arkadaşlar s88 kapandıktan sonra 3,4 saniye sonra ışık belirip kayboluyor flaş gibi bu sorun sizdede oluyormu acaba yoksa benim telefonumda bozuklukmu var-
-birde mp3 menüsünde 3d yerine 3b ses yazıyor bu sizdede aynımı yoksa benim makinada mı 1 acayiplik var
ya arkadaşlar bende bu teli yeni aldım mp3 falan dinlerken 15-20 sn sonra ekranı kapanıyor yada normalde bir iş yapmazsan 15-20 sn sonra ekranı kapanıyor bu ekranın sürekli açık kalmasını istiyorum nasıl yapabilirim bilgisi olan varsa yazsın lütfen
benim bir yakınıma hediye olarak aldığım S88, yakını top oynarken cebinde kalmış sonra bir bakıyor ki ekran mafiş, telefon garantili olduğu için genpaya götürdüm. elbette ekran kırılmasını kullanıcı hatası olarak görebileceklerini de aklımda tutarak, zaten garantiye girmiyormuş.ben de dedim ki o zaman bana fiyat verin yaptıralım duruma göre.. genpa fiyat bile veremiyor gerekçeleri de ellerinde display(ekran) yok. anlaşılır gibi değil.. sizlere bir sorayım dedim ben bu ekranı nasıl bulurum nerden bulurum? bana önerebileceğiniz bir yer var mı? zira telefon 5 aydır bir köşede duruyor..
Valla garantide bile ekran değiştiremiyorlarsa yapçak birşey yok demektir demekki yedek parçası yok bu telefonların o yüzden dikkatli kullanın mercedes ayarında tel bu ona göre.
Ama arkadaşlar bence bu telefonun kıymetini bilin şu an kamera konusunda piyasaddaki en kaliteli foto çeken telefon 3.2 mp olan telefonlarla karşılaştırdım s88 çektiği resimler daha net.
Arkadaşlar ben kendim s88 in firmware ini nasıl güncelleyebilirim internette aradım programıda buldum dosyaları attım fakat bir türlü telefon güncellenmedi.
Arkadaşlar ben kendim s88 in firmware ini nasıl güncelleyebilirim internette aradım programıda buldum dosyaları attım fakat bir türlü telefon güncellenmedi.
S88 de kendin firmware atamıyosun. Sadece servis yükleyebiliyo.
en iyi fm hangisi?1.25 de ses kalitesi harika ama 1.38 de ses kalitesi düşüyomuş ama tam ekran video geliomuş kafam karıştı hangisini yükletsem ben de 1.25 var
arkadaşlar s88-ime 2gb kart almayı düşünüyorum desteklermi!!!! 2-1gb kartımda 600mbtını mp3le doldurdum 200 mp3 yaptı ama daha mp3 almıyor neden mp3 çalara girince çalma listesini düzenle diyorum 201. şarkı veya mp3 leri işaretleyemiyorum neden bu arada forumun 2. sayfasında mustea_mg diye 1 arkadaş 4gb destekliyor yazmış aslı varmı doğrumudur ???????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascal24 -- 9 Haziran 2007; 22:53:44 >