Şimdi Ara

ABD Apple mağazaları ülkedeki tüm mobil telefon satışlarının yüzde 11'ini üretti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • ABD Apple mağazaları ülkedeki tüm mobil telefon satışlarının yüzde 11'ini üretti


     


    Ülkemizde de 1 Ocak 2014 itibariyle faaliyete geçmesi beklenen Apple satış mağazası, firmanın en önemli gelir kaynaklarından birisini teşkil ediyor. Steve Jobs tarafından temelleri atılan Apple satış mağazaları analizlere göre en çok iPhone satışı yapılan noktalar olarak dikkat çekiyor.




    Consumer Intelligence Research Partners tarafından yapılan yeni bir analize göre, ABD'deki Apple satış mağazaları ülkenin tümündeki mobil telefon satışlarının yüzde 11'ini üretiyor. iPhone modellerinin yüksek satış oranları mağazaları da olumlu etkiliyor. 




    Diğer perakende satış mağazalarının pek çok mobil telefon markası sattığı düşünüldüğünde Apple mağazalarının popülaritesi de ortaya çıkıyor. Bunda elbette iPhone modellerine olan ilginin etkisi büyük. Ülkede en çok iPhone alışverişi Apple mağazalarında yapılıyor.




    ABD'de mobil telefon satışlarında en büyük pay Best Buy zincir mağazalarına ait. Best Buy ülkedeki mobil telefon satışlarının yüzde 13'ünü üretiyor. Target, Costco ve Walmart zincir mağazaları ise mobil telefon satışlarına toplamda yüzde 12 katkı yapıyor. 

     

     




    Kaynak:http://vr-zone.com/articles/apple-retail-stores-generate-11-percent-cellphone-sales-u-s/65150.html







  • Satışı burdan yap.. teknik servisi amerikadan telefonla vermeye calış!!! Olacak hiş değil bu. İlkönce müşterilerinize adam gibi hizmet verebilmeyi öğrenin!

  • En çokta Türkiye de paraler ithalat yapanlara ve fahiş fiyatla satan tüm mağazalara darbe oldu bu,artık kimseyi sömüremeyecekler! Tabi ki bizler içinde yararı olacak herhangi bir Apple ürününü mağazadan aldığımız takdirde hem fiyat hemde geri hizmet külfetsiz olacak.

  • çok yazık müşterilerine adam gibi hizmet veremiyorlar!!!

  • Bu ülkeyi takmadıkları her haberlerinde belli oluyor.Tamam fırsatçıları engellediler.Ama araştırmadan sazan gibi atlayanların suçu yok mu. Maddi imkanları olanlar ayrı mesele.Mesela indirim sizin ülkenize yok sonra direk değişen telefonlar bu sefer parça olarak değişecek diye haber çıkıyor.Kimse kusura bakmasın bir şeye para veriliyorsa sağlayıcı firma bunu her şekilde üstlenmesi lazım.Tabi bu ülkeye özel süprizleride olacaktır kimsenin tahmin edemeyeceği.Ocak ayında açarlar diğerlerine yılbaşı indirimi yine size yok diye bir muhabbet dönerse şaşırmam.5s i almayı düşünüyorum ama düşünüyorum bir firma en iyisi olarak anılıyorsa herkese ama herkese eşit davranmak zorunda.
  • medimarkt da iphone 5c 1699 tl .haberiniz olsun.
  • Bundan 6 sene sonra apple diye birsey kalmayacak. Cunku cok siradanlasti ve her markanin sonu gibi giris-maliyetleri kurtarma-kara gecme-doyma - ve yeniden dusus`e mahkum olacak. Buraya yaziyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ApsinteX

    En çokta Türkiye de paraler ithalat yapanlara ve fahiş fiyatla satan tüm mağazalara darbe oldu bu,artık kimseyi sömüremeyecekler! Tabi ki bizler içinde yararı olacak herhangi bir Apple ürününü mağazadan aldığımız takdirde hem fiyat hemde geri hizmet külfetsiz olacak.

    Onlara darbe olacak tabi cunku karlari Apple'a gidecek, ve musteri cebinde bir kurus bile fazla kalmayacak, hatta ve hatta belki de hizmet "külfetsiz" olacak diye fiyatlar daha pahali olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 29 Kasım 2013; 14:07:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılda milyarlarca dolar kar elde eden, pazarın ciddi bir bölümüne hakim olan, 40 yıllık şirket 6 yıl sonra sırf sıradanlaştı diye batıyor olacak ve bunu evden tespit edeceksiniz. Güzelmiş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke türkiyede acsa aps store magazası ozman daha güzel olur anca tlf biz tüketirizz :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CemalBahar

    Bundan 6 sene sonra apple diye birsey kalmayacak. Cunku cok siradanlasti ve her markanin sonu gibi giris-maliyetleri kurtarma-kara gecme-doyma - ve yeniden dusus`e mahkum olacak. Buraya yaziyorum.

    Helal kardeşim çok güzel tespit müthiş analiz etmişsin apple finansmanını ve pazarlama stratejilerini belgelerinide görmek isterim başka zaman

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.