Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: s88 için ana baslıgımız burası olsun ve buradan program bilgi alışverişi yapalım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: s88 için ana baslıgımız burası olsun ve buradan program bilgi alışverişi yapalım Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
abbasia

8 Nisan 2007; 20:07:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: ailkem

telefonun yazılımı donanımla doğrusal orantılı olarak yazılır acele yazıldığı kesin fw ler konusunda benq-siemensin sınıfta kaldığınıda rahatlıkla söyleyebilirim sadece uzman kişilerin telefon yazılımını modifiye etmesi söz konusu olabilir bu da telefona bazı konularda belli bir işlevsellik kazandırabilir donanıma ait sorunlar varsa yazılımın da bir etkisi olmaz

evet sankı 15 yasındakı cocuk yazmıs sıstemını o kadar ucuz bı telefon olmus kı yazılmmı beklıyeces yazsınlar dıye ya ımrenmıyolarmı otekı fırmalara ne yapıyolar anlamadım kı s88 degılde otekı telefonlarda da cok yazılım sorunları var okudum hepsını ama bu kadar olmas anlatamıyos kardesım ne dıyelım yaaa ya ben yanlıs soluyom yada mıllet cok memnun bu ısten neyse hayırlısı olacak cok beklerıs gıbıme gelıyo..

hokkabaz_70

9 Nisan 2007; 22:46:08 

ya arkadaşlar ben bu konudaki tüm mesajları okudum ama bi karara varamadım.. kimisi diyor bu telefon mükemmel kimisi diyor hiç bir işe yaramaz. adam gibi cevap verin ben napacağım. sizce almalımıyım. beğenenler niy beğeniyor beğenmeyenler neden beğenmiyor? beni bu konu da aydınlatınız. bu telefonu çok almak istiyorum ama bunlar kafamı karıştırdı

batuhan34

10 Nisan 2007; 16:23:39 

quote:

Orjinalden alıntı: hokkabaz_70

ya arkadaşlar ben bu konudaki tüm mesajları okudum ama bi karara varamadım.. kimisi diyor bu telefon mükemmel kimisi diyor hiç bir işe yaramaz. adam gibi cevap verin ben napacağım. sizce almalımıyım. beğenenler niy beğeniyor beğenmeyenler neden beğenmiyor? beni bu konu da aydınlatınız. bu telefonu çok almak istiyorum ama bunlar kafamı karıştırdı

dostum, benim anladığımı sorarsan, telefon donanımsal olarak iyi, kamera olsun, ses sistemi olsun, ekranı vs. ancak yazılımı kullanıcıların isteklerine yeterince cevap veren bi yazılım değil (benim forumdan anladığım kadarıyla). ve bu telefon piyasaya çıkalı neredeyse 2 yıl olacak ama üretici firma bu konuda bir çözüm üretmiyor. bende almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
tavsiye sorarsan 388 ytl ye k750i derim.

The Soul Of BMW.
batuhan34, Acer Aspire 5520G derneği üyesidir
Yeni Görünümü Hayal Edin; Samsung NV8 Fanclub
Amd Athlon XP 2800- Nvidia Gforce FX5700- 1,5 gb DDR 400- 80 Gb- Zoom X5 -skyvision - iriver T30- Samsung Nv8
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

10 Nisan 2007; 16:48:48 

quote:

Orjinalden alıntı: batuhan34

quote:

Orjinalden alıntı: hokkabaz_70

dostum, benim anladığımı sorarsan, telefon donanımsal olarak iyi, kamera olsun, ses sistemi olsun, ekranı vs. ancak yazılımı kullanıcıların isteklerine yeterince cevap veren bi yazılım değil (benim forumdan anladığım kadarıyla). ve bu telefon piyasaya çıkalı neredeyse 2 yıl olacak ama üretici firma bu konuda bir çözüm üretmiyor. bende almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
tavsiye sorarsan 388 ytl ye k750i derim.

