|
fethikaval -> Cevap: değerli dell ci kardeşler (24 Ağustos 2006; 11:48:57)
|
quote:
Orjinalden alıntı: fethikaval Merhaba arkadaslar, bu basliktaki mesajlari okudum ancak benimkine benzer bir problemle karsilasan yok sanirim. x1400 icin 256 MB ram yaziyor ancak baslangicta F2 ile BIOS a girdigimde 128 Mb yazdigini gordum. bu konu hakkinda bir fikri olan var mi? lutfen siz de BIOS a girip bakmayi dener misiniz? x1600 lerde falan 128 + 128 seklinde bi kismini sistem belleginden kullanma gibi bir durum varmis bu olay x1400 de de mi var acaba? Katil olcam, lutfen yardim... Bu da Vatan bilgisayardan gelen cevap arkadaslar: Merhabalar Öncellikle Vatan Bilgisayarı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Dell Inspiron 6400 notebooklarda Ekran kartı 128MB paylaşımlı, 256MB olarak belirtilmektedir. Saygılarımla Dedigim gibi 128 + 128 seklindeymis ancak bu gerek Vatan bilgisayar olsun gerek Gold, Ideefixe gibi yerlerin hic birinde bu sekilde olduguna dair bir bilgi yok. Infronicde de su sekilde bi ibare var biraz killandiriyo insani: ATI Mobility Radeon X1400 256MB GDDR2(maks. 256MB) PCI Express VGA. Buradaki maks ifadesi bir kisminin sistem belleginden kullanildigina delalet sanirim. Sikayetvar.com a yazicam ben bu olayi gicik oldum.... BIOS una bakan arkadaslardan cevap bekliyorum bu arada, kolay gelsin
|
|
|
|