:DD:D:D:D:D:D::D benım bıldıgım tam kızlar ıcın yapılmıs telefon bu kurcalayamıcak fazla bı sey yapamıcak fıyatıda uygun :D nedense super denılen telefon ellerınden cıkarıyo millet anlamadım anlayan anlamıstır lafımı :) halayorumyapacaksan bunun hakkında telefon dıyen kardesım bılmıyom elınden cıkaranlara bı bak ondan sonra yorumlarını yap :) ben sadece guluyom artık komık
kardes ben artık bişi diyemicem ama ben süpelenmeye basladım SEN HİÇ SEN KULLANDINMI??
Duvar kagıdı yapamiomussun yuüksek cozunurlukları hemen bebek eğitimi şeklinde anlatiorum ki anla.
menü tuşumuza basioruz.....oradan ayarlar menüsüne girioruz....oradan ekran secenegine girioruz....2. secenek olan duvar kagıdı dioruz....resimler secenegini secioruz...resmin klasorunu acıp orta tışa basioruz....herseyden cıkıp bi bak bakalım arka plan olmusmu olmamısmı???????
ya arklar daha başka bişi diemicem galiba ben fazla profesional im yada bendeki telefon başka zevk kavramı bu haklı oldugunuz yeride söledim olmadıgınız yeride söledim ama anlaadınız bakın bi geri sayfalara s88 alıp sesini cıkarmayan arklar bol neden??? tadını cıkariolar su an.Demekki tat alanlarda var aslında en ii sini yapiolar bnm de tadını cıkarmama lzm banane burdan dimi nsl olsa bom bos konusuoruz.
emin olunki burda bir cok kullanıcı gülerek okuyup kapatio pencereyi savundugum nokta yapmayın söle seyler dediğim gibi n73 alın gidin 1 milyar verip rahatlayın zevk kavramı bu göreceli bişi....
bahsettiğin yolu izleyerek 640*480 bi resmi duvar kağıdı yap bakalım profesyonel efendi.ekrana tam oturuyomu yoksa alttan ve üsten boşluklar kalıyomu.benim ne yazdığımı dikkatli okuda ondan sonra yaz cevabını profesyonel efendi.bende şüphelenmeye başladım senin benq siemens müşteri hizmetlerinden olduğuna.çünki aynı onlar gibi geçiştirici ve basit cevaplar veriyorsun.s88 alıp sesini çıkartmayan arkadaşlar var bunda doğrusun ama tadını çıkartıklarını sanmıyorum pek çünki büyük ihtimalle satmışlardır cihazlarını.neyse arkadaş fazla uzadı bu mevzu.daha cevap vermek istemiyorum sana çünki dediğim gibi çok basit ve geçiştirici konuşuyorsun.tabiyatıyla şimdi sana son bi cevap hakkı doğuyo onuda kullan ve sal beni.
dediğinde çok haklısın qx55qx.Ancak telefonun ekranı itibariyle bu mümkün olmaz ki zaten. 640x480 foto enine bir foto.. bunu tam ekran duvar kağıdı yapman demek eski win98'lerdeki görüntünün uzaması gibi birşey demek.Bunu da zaten kimsenin isteyeceğini sanmıyorum.düşünsene sevgilinle fotoğrafın war tam ekran olması için uzamış fotoğraf:)Ama 640x480 yatay fotoğrafı sağa yada sola çevir ve kaydet bir de o zaman at bakalım telefona.ben yaptım tam ekran oldu.Anlatmak istediğim olmasını istediğin fotoğrafa göre değişir bu durum.uzunlamasına bir fotoğraf çektiğinde duvar kağıdını tam ekran yapabilirsin. telefon zaten fotoğrafları yatay çekiyor..yada sen dik tutarsın telefonu öyle çekersin o zaman alttan üstten boşluk kalmaz.. zoom olayı için birşey diyeyim benim bir fotoğrafım war dikey. 1728x2304 çözünürlükte. zoom olmuyor desteklenmeyen format diyor belki de ben beceremedim bilmiyorum. ama duvar kağıdım şu an.. tam ekran olarak kullanabiliyorum.Dediğin olayda haklısın ama dediğin olayın gerçekleşmesi için(alttan üstten boşluk kalmaması için) telefon ekranının şu yeni wide screen lcd monitörler gibi olması gerekli..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exoticboy -- 15 Aralık 2006; 12:52:11 >
ya BENDE ALALI BU TELEFONU YAKLAŞIK 10 GÜN OLDU İÇİNDE 200 TANE MESAJ VARDI TÜMÜNÜ SİLEYİM DEDİM TAM 10 DAKİKADA SİLDİ YA.BU NEKİ ŞİMDİ ANLAMADIM......
Fotoğraflar çok güzel cellat, s88 en iyi 2mp kameralı telefonlardan biri..hatta iç mekanda özellikle ev-iso ayarlandığında emsallerine göre daha az noise yapmasıyla önde s88'in hayırlı olsun.
eywallah saolasın evet kamerası gerçekten çok güzel...
Bu arada, s88'e 1gb Kingston kart taktık, 200 civarı mp3, 40 tane mpeg4 video falan var, büyük kısmı dolu hafızanın.Telefon aynı hızda.
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905
quote:
Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®
Fotoğraflar çok güzel cellat, s88 en iyi 2mp kameralı telefonlardan biri..hatta iç mekanda özellikle ev-iso ayarlandığında emsallerine göre daha az noise yapmasıyla önde s88'in hayırlı olsun.
eywallah saolasın evet kamerası gerçekten çok güzel...
Rica ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 15 Aralık 2006; 17:57:21 >