Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: s88 için ana baslıgımız burası olsun ve buradan program bilgi alışverişi yapalım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: s88 için ana baslıgımız burası olsun ve buradan program bilgi alışverişi yapalım Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
openline

26 Kasım 2007; 14:29:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu telefona en son firmware versiyonunu nasıl yükleyebilirim servise götürmeden kendim yükleyebilirmiyim...

fukul

Sisteme Gözat

26 Kasım 2007; 18:41:50 

Basarı servisine fw yüklemeleri icin goturdum ve 1.42 yüklemişler.Şimdilik eskisiyle farkları tam olarak ne bilmiyorum ama bi kaç açığı kapatmışlar galiba.

P4M800PRO/P4-630 3.00@3.60GHZ HT 2MB CACHE/1,5GB DDR2 KINGSTON RAM/SEAGATE 120GB/SAPPHİRE X1950PRO 512MB AGP 8X 580-1400@ZALMAN VF900-CU 621-1592/SAMSUNG DVD-CDWR COMBO/FSP400W-12CM/7in1 CART READER
forumetki

27 Kasım 2007; 13:44:48 

bun için oyun nerden bulcaz oyun varmı

hashusklc

1 Aralık 2007; 16:43:21 

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben telefonumu Başarı servisine vermiştim. Cuma günü itibariyle 30 iş günü de doldu. Cuma günü gittiğimde bana ankart değişimi yapacaklarını ve anakartın şu anda stoklarında olmadığını ve sipariş verdiklerini söylediler. 30 iş günü dolduğu için para iadesi istediğimde bana biz para iadesi yapamıyoruz dediler. Para iadesi almam için ne yapmam gerekiyor. Cevap bekliyorum.

hakan09

3 Aralık 2007; 18:41:38 

quote:

Orjinalden alıntı: fukul

Basarı servisine fw yüklemeleri icin goturdum ve 1.42 yüklemişler.Şimdilik eskisiyle farkları tam olarak ne bilmiyorum ama bi kaç açığı kapatmışlar galiba.

arkadaşım 1.42 fw deki farkları bi zahmet eğer farkettiysen yazabilir misin?
cevabına göre bende yükleticem selamlar

openline

5 Aralık 2007; 19:15:10 

ya bu telin firmwarenin kendim yükleyemezmiyim...

openline

12 Aralık 2007; 19:29:08 

Arkadaşlar bu telefonda fotoğraf çekerken alt tarafta yazan (ev=-0.66,-0.33,-1vb..) bunlardan hangisini seçmeyelim ki en iyi fotoğraf çekimi olsun...

XavierFire

22 Aralık 2007; 22:52:58 

1.25 kullanmamakta direten 1.23 kullanıcısı arkadaşa 1.42 yüklettim değişim değil resmen başkalaşım geçirdi
sms atarken verdiği şebeke hatası ortadan kalktı
telefonun gsm çekim gücü arttı
kamerada açıken ekran aksaması giderildi
ben sadece bunları gözlemleyebildim, kullanıcısı olsam daha kapsamlı bir analizini çıkarırdım ama fucker fukarayız s88 almak istedim vermediler, .çok para istediler...ben mi demiştim reklamında becham'ı kel oynatın diye

carbon black SX1 - Linux Qtopia2.2.0
32mb flash(32mb RAM inşallah)
1gb A.data rs-mmc
sx1 linux goes futher.....
Çünkü o bir telefon değil!
XavierFire

22 Aralık 2007; 23:14:07 

quote:

Orjinalden alıntı: hashusklc

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben telefonumu Başarı servisine vermiştim. Cuma günü itibariyle 30 iş günü de doldu. Cuma günü gittiğimde bana ankart değişimi yapacaklarını ve anakartın şu anda stoklarında olmadığını ve sipariş verdiklerini söylediler. 30 iş günü dolduğu için para iadesi istediğimde bana biz para iadesi yapamıyoruz dediler. Para iadesi almam için ne yapmam gerekiyor. Cevap bekliyorum.
cevabı da bu

quote:

Orjinalden alıntı: kahve

şu anda BS Almanya'da üretim yok. üretimin tamamı Tayvan ve Çin e kaydırıldı. yedek parça üreten fabrika bu taşınma sürecinde bir süre üretimi kesmek durumunda kaldı. ama 1 mart itibarıyle üretim yeniden başlıyor.artık yedek parçalar, yeni ürünler, aksesuarların satışına yeniden başlanıyor. yeni modellerden p51 ve sl91 i mart içinde çıkarmayı planlıyorlar. aksesuarlar da parti parti gelmeye başlayacak. ama ondan önce anakart sıkıntımız vardı. öncelik ona verilecek. anakartlar geldikten sonra aksesuar ve yeni ürüne ağırlık verilecek. bu arada biraz sabretmeniz gerekecek.

