE PROGRAM CANNOT SAFELY CONTINUE EXECUTION AND MUST NOW BE TERMINATED.
NE YAPMALIYIM OF WINDOWS KAPANIYOR KASILIYOR KENDI ACIL YARDIM
merhaba ark lar cok onemlı bır problemım var pc ımın acılısında MICROSOFT VISUAL C ARTIARTI UYARISI CIKIYOR PROGRAM:C:WINDOWS:EXPLORER.EXE HATASI A BUFFER OVERRUN HAS BEEN DETECTED WHICH HAS CORRUPTED THE PROGRAM'S INTERNAL STATE.THE PROGRAM CANNOT SAFELY CONTINUE EXECUTION AND MUST NOW BE TERMINATED.
NE YAPMALIYIM OF WINDOWS KAPANIYOR KASILIYOR KENDI ACIL YARDIM
yok abi denemedim cunku bılmıyorum notebook ta nasıl guvenlık kıpte acılıyor dırek wındows baglanıyor. f4 f5 f6 mı neydı herhalde bastım ama acılmadı.ya ne hatası olabılır bu ya gıcık oldum tamam dıyıp kapatıyorum yıne çıkıyor.bılgısayarcıguvenlık kıp sorusu varya = bılgısayarınız rısk altında olabılır sorusu onu kapatmıstı cıkmasın dıye ondan mı kı? explorer hatası verıyor ıste yukleyıp kaldırdım explorer 7 yı kurdum gecmedı ya mikrosoft visual artıartı runtıme lıbrary explorer hatası bu dosya c:wındows mıcrosft.net klasoruun ııcınde ama...
WSXGA veya diğer yüksek çözünürlüklü ekranlardan kullanan var mı?Hissedilir şekilde farkları oluyor mu?Çizim falan yapmayan,normal bir kullanıcı için bir faydası olur mu?1200*800 WXGA kullananlar ekrandan memnun mu acaba?Aradaki farkı ödeyip yüksek çözünürlüklü almak mı daha mantıklı olur yoksa 1200*800 WXGA yeterli midir?
yok abi denemedim cunku bılmıyorum notebook ta nasıl guvenlık kıpte acılıyor dırek wındows baglanıyor. f4 f5 f6 mı neydı herhalde bastım ama acılmadı.ya ne hatası olabılır bu ya gıcık oldum tamam dıyıp kapatıyorum yıne çıkıyor.bılgısayarcıguvenlık kıp sorusu varya = bılgısayarınız rısk altında olabılır sorusu onu kapatmıstı cıkmasın dıye ondan mı kı? explorer hatası verıyor ıste yukleyıp kaldırdım explorer 7 yı kurdum gecmedı ya mikrosoft visual artıartı runtıme lıbrary explorer hatası bu dosya c:wındows mıcrosft.net klasoruun ııcınde ama...
F8 di zannedersem. explorer bu kadar sık hata veriyorsa çözüm formatta. bilgilerini yedekle at formatı rahat et. sistem geri yüklemeyi dene önce pek çözüm olacağını zannetmem ama.
Beyler, dün A4TECH X750 oyun mouse'u aldım.Ama laptop bu mouseyi görme konusunda sorunlar yaşıyor.Tanınamayan USB aygıtı vb. gibi şeyler çıkıyor karşıma.Binde bir görüyor mouse'yi.Acaba sizden bu mouse'u kullanan var mı?Yoksa laptoplar için uyumsuz bir ürün mü bu?
merhaba arkadaslar bende 2 gün önce 6400 ad 11 aldım bu laptopu almamda bu forumun etkisi %100 dür ayrıca bu foruma ilk yazım görüşleri ve tavsiyeleri için herkese tesekkür ederim
arkadaşlar bu laptopların neleri değişiyor neleri değişmiyor özelllikle işlemci hakkında ben budaki video incelemelerde gördüm asusta değişiyor ya bizimkiler bilgisi olan yok mu
Ben ramleri değiştim.Garantiye giderse yani uzman kişilerin eline geçerse işlemci dahil hemen hemen her parçası değişebiliyor.Ekran kartı ayrı olanlar için belki ekran kartı daha üst modellerle değişebilir.KONT bizler için ATI X1800'ler getirse hiç gözünün yaşına bakmadan değişim parasını da vererekten değişirim vallahi