Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Benq-Siemens S88 CLUB

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: Benq-Siemens S88 CLUB Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
exoticboy

8 Aralık 2006; 22:54:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu telefonda ses kaydedici var ama görüşme esnasında ses kaydedilmiyor.. tarih koyamadım ben bir türlü fotoğrafa.. sonra bir de giden mesaj otomatik kaydediliyor ama ne zaman ne saatte gitmiş bu belli değil.sonra mesaj sesine mp3 atamıyorsun.bir de data kablosuyla video atamadım.. bunları bende yazdım benqsiemens'e. zaten yeni telefon.yazılım olayında pek problem çıkmaz gibi geliyor bana.Ama dile getirmekte fayda var yinede..
ben bugün versiyon yükselttim başarı'da. 1.25di.1.32 yaptılar.. biraz hızlandı sanırım..pili de yavaş yavaş kendine geliyor 5.şarjım daha.. ama alıştım telefon..güzel telefon..

abbasia

8 Aralık 2006; 23:07:43 

selam arkadasalr benım elıme bugun gectı tel gayet sık ve gusel sx1 kullanıcılarına zor gelecek ama bana basıt geldı kusurları hepsının olacak benq-simens yenı tasarımlarını yapıyo su an adamlar ısın basında nokıada oleydı :D
ama tek kusur var anlamadım ekran neden kararıyo ben bunu anlamadım yaaa ben bulamadım kapayamadım ben o olayı anlayan arkadasalrınız varsa bı yardım edı versın
bıde oyun yukleyemedım tema falan kendı sıtesınde var ama beceremedım :D kafayı yıyecem

1-gecısler harika kım derse
2-muzık calar superrrr
3-kullanısı kolay
4-kamera hakkını verıyo

kım derse desın sımensten baskası yalan arkadaslar

abbasia

8 Aralık 2006; 23:16:22 

arkadasalr bu paraya bulmusta bunamayın yaw :D allah askına o fıyata karnını doyaramayanlar var helal olsun benq fırmasına ımmkanlarını zorluyo zaten2.0 megapıksel kamera o kadar yaparama telefon bıras kusurlu kusursuz telefon yok arkadaslara dıkkat ettım makınaın kusurlarını tartısıyolar gereksız sadecetelefonu ıncelemesı yetter muzk caları su anda dınlıyom yeter sony telefonlarda hıc bı sey yok sadece kocaman hoperlor var ıcınde baska bı sey yok onunla kandırmaslar adamları :D bızım dukkanda var bı ane tasarım hırsızları dıyo :D
cekemıyolar bende sx1 kullandım ıcım kaynadı bu tele cok tatlı kıslarda bayılacak
artık programalrla ugrasmıyom sadece telefon olarak kullanıyom ben telefonu o kadar ozellıkmolmasını ıstemıyom artık son noktayı koyalım dıyom bence.bızım eleman 17 yasında 800 ytl telefon almıs yazık bıde bı seye benzese n70 ıkı kamera varmıs varda ne oluyo kardesım ses desen aynı fotomakınası aynı sadece ısletım sıstemı yokcıft kamerası yok goruntulu konusma radyoyok bunlar ıcın o kadar para verılmes:D zevkın tartısması olmas ama nokia resmen dolandırıyo mılletı resmen tıksınıyom nokıadan :d

abbasia

8 Aralık 2006; 23:18:36 

ya bıde arkadas lar ekran kararmasından zıyade ısımlerı cıft ekleme yapıyomu bu cıhaz onu bulamadım sadece alt alta kolay menu yapmammıslar ben bunu bulamadım bıde 2 numara alt alta cıkmıyo galıba yapanınız varmıvarsa omer@netkom.com.tr adresınden ualasabılırlerse sefınırım amaonce ekran kararmasına cozum pls

mustea_mg

9 Aralık 2006; 2:05:36 

kardes son ddiğin olayı pek anliyamadım ama ekran kararma olayının asıl amacı su

telefonda 3 ton ışık var

bunlardan biri en az seviyede voltaj harciyan oluo.Bu ısık tonunu telefon kullanılmazken görebilirsin sönük bir sekilde durur biraz..
ikinci ton ise normal seviyede bir ışık verir ve orta seviyeli bir enerji harcar.bunuda normal kullanımda fln görürsün..
üçüncü yani son seviye ışık ise oled ekranın kalitesidir.ekranın bütün özelliğini güzelliğini ve inceligini kullanıcıya yansıtır.bu ışık tonunuda resimler menusunde resimlere vakarken kamera ile video ve resim cekimi yaparken video izlerken görebilirsin bu modları telefon kullanıcının kullanmıs oldugu bölüme göre otomatik atar.Eyerki ışık sabit kalsın diosan bi cözüm var.Ayarlarda enerji tassarufunu açık hale getir fakat 3, seviyedeki ışığı kullandırmaz telefon.Hem enerjiden tasarruf yapmıs olursun hemde değiken uşıgı kullanmassın.Fakat bence oled in özelliğini hisset s88 bu sekilde daha gzl oluo ;)

mustea_mg

9 Aralık 2006; 2:12:35 

n 70 ile kıyaslamıssın kardes bu arada ben de bi iki bişiler eklemek istiorum

Bu telefonun en büyük özelliği olan OLED ekran,
bunun yanı sıra s88 kadar ismi konulmuş bir otomatik netleme,
macro modu,16* zoom,s88 kadr gücçlü çift flash,3b ses özelliği,ve kullanım artıları(resimcekmede tanınan özel ayarlar gibi) n70 de yok.