K750i'de donanımsal problemler var...Mesela:
http://forum.donanimhaber.com/m_13467931/tm.htm

batuhan34

10 Nisan 2007; 22:36:29 

abi oyle diyorsun da, piyasada alacak telefon kalmadı bizim paraya:)
k750i yi alabilecegim paraya tavsiye edebilecegin telefon var mı?

The Soul Of BMW.
Amd Athlon XP 2800- Nvidia Gforce FX5700- 1,5 gb DDR 400- 80 Gb- Zoom X5 -skyvision - iriver T30- Samsung Nv8
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

10 Nisan 2007; 22:52:54 

quote:

Orjinalden alıntı: batuhan34

abi oyle diyorsun da, piyasada alacak telefon kalmadı bizim paraya:)
k750i yi alabilecegim paraya tavsiye edebilecegin telefon var mı?

O civarda 2MP af kameralı, hafıza kartlı falan telefon seçeneği fazla yok.Benim bulabildiklerim bunlar:

LG KG300 Hepsiburada linki
Bu da forumdan linki:

Asus V80 Hepsiburada linki
>Forumdaki konusu<

Bu telefonlar hakkında pek bilgim yok, bunları alır mısın bilmem, almazsan:
2. el temiz W810i al o civarda paraya bence veya 6233 olabilir.İlla sıfır alacağım dersen yazılım eksikliklerini (ekstra oyun, tema yükleyememe gibi...) gözardı edersen s88, uzun vadede oluşabilecek donanımsal sorunlarını (joystick, kasa, kamera tuşu..gibi) gözardı edersen k750i en iyi telefonlar tabi...

Genel olarak S88'i yorumlamama gerekirse:
2MP kamerası, ekranı, hoparlör sesi, hafıza kartı desteği olması fiyatına göre gerçekten güzel.Ama oyun, program, tema yüklemek, mp3leri ileri-geri sarmak (videoda var, tam ekran da oluyor) mümkün değil...Bence önemli eksiklikleri bunlar ama telefonda donanımsal veya yazılımsal olarak problem yok.Yani joysticki, kamera tuşu falan bozulmuyor, kasası sağlam, donma falan da yok.

K750i ise S88'deki gibi kamera, iyi kulaklık sesi, rds radyo, tema/oyun yükleme gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor ama o verdiğim linkteki sorunlar (özellikle joystick, kasa problemleri) er ya da genç (belki 3-5 ayda belki 1-1,5 senede) karşılaşacaksın.

Karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qui¢K_Mυяdє® -- 10 Nisan 2007; 23:10:13 >

batuhan34

11 Nisan 2007; 17:20:38 

kg300 ve V80 güzel telefonlar. olumlu tavsiyeler var ikisi içinde.

dediğin gibi temizinden W810i düşünüyorum ikinci el. ikinci el satılan bi siteden baktım. satıcılar ürünü -klonlamaya karşı- iade almıyorlar. peki benim aldığım ürünün klonlanıp klonlanmadığını nasıl anlayacağım. yani aldığım telefonu nasıl güvenli kullanacağım?

The Soul Of BMW.
harunbaba

11 Nisan 2007; 21:01:41 

Ben S88 den memnunum. 320 YTL ye aldım. Şimdi de olsam düşünmem alırım. Piyasadaki temel özellikleri aynı olan markaların telefonları ile karşılaştırın bakın fiyatlarına neler görüyorsunuz. Fiyatına görede eksikleri mevcut tabiki. Bu eksiklikleri saolsunlar bir sürü arkadaş dile getirmiş zaten. Artılarını da dile getirmişler. Eksiklikler sizin için olmaz sa olmaz şeylerse başka telefon alın. İdare ederim diyorsanız bence fiyatına yakışır hizmeti sunuyor. Benim için foto çekimi, mp3 ü, kamera kaydı, güvenliği, kasası, görünümü, ekranı, dizaynı, şarjı vs bir çok temel özelliği fiyatına yakışıyor. Nokia Samsung Sony Ericson gibi piyasayı kafasına göre kıytırık bir özellik ekleyerek yeni telefon modeliyle sürükleyen firmalara inat yine alırdım bu telefonu. Tek derdim sarf malzemeleri. Firma yaygın olmadığı için heryerde bataryası şarjı şunu bunu yok. Olan yerlerden temin etmek gerek. Ama yine de güzel.

