|
orkunkaan -> Cevap: Sorunu çözemiyorum!!! (27 Ağustos 2006; 22:09:40)
|
quote:
Orjinalden alıntı: seamen85 Merhaba Arkadaşlar Bende Dell 6400 kullananlar kervanına katıldım.2 gündür bu makinayı kullanıyorum ve ilginç bi problemle karşılaştım. Test amaçlı bikaç oyun yükledim.Oyunlar pc tam şarjlıyken ve elektriğe bağlı olduğu sürece sorunsuz çalıştı.Ancak makinayı elektirkten çıkartıp sadece pil enerjsisiyle oyunları çalıştırdığımda oyunlar kısa bi süre sonra kilitlenmeye başladı.Şarja tekrar başlatıp oyunları çalıştırdığımda yine oyunlar kilitlendi ancak pil yine tam dolup AC moduna geçince hiçbi problem çıkarmadı ve sorunsuz şekilde oyunları oynadım. Belki pildendir diye 12 saat şarja yatırdım,oyunları tekrar yükledim,ekran kartı sürücülerini tekrar yükledim,enerji ayarlarını kontrol ettim ve sonuç alamadım. Kafayı sıyırmak üzereyim[sm=s20.gif] sizce sorun nerden kaynaklanıyo olabilir.Acil cevaplarınızı bekliyorum.Yoksa yarın makinayı geri götürecem... laptop pilden çalışırken, enerji tasarrufu sağlamak için bazı donanımların ayarları düşük moda ayarlanır.. onun ayarları var mı bilmiyorum fakat o takılmaları o yüzden yaşıyorsun.. en iyisi ac de oynamak [:(]
|
|
|
|