Şimdi Ara

[DELL INSPIRON 6400] DERNEĞİ | Tüm Soru Ve İstekleriniz İçin... (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.923
Cevap
31
Favori
612.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kullandığın programa ve taktığın dvd nin markasına göre değişir dvd çekme süresi. Yarım saat sürüyorsa bir sorun olduğunu düşünmüyorum da daha uzun sürüyorsa 1.5 saat gibi bir recovery al ya da format falan at düzelmezse bozulmuştur derim ben.
  • Arkadaşlar benimde şöyle bir sorunum var beni yönlendirebilirseniz sevinirim.
    Dizüstünü aldığımda vista vardı hiç hoşuma gitmedi xp pro. yüklettim ama bluetooth çalışmıyor. xp yi kurdurduğum yere tekrar gittim int. den bikaç şey indirdi -mindirdi olmadı bukonuda bilgisi olan varsa sevinirim.
    tşk.
  • hocam bütün driverlarını eksiksiz kurdunmu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MADeiN

    Arkadaşlar benimde şöyle bir sorunum var beni yönlendirebilirseniz sevinirim.
    Dizüstünü aldığımda vista vardı hiç hoşuma gitmedi xp pro. yüklettim ama bluetooth çalışmıyor. xp yi kurdurduğum yere tekrar gittim int. den bikaç şey indirdi -mindirdi olmadı bukonuda bilgisi olan varsa sevinirim.
    tşk.



    driverlarini eksiksiz kurman gerek,
    nette bulabilirsin ama sanırım bu başlığın içinde de driver linkleri vardı onlar işini görür, kolay gelsin...
  • slm arkadaşlar benim başım belada birileri bana yardım etmezse işin sonunda birilerine fiziki zarar verecem diye korkuyoruum sitenizi tesadüfen gördüm bende bir dell 6400 var olmaz olaydı
    size kısaca anlatayım ben denizciyim nijerya yolculuğum sırasında pc arızalandı türkiyeye döndüğümde teknik servise verdim içine sıvı teması olmuş dediler
    halbuki yok böyle bişi neyse işim acildi yurty dışına çıkıcamdan üçretli tyamirini kabul etdim ana kart ve klavye değiştiklerini söylediler ama bence değişen bişi yok ama ispatlayamıyorum servise vermeden önceki sorunlarım devam etdiği gibi yeni sorunlarda var ses kartım sigmatl spfd ara birimi artık yok stero mix mono mix yok dellin orjinal wirilesse yazılımı kullanılamıyor intel i yükledim onla çalışıyo ekran kartı olarak ati istiyo ama intelde çalışıyo
    böyle aramadığım gitmediğim yer kalmadı daha bi çok şey en sonunda servisi basacam orada elime geçen şeyi kırıp dökecem
    ya bildiğiniz gibi değil öyle zoruma gidiyoki eğer türkiye dışında bir dell merkezinin adresini telefon numarasını yada mail ini bilen varsa lütfen versin gördüğüm kadarıyla msn vermek yasak değil o halde vereyim serkan_9@hotmail.com umarım ilgilenen birileri çıkar




  • inspiron 6400 cihazıma format attım. herşey yolunda ancak tek sıkıntım var. format atmadan önce battlefield 2 oyununu oynayabiliyordum. ancak şu anda oynayamıyorum. driverları yükledim update ettim ancak bir çözüm bulamadım.
    oyunu açıyorum. siyah bir ekran geliyor. normalde bundan sonra oyun reklamları gelmesi gerekirken bir hata sesi geliyor ve siyah ekran öylece kalıyor. ctrl+alt+delete yaptığımda altta bir error görüyorum ancak tıklayınca errora yine gidiyor ekran siyah oluyor.
    bunun sebebini bir türlü anlayamadım. bir çözümünü bulurum inşallah. yardım bekliyorum kafayı yemek üzereyim.
  • Arkadaşlar Dell 6400 Makinemin paylaşımlı vga boyutu 8mb ve haliyle oyunları oynamıyor
    nasıl arttırılır bilgisi olan varmı?
  • Herkese selam benim wireless baglantisiyla ilgili bir problemim var,kablosuz aglari goruntule komutu verdigimde (windows bu kablosuz baglantiyi yapilandiramiyor diye bir uyari cikiyor,Bu kablosuz baglantiyi yonetmek icin baska bir program etkinlestirdiyseniz,o yazilimi kullanin yaziyor.).isin kotusu problemi cozmeye calisan bi arkadasim ekle kaldir dan setup i kaldirmis.Eger bunu bulacagim adresi bilen birileri varsa ve bana yardimci olurlarsa cok minnettar kalirim.tesekkurler..
  • hocam pc ilk önce dell in kendi wireless programını kullanır windows un kendi programını pasif bırakır dolayısıyla "windows bu kablosuz baglantiyi yapilandiramiyor.Bu kablosuz baglantiyi yonetmek icin baska bir program etkinlestirdiyseniz,o yazilimi kullanin yaziyor" der sende dell in kendi wireless programını kullanıcaksın yada windows un kendi programını etkinleştirmek istiyosan resimdeki işaretli yerdeki seçeneği boş bırakıcaksın..





  • hocam gonderdigin link calismiyor,o yuzden yapamadim sana zahmet bir de ayriyetten bir sey soracagim.ben de dell wireless in driveri yuklu degil cd leride yok.nereden bulabilirim acaba.
  • dostm linkte nerde yanlış var çözemedim istersen sadece bu kısmıhttp://img165.yukle.tc/images/6223adsiz.JPG çalıştır resim gelir.Programı bulman için google da arama yapman lazım web de dell inspiron 6400 drivers vs. modeli neyse yaz arattır bulamazsan msn e ekle yardımcı olurm auralive@gmail.com
  • 4 gb ram destekliyo mu arkadaşlar dell 6400 kesin cevap istiyorum. 4 gb yapıcam rami
  • valla hocam 2 gb destekliyor diye biliyorum ama...
  • 2 gb desteklio
  • hocam xp kullanıyosan ve kesin cevap istiyosan çalıştıra Msinfo32.exe yaz çalıştır de,gelen pencereden toplam sanal bellek kısmına bak orda yazar..
  • arkadasLar size bir sorum var

    DELL INSPIRON 6400 AD01 CORE DUO T2300 1.66GHZ 512MB 80GB 15.4"

    kuLLanıcısıyım 1 x 512 ram takıLı diger sLota 1024 taksam acaba PC destekLermi ?
  • Destekler sınır 2gb yararını fazlasıyla görürsün,hız dan öte hdd daha az çalışır dolayısıyla ömrü uzar,daha az ısınır,bataryayla çalışırken daha az şarj gideceğinden pille çalışma süreside uzamış olur
  • saoL arkadasım peqi ustunde Kingston var bende kingston mu aLayım yoksa HI - LeveL feLan da oLurmu.
  • kingston al arkadaşım en iyisi zaten odur belleklerde
  • Hocam farketmez ram in markası çalışma prensibini fazla etkilemez,ama kingston daha çok tutuluyo hi level de kötü bi marka değil,önemli olan mhz hızlarının aynı olması genellikle ddr2 533 mhz oluyo inspiron larda,alcağın ram da ddr2 533 notebook ram i olursa hiç bi sorun olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.