ekleme: para iadesi bu şartlar altında geçerli değil, fabrika çalışmaya başlayınca gene o avrupai hakka sahip olacağız inş

carbon black SX1 - Linux Qtopia2.2.0
32mb flash(32mb RAM inşallah)
1gb A.data rs-mmc
sx1 linux goes futher.....
Çünkü o bir telefon değil!
kilimanjaro34

31 Aralık 2007; 23:28:55 

Arkadaşlar, bir zamanlar yeni çıkan fw lerin telefondaki bana göre en önemli sorunlardan biri olan mp3 dinlerken gelen bir aramada müziği kesip arama bittiğinde baştan çalması sorununa çözüm getirip getirmediğini sormuştum da bir cevap alamamıştım

(Bu arada bendeki yazılım 1.25)

Aradan geçen uzunca bir süreden sonra bu soruyu yeniden gündeme taşıyorum ve buna ilaveten bazı arkadaşların sorup da henüz bir cevap alamadığı bir soruyu da ekliyorum: Yeni fw leri kendi başımıza telefona yükleyebilir miyiz? Yükleyebilirsek, nereden bulup indirebiliriz? İlla telefoncu/servis yoluyla olacaksa, üç aşağı beş yukarı maliyeti nedir?

Yeni yılın herkese sağlık ve mutluluklar getirmesi, hayırlara vesile olması dileklerimle

Bu sorularla 2007'nin son mesajını da eklemiş olduk, inşallah 2008'in ilk mesajı da bu sorulara cevap verir

_bursAnkara_

2 Ocak 2008; 3:25:05 

selam ark lar bende 6 7 aydır bu telefonu kullanıyorum başka forumlarda yazılanları okuyup foto çekimi iyiymiş die okuyup almıştım ama k750 ye göre foto çekimi bence çok kötü yada ben çekmeyi bilmiorum sizler gzel fotolar çekmişsiniz ama ben çekmeye kalkınca sanki 10x zooom yapmış gibi çıkıyor fotolar nokta nokta sanki 2mp deilde 0.5mp bi telefon gibi en iyi ayar için ev 0 0.33 fln hangisini ayarlıycaz.resim boyutu 1600 1200 de ayarlı daha kaliteli fotolar olsun die1280 960 la falanmı çeksek?manzara kısmı otomatige ayarlı geceye ayarlayıp çekmeye kalktım bi kaç kez hep kayıyo fotolar.iso ayarınız nasıl?birde flaş patlamıyor anca elle manuel olarak açılıyor sizdede öylemi?hiç kaliteli fotolar çekemiyorum yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bursAnkara_ -- 2 Ocak 2008; 3:40:10 >

openline

3 Ocak 2008; 15:23:43 

arkadaşaım fotoğraf çekmek bir sanattır üstelik piyasada şu ana kadar elime aldığım cep telefonlarından n73 dahil en kaliteli fotoğraf çeken telefondur s88 fotoğraf çekerken elini titretme sabit tut o zaman iyi fotoğraflar çekeceksin k750i bence o kadar güzel bir telefon değil fotoğraf çekimlerini nide karşılaştırdım bence s88 daha iyi hemde daha yakışıklı telefonu çoğu kişi bilmiyor bile çevremde hiç s88 kullanan yok üstelik öyle bir telefon olduğundan kimsenin habri yok telefonu çıkardığım zaman hemen dikkat çekebiliyor bide flaş patlama olayına gelyim hangi cep telefonun flaşı fotoğraf çekerken patlıyor söylermisin bununda flaşı manuel yoldan açıcaksın herkeste aynı ayarlara gelince hepsini oto yap ev yazan kısmı -0.66 yap inceledim en iyi ayar o buyurt senin için s88 ile bir fotoğraf çektim

http://img108.imageshack.us/img108/8529/0103152853mw2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 3 Ocak 2008; 15:35:51 >

openline

3 Ocak 2008; 15:26:27 

Firmware 1.42 çıkmış yükleyen arkadaşlar ne gibi değişiklikler var onlarıda yazarsa sevinirim..

dark_sinbad

4 Ocak 2008; 0:06:26 

Ben s88 telefonumun cd sini kaybettim kendi sitesindede driver indirmesi vermemis mobil master ındırdım ama telefonu tanımadıgı icin pc gormuyor s88 driverini indirebilecegim adres varmı acaba bildiginiz

openline

4 Ocak 2008; 14:21:11 

s88 cd siyle ne işin var ki bi işe yaramıyor bence...

124yusuf

4 Ocak 2008; 17:43:17 

s88 mi kamerada daha iyidir nokia 6233 mü yoksa motorola L9 mu.

TOSHİBA SATELLİTE 7200RPM,
PANASONİC FZ-7,
KODAK EK106-EF,
Archos 605 wifi 80GB+DVR Station.
openline

4 Ocak 2008; 19:49:16 

Tabiki s88 in kamerası daha kaliteli zaten nokia 6233 müzik için yapılmış bir telefon..

HuNTeR_1907

4 Ocak 2008; 20:14:49