Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SaDeCe ŞeKLi İçİn AlıNaBiLeCeK BiR TeLeFoN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: SaDeCe ŞeKLi İçİn AlıNaBiLeCeK BiR TeLeFoN Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CeLLaT_1905

14 Aralık 2006; 20:34:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: abbasia

:DD:D:D:D:D:D::D benım bıldıgım tam kızlar ıcın yapılmıs telefon bu kurcalayamıcak fazla bı sey yapamıcak fıyatıda uygun :D nedense super denılen telefon ellerınden cıkarıyo millet anlamadım anlayan anlamıstır lafımı :) halayorumyapacaksan bunun hakkında telefon dıyen kardesım bılmıyom elınden cıkaranlara bı bak ondan sonra yorumlarını yap :) ben sadece guluyom artık komık

evet arkadaşım haklısın...

anlayan varsa beri gelsin...

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i
erhaninho_cArsi

14 Aralık 2006; 23:30:45 

Muhaha cellat

TodayTomorrowTOYOTA
mustea_mg

15 Aralık 2006; 0:35:18 

kardes ben artık bişi diyemicem ama ben süpelenmeye basladım SEN HİÇ SEN KULLANDINMI??

Duvar kagıdı yapamiomussun yuüksek cozunurlukları hemen bebek eğitimi şeklinde anlatiorum ki anla.

menü tuşumuza basioruz.....oradan ayarlar menüsüne girioruz....oradan ekran secenegine girioruz....2. secenek olan duvar kagıdı dioruz....resimler secenegini secioruz...resmin klasorunu acıp orta tışa basioruz....herseyden cıkıp bi bak bakalım arka plan olmusmu olmamısmı???????

ya arklar daha başka bişi diemicem galiba ben fazla profesional im yada bendeki telefon başka zevk kavramı bu haklı oldugunuz yeride söledim olmadıgınız yeride söledim ama anlaadınız bakın bi geri sayfalara s88 alıp sesini cıkarmayan arklar bol neden??? tadını cıkariolar su an.Demekki tat alanlarda var aslında en ii sini yapiolar bnm de tadını cıkarmama lzm banane burdan dimi nsl olsa bom bos konusuoruz.

emin olunki burda bir cok kullanıcı gülerek okuyup kapatio pencereyi savundugum nokta yapmayın söle seyler dediğim gibi n73 alın gidin 1 milyar verip rahatlayın zevk kavramı bu göreceli bişi....

qx55qx

15 Aralık 2006; 7:46:13 

bahsettiğin yolu izleyerek 640*480 bi resmi duvar kağıdı yap bakalım profesyonel efendi.ekrana tam oturuyomu yoksa alttan ve üsten boşluklar kalıyomu.benim ne yazdığımı dikkatli okuda ondan sonra yaz cevabını profesyonel efendi.bende şüphelenmeye başladım senin benq siemens müşteri hizmetlerinden olduğuna.çünki aynı onlar gibi geçiştirici ve basit cevaplar veriyorsun.s88 alıp sesini çıkartmayan arkadaşlar var bunda doğrusun ama tadını çıkartıklarını sanmıyorum pek çünki büyük ihtimalle satmışlardır cihazlarını.neyse arkadaş fazla uzadı bu mevzu.daha cevap vermek istemiyorum sana çünki dediğim gibi çok basit ve geçiştirici konuşuyorsun.tabiyatıyla şimdi sana son bi cevap hakkı doğuyo onuda kullan ve sal beni.

memleket SAMSUN
abbasia

15 Aralık 2006; 9:10:57 

yaw hala ne tartısıyonus kı bu telefon hıc bı sey yapmıyomp3 dınlıcen foto cekecen arama yapacaksın :D hayret yaw ugraslarınız bosuna ben nıce programlarındırdım sıtelerden yok kardesım olmuyor :D
ArkadaslarDıyom kendı resımı sıtesındekı resım bıle ekran desteklemıyowalper bıle :D hıc bı sey yapmammıslar :D ugrasmayın bosuna ben bıraktım olesıne kapalıduruyo sankı bı ıse yaramadıgı ıcın sadece calınca bakıyom qx55qx yaw yazacak bı sey yok neden tartısıyosun kı bırak bu ıslerı prosyonellerhalletsın kardesım :D

