Şimdi Ara

HITACHI R-Z660ERU9 tamsaatinde com dan siparişi verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzuzn araştırmalar sonunda HITACHI R-Z660ERU9 buzdolabını almaya karar verdim, en uygun fiyatı tamsaatinde com da buldum siparişi verdim, dün kargo yetişmedi ama bugün kesin kargolanacağını söylediler, bakalım gelince izlenimlerimi hem dolap hem site hakkında buradan yazacağım diğer alıcak arkadaşlar için faydası dokunur.

• bende bu modeli düşünüyorum. ne renk aldınız hacmi ve ses seviyesi nasıl. yorumlarınızı bekliyorum
  • Degerlendirmelerini bekliyoruz forro. Karar aşamasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekermhm

Degerlendirmelerini bekliyoruz forro. Karar aşamasındayım.

Malzeme kalitesi çok iyi, soğutması mükemmel, ses seviyesi düşük hiç rahatsızlık vermiyor.

Şuan dolaptan çok memnunum inşallah böyle devam eder. Servisinin ilgi alakası mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forro

quote:

Malzeme kalitesi çok iyi, soğutması mükemmel, ses seviyesi düşük hiç rahatsızlık vermiyor.

Şuan dolaptan çok memnunum inşallah böyle devam eder. Servisinin ilgi alakası mükemmel.

Hocam musayetse foto atarnisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

Hocam şuan iş dolayısıyla il dışındayım ama hafta sonunu beklersen foto atarım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Beklerim hocam canin sağolsun. Bende su cihazi almak istiyorum

http://www.enplus.com.tr/HITACHI-R-WB550PRU2-BUZDOLABI-GBK,PR-918.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beklerim hocam canin sağolsun. Bende su cihazi almak istiyorum

http://www.enplus.com.tr/HITACHI-R-WB550PRU2-BUZDOLABI-GBK,PR-918.html

Bende bu modelle aldığım model arasında kalmıştım bu daha güzeldi ama eşim illada düz tip dolap istiyorum diyince mecburen ötekini aldık, ama cihaz kalite olarak Lg Samsung Siemens ürünlerinden üstün. Zaten Sharp la Kıyaslanıyor genelde.

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    lazpanyol dusundugun buzdolabını gorme şansım oldu. Antalyada bir magazada denk geldim. Dış görünüş olarak siyah parlak zemin üzerine simli bir model. iki kapılı fakat buyuk iç hacim baktıgım içinde olabilir küçük geldi bana. Artı ozellik inverter olması ve digital göstergesinin olmasıydı. 660 modelini malesef göremedim. 570 modelini gördüm. Farkı litre olması nedeni ile gözümde canlandırmaktan başka çarem yoktu :) Buzdolabının dış görünüşünün fazla albenisi yok. Bizlerin saglam ve sorun yaratmayacak ürünleri araştırmamıza ragmen bayanlar için önemli olan şık görünmesi. Ayrıca internette beyaz renk var ve stokda kalmadı yazmasına ragmen bayi sadece inox üretimi oldugundan bahsetti. Enplus Titanyum ve metalik oldugunu belirtti. Eger İstanbul, İzmir Bursa veya Ankaradaysın görerek almanı tavsiye ederim. İyi günler
  • quote:

lazpanyol dusundugun buzdolabını gorme şansım oldu. Antalyada bir magazada denk geldim. Dış görünüş olarak siyah parlak zemin üzerine simli bir model. iki kapılı fakat buyuk iç hacim baktıgım içinde olabilir küçük geldi bana. Artı ozellik inverter olması ve digital göstergesinin olmasıydı. 660 modelini malesef göremedim. 570 modelini gördüm. Farkı litre olması nedeni ile gözümde canlandırmaktan başka çarem yoktu :) Buzdolabının dış görünüşünün fazla albenisi yok. Bizlerin saglam ve sorun yaratmayacak ürünleri araştırmamıza ragmen bayanlar için önemli olan şık görünmesi. Ayrıca internette beyaz renk var ve stokda kalmadı yazmasına ragmen bayi sadece inox üretimi oldugundan bahsetti. Enplus Titanyum ve metalik oldugunu belirtti. Eger İstanbul, İzmir Bursa veya Ankaradaysın görerek almanı tavsiye ederim. İyi günler

Neyse zaten acelem yok vestel iyice bozulsun biraz ufak gibi dediğiniz gibi LG yada sharp bakiyorum en son çare arçelik alirim.suan 5 senelik Vestel guuuurrrr diye fan sesi cikariyor !

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    ses yapan fanı değiştirmek bukadarmı zor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

ses yapan fanı değiştirmek bukadarmı zor?

Evet zor ayrica 120 TL vermek değmez

• quote:

hocam antalya da nerde buldunuz hitachi buzdolaplarını bende bakmak istiyorum da

• ekermhm E kullanıcısına yanıt
    malesef dünyanın en ıyı urununude alsanız eger kadınlarımız begenmıyorsa sansınız yoktur.
  • blackeyes B kullanıcısına yanıt
    Blaceyes lauradan dedemana donuste askaplan siemens bayisinde birkac model var. Benim aradigim 660 modeli yoktu. Fiyat pazarlikla enplus ile ayni. Tamsaatinde.com da daha hesapli. Ben bugun siparis verdim. Servisi b.onatdan kircamiye donunce ilk isikda sol kosede.
    Iyi gunler.

• Haklisin.

