Şimdi Ara

Ani Ping Artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba hız testi değerleri aşağıda.Online oyunlarda ping bir anda 400-500 lere çıkıp tekrar düşüyor.Bu artmalar artık çok can sıkıyor nasıl engellenebilir ? Modem yada ethernet kablosunu değiştirmek işe yararmı ?

Ani Ping Artışı

Not:Oyun anında pingi etkileyecek bir program yok arka planda torrent vs. gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 29 Kasım 2013; 22:21:20 >

• Oynadığınız oyunun serverlerinden de olabilir. Wifi mi kullanıyorsunuz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki konu işine yarayabilir.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=84269059
  • @BILDIRCAN Ethernet kablosu ile bağlanıyorum.Oyun serverında problem yok birkaç arkadaş giriyoruz birtek bende sorunlu.

@ivenrec Teşekkürler deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

@BILDIRCAN Ethernet kablosu ile bağlanıyorum.Oyun serverında problem yok birkaç arkadaş giriyoruz birtek bende sorunlu.

çözemezsen özel mesaj at, bir şekilde çözeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

@BILDIRCAN Ethernet kablosu ile bağlanıyorum.Oyun serverında problem yok birkaç arkadaş giriyoruz birtek bende sorunlu.

çözemezsen özel mesaj at, bir şekilde çözeriz.

Pm attim,sorun devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var pıng 500--600--700 900 kadar çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda Anlık Fps Düşmesi
    9 yıl önce açıldı
    Oyunlarda Ani Fps Düşüşü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.speedtest.net/my-result/3136011506
    Ani ping düşüşü.Belkide hayatım buyunca bir daha görmek nasip olmayacaktır.
  • nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

nasıl

Çok ani oldu şimdi 21.
  • Up
  • bende de ping750 bf 4 oynayamıyorum..speed test .net te bazan ping 38 ms download 7.14mb/s ama oyunda ping 650 -750 arası bir yardım edin ...
  • 1-2 gündür bende de oluyor. Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum (umuyorum). Hattım gayet sağlıklı, 35 mbit vdsl ama az önce yaptığım testlerde 300 küsür ms latency ve 2-3 mbit hız çıkıyordu. Şimdi düzeldi, yine 15 ms latency...
  • Bugün bende de olmaya başladı bu durum BF4'te. 50 pingle oynadığım serverda sabit 650 ping alıyorum. Bir türlü de azalmıyor öyle sabit kalıyor.

Edit: Arkadaşın yukarıda verdiği DNSJumper programından en hızlı dns'i taratıp seçtim şimdi 60-70 arası oldu serverlarda pingim. Bende işe yaradı bir de siz deneyin arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 2 Aralık 2013; 1:39:57 >
  • Hiçbir program işe yaramadı hayret birşey ya oyunlar zehir oluyor artık
  • genel bir sorun galiba. 2-3 haftadır bendede var bu sorun. interneti arkdaştan alıyordum sorun başlayınca oyundan soğumuştum. zira ping yüzünden bi şey yapamaz olmuştum. gittim kendime adsl aldım. 8mbit sorunsuz. hat değerlerimde çok iyi fakat online oyunda ping de dalgalanmalar var. sürekli değişiyor ping.oyundaki diğer arkadaşlarda da aynı sorun var. inşallah düzelir bu sorun.
  • Dns jumper da en hızlı dns seçili,cfosspeed programındada ping düşürücü etkin hala sorun var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var lol euw serverinde.
  •  Ani Ping Artışı

izmir-frankfurt.. ugrasmayın şu salak firmayla daha fazla
  • Hadi yurtdışı serverlarına tamam diyeceğim ama pingimin 6 olduğu TR serverlarında niye uçuyor bir anda ping ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.