Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: DELL INSPIRON 6400 KULLANICILARI DERNEĞİ-TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN! Sayfa: <<   < önceki  113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cemark

3 Mayıs 2008; 18:24:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

konu cok uzun oldugu ıcın hepsıne bakamadım dırek soryım dedım
ben laptopu tv ye baglamak ıstıyorum fılmlerı ole ızlemek daha gzl olur kanımca
almam gerekn kablo nedır bı ark soleıd tv out dıe fln ama tam hatırlamıorm
bıde sesın de tv den cıkmasını ıstıyorum
almam gereken seylerı ve kurulumu nası yapılcagını anlatırmsnz sımdıden tesekuur

Norman Cook

3 Mayıs 2008; 23:16:03 

Bilgisayarın arkasında s-video çıkışı var . Oraya s-video kablosu takıp , diğer ucunu uygun bir scart çeviriciyle (orada burada 3-5ytlye satılıyor) bağlayarak görüntüyü , ses çıkışından compozite ses çeviren Y bir kablo ile yine aynı adaptöre bağlayıp kullanabilirsin .

Yalnız , benim bilgisayarımda bu konuda bir sorun yaşadım ; Bir türlü renkli görüntü alamadım . Siyah beyazı aşamadım bir türlü .

AMD X2 4000 , 512mb Sparkle 7900gs , 2x1gb Twinmos DDR2 800 , MSİ K9NGM3 , 320gb Samsung 16mb SATA2 , 120gb Seagate 8mb SATA2 , Liveview E771 , Asus TA252 , SBS220 , F tuşları ve sayı takımı erimiş klavye .
cemark

3 Mayıs 2008; 23:29:07 

ok tesekkur ederım
bu sıyah beyaz goruntu olayı baya ınsanın basına gelms nette okudugum kadarıyla umarım bende ole bı sorun olmaz yoksa tv ye goruntu aktarmanın bı anlamı olmaz

cemark

3 Mayıs 2008; 23:34:11 

norman cook

http://www.hardwaremania.com/forum/hm/onemli-konular/bilgisayardan-televizyona-goruntu-ses-aktarmak-55092.html

bu lınke bak burda bır bır anlatılıo nası yapılcagı ekran da renklı goruntu oluyo
bu lınkı onceden bulmstm da bendekı laptop ıcın olurmu tam emın degıldm pek anamm teknolojık seylerden o yuzden bıde burda sordm

mc_avalon

5 Mayıs 2008; 1:39:40 

selam arkadaslar core solo dell 6400 var bende
HDD 60 gb yetmiyor
yukseltme yapıcam nelere dikkat etmeliyim?

T.C Tarih Kulübü

Dh 2006 Üyeleri
halook06

9 Mayıs 2008; 1:15:07 

ya arkadaslar bende ati x1400 war bildiginiz gibi bu 128 video +128 ramden alıyo ben bunu yukseltebilirmiyim aceba yukseltilebilir diye duydum....

dell 6400 CE 20 intel T7200 2.0Ghz(4mb L2 cache 667mhz fsb) 1024 ram X1400(128+128)mb 120 S-ATA HDD
STENJOY

9 Mayıs 2008; 9:50:43 

arkadaşlar merhaba
İnspiron 6400 T2130 kullanıyorum.Msnde camla konuşurken sistem kamera hatasından çöktü ve sistem kurtarılmaya çalışıyor dedi.Bende sistemi cd den tekrar kurdum.Bozulmuş ayarlar hepsini yaptım.Makina ilk günü gibi oldu ama bir sorunumu çözemedim..

1-Wireless çalışıyor ama bluetooth çalışmıyor.programını nerden yükleyebilirim.
2-1 gb ram olayını 2gb çevirmek istiyorum.Avantajları ve dezavantajları nelerdir.
3-Sinema sistemi 5+1 kursam pc kaldırır mı 2gb ram ile.

Normal masaüstü pc olsa soru sormayacağım ama işte minnacık laptop :D şimdiden tşk

HAYATTA YA TOZU DUMANA KATACAKSIN
YADA
TOZU DUMANI YUTACAKSIN
locke78

10 Mayıs 2008; 17:56:42 

quote:

Orjinalden alıntı: halook06

ya arkadaslar bende ati x1400 war bildiginiz gibi bu 128 video +128 ramden alıyo ben bunu yukseltebilirmiyim aceba yukseltilebilir diye duydum....

hayır yükseltemessiniz sadece rami arttırarak ekran kartının daha rahat çalışmasını sağlayabilrisin