exoticboy

15 Aralık 2006; 12:01:14 

dediğinde çok haklısın qx55qx.Ancak telefonun ekranı itibariyle bu mümkün olmaz ki zaten. 640x480 foto enine bir foto.. bunu tam ekran duvar kağıdı yapman demek eski win98'lerdeki görüntünün uzaması gibi birşey demek.Bunu da zaten kimsenin isteyeceğini sanmıyorum.düşünsene sevgilinle fotoğrafın war tam ekran olması için uzamış fotoğraf:)Ama 640x480 yatay fotoğrafı sağa yada sola çevir ve kaydet bir de o zaman at bakalım telefona.ben yaptım tam ekran oldu.Anlatmak istediğim olmasını istediğin fotoğrafa göre değişir bu durum.uzunlamasına bir fotoğraf çektiğinde duvar kağıdını tam ekran yapabilirsin. telefon zaten fotoğrafları yatay çekiyor..yada sen dik tutarsın telefonu öyle çekersin o zaman alttan üstten boşluk kalmaz..
zoom olayı için birşey diyeyim benim bir fotoğrafım war dikey. 1728x2304 çözünürlükte. zoom olmuyor desteklenmeyen format diyor belki de ben beceremedim bilmiyorum. ama duvar kağıdım şu an.. tam ekran olarak kullanabiliyorum.Dediğin olayda haklısın ama dediğin olayın gerçekleşmesi için(alttan üstten boşluk kalmaması için) telefon ekranının şu yeni wide screen lcd monitörler gibi olması gerekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exoticboy -- 15 Aralık 2006; 12:52:11 >

baron82

15 Aralık 2006; 17:02:56 

ya BENDE ALALI BU TELEFONU YAKLAŞIK 10 GÜN OLDU İÇİNDE 200 TANE MESAJ VARDI TÜMÜNÜ SİLEYİM DEDİM TAM 10 DAKİKADA SİLDİ YA.BU NEKİ ŞİMDİ ANLAMADIM......

sorunsuz alışverişlerim: Sadoes (Eskişehir Nokia 7710 gitti Nokia 3250 geldi) , Kutlay1 (Ankara Benq-Siemens S88 gitti Siemens SXG75 geldi)
erhaninho_cArsi

15 Aralık 2006; 17:24:08 

Yok artık. Şaka mı bu
quote:

Orjinalden alıntı: baron82

ya BENDE ALALI BU TELEFONU YAKLAŞIK 10 GÜN OLDU İÇİNDE 200 TANE MESAJ VARDI TÜMÜNÜ SİLEYİM DEDİM TAM 10 DAKİKADA SİLDİ YA.BU NEKİ ŞİMDİ ANLAMADIM......

TodayTomorrowTOYOTA
CeLLaT_1905

15 Aralık 2006; 17:31:08 

biraz foto ekleyelim de topic şenlensin
bunlar benim s88'le çekildi resimdeki s88 ise arkadaşımın

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i
CeLLaT_1905

15 Aralık 2006; 17:34:36 

bu arada s88 ile gelen kulaklığı kulaklık dönüştürücüsü yaparak w810 kulaklığı takıp denicem sonuçları yazarım buraya bakalım nasıl olacak...

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

15 Aralık 2006; 17:45:21 

Fotoğraflar çok güzel cellat, s88 en iyi 2mp kameralı telefonlardan biri..hatta iç mekanda özellikle ev-iso ayarlandığında emsallerine göre daha az noise yapmasıyla önde
s88'in hayırlı olsun.

CeLLaT_1905

15 Aralık 2006; 17:46:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

Fotoğraflar çok güzel cellat, s88 en iyi 2mp kameralı telefonlardan biri..hatta iç mekanda özellikle ev-iso ayarlandığında emsallerine göre daha az noise yapmasıyla önde
s88'in hayırlı olsun.

eywallah saolasın evet kamerası gerçekten çok güzel...

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

15 Aralık 2006; 17:54:22 

Bu arada, s88'e 1gb Kingston kart taktık, 200 civarı mp3, 40 tane mpeg4 video falan var, büyük kısmı dolu hafızanın.Telefon aynı hızda.

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

s88'in hayırlı olsun.

eywallah saolasın evet kamerası gerçekten çok güzel...

Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 15 Aralık 2006; 17:57:21 >

ugri28

15 Aralık 2006; 17:59:54 

beyler and bayanlar bu telefonla cekilen videolar pc de nasıl izleniyo
bi de bu telfın auyan java oyun var mıdır
bi adres felan yardım gerek tsk..

CeLLaT_1905

15 Aralık 2006; 18:01:49 

quote:

Orjinalden alıntı: ugri28

beyler and bayanlar bu telefonla cekilen videolar pc de nasıl izleniyo
bi de bu telfın auyan java oyun var mıdır
bi adres felan yardım gerek tsk..

VLC PLAYER programını tavsiye ederim google'da arat çıkar...
oyun ve program şu anda yüklenmiyor sanırsam

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i
ugri28

15 Aralık 2006; 18:03:49