• ekermhm E kullanıcısına yanıt
    tecrübelerinizi bekliyoruz resimlerinide çekebilirseniz çok seviniriz
  • Hafta sonu resimleri koyacağım arkadaşlar buraya, ama şimdilik şukadarını söyleyeyim ben ürünün görüntüsünden gayet memnunum eşimde çok memnun, malzeme kalitesi açısından bu ürünü beğenmeyen biri varsa hangi marka dolap kullandığını söylesin bende o markayı alayım çünki piyasada bundan daha iyi dolap bulmak hemde bu fiyata çok zor. ya çok daha fazla para ödeyeceksiniz yada alacağınız en iyi dolap bu. Bizde gidip rastgele almadık bu dolabı 2 ay araştırdım.

Görünüşte tek eksiği diğer markalarda olduğu gibi lcd ekranlar ne bileyimm böyle elektronik paneller tuşlar falan bunda yok. Bu sizin açınızdan sorunsa bilemem ama ben tam tersi düz ekransız tuşsuz olmasını daha çok beğeniyorum.

Bu tamamen kişisel tercihtir, bazılarıda elinden gelse dolaba led monitörle klavye takacaklar, kimiside böylesini beğenir.
  • quote:

Blaceyes lauradan dedemana donuste askaplan siemens bayisinde birkac model var. Benim aradigim 660 modeli yoktu. Fiyat pazarlikla enplus ile ayni. Tamsaatinde.com da daha hesapli. Ben bugun siparis verdim. Servisi b.onatdan kircamiye donunce ilk isikda sol kosede.
    Iyi gunler.

Tamsaatinde com dan alabilirsin onlarda zaten enkay alt gurubu olarak çalışıyorlarmış, yani ha enkay dan almışsın ha tamsaatinde den bende oradan aldım almadan önce arayıp konuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbatu

tecrübelerinizi bekliyoruz resimlerinide çekebilirseniz çok seviniriz

evet arkadaşlar iki aylık araştırmaları sonunda Hitachi 660 modelini aldım. Nette aldıktan sonra kimsenin değerlendirme yapmadığı için kararsızlıklarımda yok değildi. Geniş olarak açıklamak istiyorum. Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir.

Buzdolabını tamsaatinde.com dan aldım. En hesaplı adres oldugunu belirteyim. Çarşamba sabahı siparişimi verdim. Cuma sabahtan kargo teslim etti. Gönderici adresi Türkiye dağıtıcısı enplus (enkay) oldugu için fiyat olarak tüm siteleri değerlendirmenizi öneririm. Sitenin tek eksiği kargo elime ulaştıktan sonra aramamış olmasıydı. Almadan önce servisine kadar araştırdığımdan kurulum için servisi kendim arayıp kurulumu yaptırdım. Alırken servisi araştırmanızı tavsiye ediyorum. Buzdolabı kurulduktan sonra ilk üç saatte çalışma sesi beklentilerimin üzerindeydi. Fandan gelen ses eski buzdolabıyla aynıydı. Açıkcası pişmanlık duydugum tek oandı. Soguklugu sağlaması içindir diye 2-3 saat kadar bekledim. Sonrasında ses normale döndü de o süreç hep acabalarla geçmedi desem yalan olur. Ses iyi suan hiç bir sorunum yok.

Herzaman beyaz aramama rağmen malesef bulamadığımdan inox (metal) tercih ettim. Mutfağınız küçük ise kesinlikle beyaz tavsiye ediyorum mutfağı karanlık tuttuğunu düşünüyorum. Buzdolabının malzeme kalitesi iyi olsada yanların kapak rengi olmaması hoşdeğil, gri renkte. Beyaz buzdolaplarında dikkat çekmediğinden dolayı birleşim noktalarındaki plastik göze batıyor, bir sure sonra göz alışıp unutuluyor. dizayn fena degil ama yinede önde led olmaması dereceleri gormek isteyenler için bir eksiklik olabilir. Derece ayarı kapagı açtığınızda sol gövdenin kenarında. 2nci ayar alt ve üst kısım için fazlası ile yeterli geliyor. İç kısıma hiç birşey söyleyemiyorum oldukça beğendim. Fazlası ile geniş. Kahvaltılığın yada 0 derece bolumunun ustte olması ile meyvalıgın ust bolumude kullanılıyor olması 4 raf varmış gibi kullanabiliyosunuz.
    Buzluk dizaynı güzel, geniş. 12 senelik buzdolabımı değiştirme sebebim yetmiyor olmasıydı. Eşimin buzdolabında en begendiği özelliği genişliği. Benim şahsi düşüncelerim bunlar. Tavsiye edermisin derseniz demeyin arkadaşlar herkesin kıstası farklı. Fiyat olarak bosch siemense göre 500 TL fark vardı. Samsung 5962 ile aynı fiyat. Kalite olarak fark görmüyorum. Özellik bilgileri sitelerde yazmıyor olması insanların tercihini etkiliyor. Bayiden öğrendiğim bir bilgide buzdolablarının max 50 derece sıcaklığa göre çalışma performansına göre üretilirken Hitachide 70 derece olması. Buzdolabı tercih ederken hangi marka olursa olsun hangi hava şartlarına göre üretildiğini sorun. Her markanın aynı özellikleri taşıyan farklı modeller üretmesinin sebebi buymuş. Para kazanmak isteyen bayiler malesefki bizden bu bilgileri saklıyorlar.
    Evet arkadaşlar benim düşüncelerim ve paylaşacaklarım bunlar, tercih size kalmış. Resim diyorsanız malesef dolabı doldurdum çekemiyorum, ama emin olun sitelerdeki resimler gerçekcidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.