// Avuç İçi İle Direksiyon Çevirenler Kulübü \\

>>>MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ<<<
musty_77_07

11 Mayıs 2008; 0:51:31 

3-) arkadasım soruna cevap vereyim pc ye bağladığın ses sistemi ile ram in bi alakası yoktur biliosun tek çıkış 5+1 e bağlaman için x fi ın pcmcia express kartını alıp rahatça 5+1 ini bağlarsın,normal kendinden amfili ev sinema sistemini de bağlarsan bi sorun çıkmaz kendinden amfili olduğu için 5 kanala birden ses dağıtma özelliğine sahipdir büyük ihtimalle...bnde daha önce ev sinema sistemi bağlıydı ama bi süre sonra laptop a kaba gittiğini düşündüm bide kablo karmaşasından kurtulmak istedim logitech z4i + creative x fi xmod aldım açıcası böle çok memnunum eski 5+1 sinema sistemimi aramıyorum ses bass kalitesi zaten sorunsuz uyduları önümdeki duvara astım yerden de tasarruf etmiş oldum kablo karmaşasındanda..bilemem herkezin kendi kararı ama laptop a 2+1 daha iyi gidio bnce :)
2-)1 gb ram varsa (şahsen bendede öle içini açtım baktım 2 adet ddr2 512 533 mhz ram var) 2 512 yide çıkartırsın,onun yerine 2 tane 1 gb ram takarsın zaten toplam 2 tane ram slotu var.. hızdan öte hdd nin ömrünü uzatırsın,hdd daha az işlem yapacağı için bataryaya takılı kullanırken daha az enerji harcar..tek dez avantajı var elinde 2 tane 512 mb notebook ram i kalır istersen gittigidiyorda şansını denersin yada tam olarak bilmiyorum servise götürüp taktırırsan,ramleri onlara verirsen taktırdığın ramleri daha ucuza getirebilirsin..
quote:

Orjinalden alıntı: STENJOY

arkadaşlar merhaba
İnspiron 6400 T2130 kullanıyorum.Msnde camla konuşurken sistem kamera hatasından çöktü ve sistem kurtarılmaya çalışıyor dedi.Bende sistemi cd den tekrar kurdum.Bozulmuş ayarlar hepsini yaptım.Makina ilk günü gibi oldu ama bir sorunumu çözemedim..

1-Wireless çalışıyor ama bluetooth çalışmıyor.programını nerden yükleyebilirim.
2-1 gb ram olayını 2gb çevirmek istiyorum.Avantajları ve dezavantajları nelerdir.
3-Sinema sistemi 5+1 kursam pc kaldırır mı 2gb ram ile.

Normal masaüstü pc olsa soru sormayacağım ama işte minnacık laptop :D şimdiden tşk

Logitech z4i/Creative x-fi xmod

musty_77_07

11 Mayıs 2008; 0:54:47 

arkadaşlar ins. 6400 ün anakartının 4 gb ram desteği varmı,deneyen yada bilen varmı ??

kürek

12 Mayıs 2008; 20:27:27 

1+1 toplam 2 gb desdekliyor

musty_77_07

12 Mayıs 2008; 22:24:03 

hmm teşekkürler aslında böle bi makinanın 4 ü desteklemesi lazım

halook06

13 Mayıs 2008; 2:04:13 

arkadaslar ben bi programda dell in 4 gb destekledigini gordum 2gb tek ram almayı dusunuyorum...

dell 6400 CE 20 intel T7200 2.0Ghz(4mb L2 cache 667mhz fsb) 1024 ram X1400(128+128)mb 120 S-ATA HDD
musty_77_07

13 Mayıs 2008; 13:04:22 

pki 4 gb takıp kullanan warmı

barerkmen

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 13:33:27 

selam arkadaşlar
dvd yazma işlemi yaklaşık yarım saat sürüyor
bu konuyla ilgili bi tavsiyeniz var mı
bir de yazım hızı 2x den yukarı çıkartılabiliyor mu?

Core 2 Duo E6750@3400 - OCZ 1x2gb Platinum - MSİ P35 Platinum 1.8 - Saphhire 2900XT - Seagate 400gb - Coolermaster tower - FSP EPSILON 700W power -AC Cooling Freezer 7 Pro
""N73 Me v4.0812.4.2.1""

Telefon Ekranı Mikroskop Görüntüsü
hadesperado

16 Mayıs 2008; 16:04:11 

quote:

Orjinalden alıntı: barerkmen

selam arkadaşlar
dvd yazma işlemi yaklaşık yarım saat sürüyor
bu konuyla ilgili bi tavsiyeniz var mı
bir de yazım hızı 2x den yukarı çıkartılabiliyor mu?

bazı arkadaşlar 1,5 saatte yazıyordu, büyük ihtimalle formatla düzeliyordu bu sorun,
başlık içinde arayıp bulabilirsin...
olmazsa teknik servis en iyi çözüm bence. bir de sorun düzeldikten sonra kaliteli dvdler kullanmaya özen gösterirsen işine yarar...

not: bu başlığı başından beri takip ettiğim halde aynı sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar benden daha faydalı yorumlar yapabilir...
kolay gelsin...