Yigidi gul aglatir, gam oldurur...
abbasia

11 Nisan 2007; 22:00:21 

konusma sessıde yuksek olsa bıras yeterlı olacak yaaa kısık cok mılletınkı yanındayken duyuluyo bunda duyacam dıye kulagıma yapıstırıyom :) servıse goturecem bakalım ne yapacaklar yoksa kımsenın konustuklarını anlamıyom :( evet bu paraya bu makına bence cok ıyı fıyat kardesım sorunlarıda olsa bu kadar fıyata bole ozellıklı alamassın sorunlarına katlanacaksan bıras ama ınsallah ılerde halledılecek takıp edıyom fwlerını cıktıgı gıbı goturuyom

hakan09

11 Nisan 2007; 22:43:39 

arkadaşlar daha önce de sordum ama kimseden yanıt alamadım
benimkinin şarjı 2-2,5 gün dayanıyor sizin s88 in şarjı ne kadar gidiyor?
bi cevap veren olursa harbiden sevinecem....

abbasia

12 Nisan 2007; 8:50:44 

quote:

Orjinalden alıntı: hakan09

arkadaşlar daha önce de sordum ama kimseden yanıt alamadım
benimkinin şarjı 2-2,5 gün dayanıyor sizin s88 in şarjı ne kadar gidiyor?
bi cevap veren olursa harbiden sevinecem....

benımde arkadasım 2-3 gun gıdıyo ama kullanıma baglı mp3 te 1 gun bıle dayanmöıyor ama usb sarjdan dolayı cok dusuyo bataryanınn omru arkadasım ondan da sarjı az gıdıyor :(

dk04

12 Nisan 2007; 12:34:02 

Benim telefon daha bir haftalık ve şarjını doldurdum, 45 dk görüşmeyle pil boşaldı. tekrar şarj ettim, şarjdan çıkarınca bile bir diş eksik görünüyor. Ayrıca yüklediğim mp3'ler kendiliğinden siliniyor. Aldığıma pişman oldum. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Şikayet bildireceğimiz bir yer var mı? Forumda anlatılan diğer problemlerde cabası. Sadece kamera kalitesi beni tatmin etmiyor. Telefona baktıkça sinirim bozuluyor. Ama iş işten geçti. Bir kere sattılar, bundan sonra dönüpte sorunlarımızı çözeceklerini sanmıyorum.

http://radyo-loji.tr.gg
hakan09

12 Nisan 2007; 14:13:13 

cevap verdiğiniz için sağolun arkadaşlar

hakan09

12 Nisan 2007; 14:28:26 

bu arada akşam bayağı bi dolaştım yabancı siteleri ve 1.28 fw sini tele atmaya yarayan bir program ve fw dosyası buldum fakat açıklamalar almanca birşey anlamadım
açıklamalar alttaki almanca sayfada:
http://www.usp-forum.de/community/board/showthread.php?t=20440

1.28 fw dosyası bu linkte:

http://download.siemens-club.org//files/flash/s88/S88_FW_V1[1].28_Russia.ZIP

bu dosyayı tele atmaya yarayan programsa bu linkte:

http://download.siemens-club.org//files/flash/s88/XCSD_V1.5.4.rar

ayrıca telin kurulum cd sindeki usb kablo driverinin de kurmak gerek yanlış anlamadıysam
ben hepsini kurdum dosyaları programa attım ama yüklemeye cesaret edemedim
kurup denemek isteyen arkadaşlar olur diye bilgi vermek istedim deneyen olursa bilgi verirse sevinirim
selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan09 -- 12 Nisan 2007; 14:34:00 >

japon_tayfun

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Nisan 2007; 17:14:11 

abi 1,32 servisten yüklettir bence riske girmeye değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japon_tayfun -- 14 Nisan 2007; 19:25:17 >

abbasia