Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: s88 için ana baslıgımız burası olsun ve buradan program bilgi alışverişi yapalım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: s88 için ana baslıgımız burası olsun ve buradan program bilgi alışverişi yapalım Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pascal24

3 Ağustos 2007; 22:50:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar özelliklerinde mpeg4 kayıt yapar yazıyor
ama yok 3gp yazıyor
bir ayarı varmı mpeg4 lerin bazılarını hiç oynatmıyor hatta bazı 3gpleride oynatmıyor sorun nerde

neco066

13 Ağustos 2007; 3:27:21 

Başlarda Bu telefonun tam ekran özelliği yok diye yazmışlar ama arkadaş la ben 1 hafta ara ile bu telden aldın onun telefonu tam ekran yapmıyor ama benim telefonum videoları tam ekran yapıyor bu nasıl iştir anlamadım birde onun yazıları ile benimki farklı işlem yapınca ben de Bitti Yazıyoo onda ise Tamamlandı yazıyo bilgisi olan varsa bişiler yazsın Saolun şimdiden...

{ HAYAT GÖNLÜNÜZCE OLSUN }
kahve

Sisteme Gözat

13 Ağustos 2007; 10:53:39 

quote:

Orjinalden alıntı: neco066

Başlarda Bu telefonun tam ekran özelliği yok diye yazmışlar ama arkadaş la ben 1 hafta ara ile bu telden aldın onun telefonu tam ekran yapmıyor ama benim telefonum videoları tam ekran yapıyor bu nasıl iştir anlamadım birde onun yazıları ile benimki farklı işlem yapınca ben de Bitti Yazıyoo onda ise Tamamlandı yazıyo bilgisi olan varsa bişiler yazsın Saolun şimdiden...

yazılım sürümleriniz farklı olabilir. ekrana *#300# yazın buradan yazılım sürümlerini kontrol edebilirsiniz. yazılım güncellemesi için teknik servise götürebilirsiniz

pascal24

16 Ağustos 2007; 23:37:26 

telefonda uçuş modu ve simkartsız çalışma yokmu millet

sexai

17 Ağustos 2007; 14:19:22 

genel olarak sıkıntı yaratan unsuru nedir?

yavaşlık denilmişti başka?

alacağım da katılan katılmayan:?

100 YIL

Nokia E61i - BenQ Z2 Qube - 1 Gb Kingston Mini Sd - iRiver H10 20 GB + Sennheisser PMX 60 - Fuji S5700 + 2 GB Kingston SD -DELL VOSTRO Notebook
exo1905

18 Ağustos 2007; 13:37:26 

arkadaşlar bende 2 gündür araştırıyorum s88 i fakat hakkında duyduğum kötü yorumlar fikrimi değiştirdi.Dizaynı ve tasarımı çok güzel ama programsal hatalar güncelleşmesi yapılmadığı sürece insanı çıldırtır.2 yıldır piyasada telefon güncellemesi de bu saatten sonra çıkmaz heralde,benq nun sitesinden e-mail adresime gelmesi için e-mailimi werdim hiçbir güncelleme gelmedi.Her ne kadar tasarımı ve fiyatı uygun olsada almaktan vazgeçtim galiba.K750i almayı düşünüyorum onun da sorunları olduğunu söylüyorlar ama...yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Conreo 6400 2.1@3.8(max) With WaterCooling || Dfi Rd600 || Team Xtreme 2*1 gb ddr800 || Palit 7600Gs Sonic || Seagete 160gb sata2 + 80gb ide || Cm Stacker|| Asus Sata Dwd-Writer || Zalman MFC1 Fan Controller ||
CamuRR

18 Ağustos 2007; 13:50:18 

quote:

Orjinalden alıntı: exo1905

arkadaşlar bende 2 gündür araştırıyorum s88 i fakat hakkında duyduğum kötü yorumlar fikrimi değiştirdi.Dizaynı ve tasarımı çok güzel ama programsal hatalar güncelleşmesi yapılmadığı sürece insanı çıldırtır.2 yıldır piyasada telefon güncellemesi de bu saatten sonra çıkmaz heralde,benq nun sitesinden e-mail adresime gelmesi için e-mailimi werdim hiçbir güncelleme gelmedi.Her ne kadar tasarımı ve fiyatı uygun olsada almaktan vazgeçtim galiba.K750i almayı düşünüyorum onun da sorunları olduğunu söylüyorlar ama...yardımcı olabilirseniz sevinirim..

yine kendin bilirsin ama s88 k750i den daha guzel bi telefon sadece biraz yavas telefon ama kamera ve muzik vs bakımından k750i den daha iyi bi tel

exo1905

18 Ağustos 2007; 14:33:22 

quote:

Orjinalden alıntı: -BodyGuard-

quote:

Orjinalden alıntı: exo1905

yine kendin bilirsin ama s88 k750i den daha guzel bi telefon sadece biraz yavas telefon ama kamera ve muzik vs bakımından k750i den daha iyi bi tel

telefonun sorunlu olduğunu söylüyorlar,ayrıca sorun çıkarttığından yeterli teknik servisinde olmadığı konuşuluyor.Ben oturduğum ilde nerdeyse 20 tane telefoncu gezdim hiçbirinde s88 yoktu.Aslında bende s88 almak istiyorum ama hakkında söylenen olumsuz yönler canımı sıktı.(daha almadan )
Ayrıca bi arkadaş telefonu hiç kullanmadığı halde 3 günde şarjının bittiğini söyledi.

