Hay allah! Ben de yeni aldığım S88'in 1.32 olan yazılımını güncellesem mi diye düşünüyor, bu topikte güncellediğini yazan bazı arkadaşlara mesaj atıp soruyordum. Peki bataryasının az gitmesi, farkında olmadığınız bir ayarın değişmesiyle ("bluetooth açık kalmıştır" gibi) alakalı olabilir mi? Ayarlarını kontrol ettiniz mi? Bir de şunu sorayım: BenQ'nun yabancı forumunda bu güncellemeyi yapan birisinin yazdığına göre, MP3 sesinin güzelleşmesi, ekran parlaklığının artması ve tepki süresinin azalması gibi olumlu değişiklikler olmuş; sizde de bu farklar oldu mu?
Sorununuzla alakalı olarak -naçizane- şunu söyleyebilirim: bu ters güncellemeyi kendiniz yapmayın; zira o zaman garanti kapsamından çıkabilir; çünkü BenQ, Nokia ve Sony Ericsson gibi kullanıcının güncelleme yapması seçeneğini sunmamış; yani kendi yapacağınız güncelleme, izinsiz kurcalamak anlamına gelebilir ve servis tarafından garanti dışı olarak değerlendirilebilir (Sadece bildiğim kadarıyla yorumluyor ve emin olarak söylemiyorum. Bu konuda kesin bilgisi olan birileri de yorum yazarsa iyi olur).
quote:
Orjinalden alıntı: atraides ARKADAŞLAR S88 1.42 FW YÜKLETTİM TELESERVİCE FAKAT BİR SORUN VAR 1-KAMERA SESİNİ ATIYAMIYORUM DESTEKLENMEYEN FORMAT DİYOR 2-KENDİ ORJİNAL OYUNLARI YOK 3- BATARYA 2,5 GÜN GİDERKEN ARTIK 1,5 GÜN GİDİYOR KEŞKE FW ATTIRMASAYDIM ÇOK PİŞMANIM ZATEN TELDEDE NE DEĞİŞTİ ANLAYAMADIM SİZLERDEKİ 1.42 FW DE ÖYLEMİ OLDU ACİLEN 1,32 Mİ 1,34 MÜ NE ONU NASIL YÜKLÜYEBİLİRİM
arkadaşlar benq s88 için yararlanabileceğimiz bir site,temalarda mevcut,kolpa mı bilmiyorum,bu siteden tema yükleyebilenler olursa anlatırlarsa süper olur:D
Denedim ama bir türlü yükliyip çalıştıramadım bana bu site yalan gidi geldi ama deneyipte yapan arkadaşlar varsa yardım etsin lütfen sıkıldım derin okyanustan kırmızı toprak ve yeşil ışıktan
evet kardeşim malesef illede "yetkili" servisine götürmen lazım. Herhangi bir serviste yapamıyor bunu ama kesin konuşmiyim genede. Sakın kendin deneme garanti dışı kalır veya başaramazsın telefonundan olursun. Zaten ben nette hiç bulamadım fw ini
openline bende 1,34 fw var ama rusça pragramıda buldum kendi usb kablosuyla denedim hiç bir şey yapamadım alman sitesinde nasıl yapılacagını gördüm ama denedim olamadı sanırım kablodan dolayı com portuna baglamak mı gerekiyor ne öyle bişeyler yazıyor.
arkadaşlar teli servise vermiştim ilk önce yapamadılar sonra düzelttiler biraz adama döndü ama yine de bazen sorun yapıyor bence sakın fw ye dokunma
bir de sizin telefonlar mp4 oynatıyormu ben kısa bi video yu total convertörden mp 4 e çevirdim ama oynatmadı desteklenmeyen format diyor
openline bende 1,34 fw var ama rusça pragramıda buldum kendi usb kablosuyla denedim hiç bir şey yapamadım alman sitesinde nasıl yapılacagını gördüm ama denedim olamadı sanırım kablodan dolayı com portuna baglamak mı gerekiyor ne öyle bişeyler yazıyor.
arkadaşlar teli servise vermiştim ilk önce yapamadılar sonra düzelttiler biraz adama döndü ama yine de bazen sorun yapıyor bence sakın fw ye dokunma
bir de sizin telefonlar mp4 oynatıyormu ben kısa bi video yu total convertörden mp 4 e çevirdim ama oynatmadı desteklenmeyen format diyor
eger fw niz 1,34 ise dokunmayın
kardeş mp4 oynatmada telefonda herhangi bir sorun yok bendede aynı hatayı veriyor telefon bozuk değil
176\144 pikselden büyük videoları oynatamıyor hata veriyor 3gp oynatıyor ama k.kılavuzunda mp4
telefonu alalı 1 seneden fazla oldu ve acayip pişmanım. param olsa hemen değiştirecem ama buna verdiğim bi ton para da boşa gidecek. kimseye tavsiye etmiyorum bu telefonu, bir telefonun en önemli özelliği olan rahatça konuşma bile yok. ne ben karşı tarafı duyabiliyorum, ne de benim sesim gidiyor. şarjı zaten 1,5-2 gün giderse iyi. almayı düşünen varsa aman diyim uzak dursun...
Ben bu telefonu ilk çıktığında teknosadan 599ytlye almıştım, bende biraz şikayetçiyim ama kullanmaya devam ediyorum çünkü ne kadar kotu olursa olsun şu anda ben bunu satsam 120-130ytl arasında gidiyor ve aynı özelliklere sahip baska bi telefon alıcak olsam 360-430ytl o yüzden değiştirmiyorum.