sunu da söliyim taraf tutmus gibi olmasın :D sistem ztn o parayı coğaltan faktör fakat video cekimi 640*480 die biliorum mpeg4 formatında
ben bu sikayeti siemens e bildirdim bence s88 in kamerası bu özelliği desteklicek cekilde kameranın belleğide güçlü ki 2 mp cekimde bile ekranda yawaslama ve donma yok bence bu yazılımla düzeltilebilecek bir durum ama siemens bu yazılımı bize sunucakmı bakalım...

goodlucky2

9 Aralık 2006; 12:06:32 

Arkadaşlar bende mustea_mg nin verdiği http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,tr_tr_0_131013_0_xcp%253A130872,00.html linki tıklayıp kulaklığını şikayet ettim. Eski bri SX1 kullanıcısıyım ve simens i seviyorum sizde mp3 kulaklık çıkışını benim gibi beğenmiyorsanız mp3 için özel kualklık üretmelerini istiyorsanız bu linke şikayetlerinizi belirtin lütfen.

PHP-Nuke Dosya Deposu

www.TRNuke.Net
abbasia

9 Aralık 2006; 19:07:46 

saolasınız arkadaslar yaw o ekran cozumunu ıyı geldı ama adamlar dıyolar ne tel kapalı gene dıye :D bı yandan da oynamıyolar bu yonu ıyı bı eksıklık daha var tus kılıdı kodu onuda kesfettım oda yok kılıtlerde eksıklık var bıras ama olsun ınsallah yazılım yuklendıkce duzelır bu seyler benq-sımens denemelerınde su an basarılı olacaktır.arkadaslar sıklıkla maıl atarsak adamlar kesın versıyon yenıleyecektır sx1 de de ole olmustu avrupa versıyonları degısık turkıye versıyonları degısık o telefon super bı seyde bu da ole bence yanılmayın eksıklıklerden dolayı :D sımenscıler kesın bu sorunları onaracaktır.

abbasia

9 Aralık 2006; 19:15:11 

quote:

Orjinalden alıntı: mustea_mg

n 70 ile kıyaslamıssın kardes bu arada ben de bi iki bişiler eklemek istiorum

Bu telefonun en büyük özelliği olan OLED ekran,
bunun yanı sıra s88 kadar ismi konulmuş bir otomatik netleme,
macro modu,16* zoom,s88 kadr gücçlü çift flash,3b ses özelliği,ve kullanım artıları(resimcekmede tanınan özel ayarlar gibi) n70 de yok.

sunu da söliyim taraf tutmus gibi olmasın :D sistem ztn o parayı coğaltan faktör fakat video cekimi 640*480 die biliorum mpeg4 formatında
ben bu sikayeti siemens e bildirdim bence s88 in kamerası bu özelliği desteklicek cekilde kameranın belleğide güçlü ki 2 mp cekimde bile ekranda yawaslama ve donma yok bence bu yazılımla düzeltilebilecek bir durum ama siemens bu yazılımı bize sunucakmı bakalım...

bana bedava n70 verseler almam kardesım neden bılıyomusun 2 ay sonra bedava oluyoda ondan ben bu telı 400 ytl altım o paraya takas yapıyolar sordum :D alanda 750 alıyobu kadar pıyasada kazıklanılmas ınsan yazık yaaa :D bende benq-sımens derım sx1 deoleydı benım ıcın ona yapmadıgım kalmadı buna daha yapamadım pc sekronızasyon yapan varmı ben bı sey yukleyemedım :D denedım 2 saat ondan bı seyler yujleyebılen varsa yada anlayan bı yazıverırse sefınecem :D

qx55qx

9 Aralık 2006; 20:05:08 

arkadaşlar telefon açık olacak şekilde yani "bağlı" yazısı çıkmadan pcye bağlayan varmı aranızda. MSC, Modem/PC Sync. ve yazıcı bu üçündede telefon fonksiyonları kesiliyo pc ye bağladığında.bluetooth ile serial port olarak bağlantı yapıyorum ama buseferde dosya transferi yapamıyorum.

anycool T818
abbasia

9 Aralık 2006; 20:28:52 

kardesım yapıyo tranfer ama pc sekronızasyonunda ben programı cozemedım dosyalırı
mıcrosd kartta atmıyo onun altına atıyo anlamadım bende jar.yada sıtesınden ındırdıgım seyı kuramadım programlarını banada acayıp geldı :d dosyaları attı yerı buldum calıstırmıyo yuklemıyo yanı..
usb kablosundan dırek baglanıyo ıcınede scronızasyon programına kurarsan balanıyo ama baglı kısmı cıkıyor hep onun bı baska yolu yok galıba :D

qx55qx

9 Aralık 2006; 20:33:39 

kardeş ben o programı kullanmıyorum.oyun ve program için MSC şeklinde bağlan f diskin yani hafıza kartındaki javanın içine atmak istediğin jar uzantılı dosya ile bu dosyanın jad uzantısı bi klasörün içine atıp yapıştırıyorsun. jad nasıl yapıcaz dersen jad gen exe diye bi program var arattır bulursun nette.bu arada çekilen resimler telin ekranda sıfır ama pc de 10 numara

anycool T818
abbasia

9 Aralık 2006; 23:32:20 

evet arkadasalr telefon 2. gun klıtlendı benq-sımens acılen bı seyler yapması laısm yazılım konusunda sınır oldum sımdı yaaa kafamda takılıyo sımdı ne zaman kılıtlenecek ne zaman klıtlenecek dıye

abbasia

10 Aralık 2006; 0:35:12