Conreo 6400 2.1@3.8(max) With WaterCooling || Dfi Rd600 || Team Xtreme 2*1 gb ddr800 || Palit 7600Gs Sonic || Seagete 160gb sata2 + 80gb ide || Cm Stacker|| Asus Sata Dwd-Writer || Zalman MFC1 Fan Controller ||
pascal24

19 Ağustos 2007; 21:08:24 

sen nerelisin nerde oturuyorsun netten sipariş ettir

pascal24

21 Ağustos 2007; 22:59:11 

s88 soru ve sorunlarımız ??
1-ana ekranda uygulamalar değiştirilmiyormu örnek rehber ve kamera seçeneğini değiştiremedim başka uygulama atamak istiyorum ayarı yokmu.
2-kaydedicideki sesleri mavidiş ile yollayamıyormuyuz.
3-k.kıavuzunda STK menüsü yazıyor nedir bu menü operatöre bağlı diye yazıyor nedir acaba!!
4-yine k.kıavuzunda wma,asf ses formatlarını çalr yazıyor ana ben wma attım açmadı deneyen varmı.
5-kılavuzda adts ve bp3 formatı çalar belirtiyor atıp çalan arkadaşlar varmı ve mp3 gibi güzel çalıyormu.
adts formatı Lc&he-acc profili
6-eski film mp3leri attım desteklenmiyor deyip açamadı ama sx1 ve p990da dinledim bu mp3leri s88 mp3 mü seçiyor.
7-telefonuma wap mesajı geldi ama açamıyorum mesajlarldada yok ekranda işareti var nasıl açacağım mesajı (türkcelin futbol paketne üye olmuştum sanısam gol videolarını yolluyacaktı)
8-mesaj ayarlarında sime kaydet ve telefona kaydet seçeneği var sime kayıt edilen mesajları nasıl açaçağım? okuyacağım
işte sorunlar bunlar yardım ederseniz sevinirim

TRaMbLeN

Sisteme Gözat

23 Ağustos 2007; 15:29:10 

şebeke bölümüne gir bağlantı yok gibi bişey var onu kapat ordan oluyor istediğin mod...

pascal24

23 Ağustos 2007; 22:47:32 

sen hangi soruma cevap yazdın kardeş???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascal24 -- 25 Ağustos 2007; 22:30:30 >

pascal24

25 Ağustos 2007; 22:31:24 

yokmu sorularımı cevaplayacak forum fanatiği

cyberclops

28 Ağustos 2007; 16:09:15 

quote:

Orjinalden alıntı: pascal24

s88 soru ve sorunlarımız ??
1-ana ekranda uygulamalar değiştirilmiyormu örnek rehber ve kamera seçeneğini değiştiremedim başka uygulama atamak istiyorum ayarı yokmu.
2-kaydedicideki sesleri mavidiş ile yollayamıyormuyuz.
3-k.kıavuzunda STK menüsü yazıyor nedir bu menü operatöre bağlı diye yazıyor nedir acaba!!
4-yine k.kıavuzunda wma,asf ses formatlarını çalr yazıyor ana ben wma attım açmadı deneyen varmı.
5-kılavuzda adts ve bp3 formatı çalar belirtiyor atıp çalan arkadaşlar varmı ve mp3 gibi güzel çalıyormu.
adts formatı Lc&he-acc profili
6-eski film mp3leri attım desteklenmiyor deyip açamadı ama sx1 ve p990da dinledim bu mp3leri s88 mp3 mü seçiyor.
7-telefonuma wap mesajı geldi ama açamıyorum mesajlarldada yok ekranda işareti var nasıl açacağım mesajı (türkcelin futbol paketne üye olmuştum sanısam gol videolarını yolluyacaktı)
8-mesaj ayarlarında sime kaydet ve telefona kaydet seçeneği var sime kayıt edilen mesajları nasıl açaçağım? okuyacağım
işte sorunlar bunlar yardım ederseniz sevinirim

1- rehber ve kamera değiştirilmiyo.
2-denedim yollayamadım.
7-wap mesajları için servisler-wap servisi-wap mesajı na girerek okuyabilirsin

TOSHIBA A100-847