Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: s88 için ana baslıgımız burası olsun ve buradan program bilgi alışverişi yapalım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: s88 için ana baslıgımız burası olsun ve buradan program bilgi alışverişi yapalım Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
abbasia

28 Mart 2007; 16:12:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: japon_tayfun

mer. ark. bende s88 kullanıcısıyım yaklaşık 9 aydır şu FW 1,32 serviste yüklettirdikten sonra videolar tam ekran izlenebiliyormu

evet arkadasım tam ekran ızleyebılıyosun da ses kalıtesı dusuyo bıras fazla degısıklık yok fw1.32 de anma hoparlor seslerı dusuyo :(

japon_tayfun

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Mart 2007; 20:11:07 

evet oldu sonunda tam ekran ama ses kalitesi düştü

abbasia

29 Mart 2007; 9:49:50 

ya arkadaslar ben kac gunden berı arastırıyorum şu s88 ın sıstemını baska bı sıstemle degıstırebılırmıyıs ?bazı forumlarda bakıyom ama bı sonuc alamadım alsamda zaten telefon fırması ıflas ettı :d bende ustunde deneyler yapacamda fw degısıklıgını nasıl yapacam bılmıyom ama ben bu telefona kaldırırsa sybıon yukleyecem zaten kvk bunun parcalarını yada aksaklıkları gıderemesse telefon degısıklıge gıdecektır kesınde?Firma Kapandı dıyolar telefon satısları heryerde var anlamadım sadece beq fırmasımı ayırıldı sımens den onu anlamadım herkes bas bas bagırıyo telefonu almayın dıye ama telefon her yerde satısta :D gercekten sıstemı konusunda hayal kırıklıgı ugradıgım bı telefon.
evet arkadasalr bunun hakkında arastırmalarıma devam edecem sistemcı arkadaslarlada ırtıbata gececem sıstem yazan arkadaslara danısacas olursa olacak olmassa olmas ne yapalım :D hadıyın hepımıze sımdıden basarılar ınsallah bı yolu bulunur.....

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Mart 2007; 13:44:45 

quote:

ya arkadaslar ben kac gunden berı arastırıyorum şu s88 ın sıstemını baska bı sıstemle degıstırebılırmıyıs ?bazı forumlarda bakıyom ama bı sonuc alamadım alsamda zaten telefon fırması ıflas ettı :d bende ustunde deneyler yapacamda fw degısıklıgını nasıl yapacam bılmıyom ama ben bu telefona kaldırırsa sybıon yukleyecem zaten kvk bunun parcalarını yada aksaklıkları gıderemesse telefon degısıklıge gıdecektır kesınde?Firma Kapandı dıyolar telefon satısları heryerde var anlamadım sadece beq fırmasımı ayırıldı sımens den onu anlamadım herkes bas bas bagırıyo telefonu almayın dıye ama telefon her yerde satısta :D gercekten sıstemı konusunda hayal kırıklıgı ugradıgım bı telefon.
evet arkadasalr bunun hakkında arastırmalarıma devam edecem sistemcı arkadaslarlada ırtıbata gececem sıstem yazan arkadaslara danısacas olursa olacak olmassa olmas ne yapalım :D hadıyın hepımıze sımdıden basarılar ınsallah bı yolu bulunur.....

Telefonun işletim sistemini değiştiremeyiz.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
abbasia

30 Mart 2007; 16:39:31 

ımkansız olan bı sey yoktur sadece arastırma yapıyom yada sony erıcson sıstemı deneyecem zaten telefon uretımı durdurulmus :D ustunde ne yapsam yerıdır de bunun sadece secronızasyon yapılacak onu bulamadım bunu sıstem konusunda yapabılecek cesaretlı bı uzman teknık servıs elemanı arıyom feda edecem telefonu yapabılecekse ? yapamassa canı sagolsun derımsadece ne nasıl olacagını bulsam fw degıstırılmesı hemen bı dk durmam yaparım sony erıcsonda java sonucta aynı sıstemle calısıyoda nasıl olacak cozemedım?Bunu bız yapmassak kardes kımse yapmıcak haberın olsun komık duruyo telefon gorundugu gıbı degıl dısı mılletı yakıyo ıcı bızı yakıyo :D

sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Mart 2007; 18:32:24 

bence sistem değişmez ayrıca okudum çok saçma yinede yaparsanız mors olmuş olurum ama imkansız böle bişi
adigehalil

Sisteme Gözat

30 Mart 2007; 19:25:44 

quote:

Orjinalden alıntı: abbasia

ımkansız olan bı sey yoktur sadece arastırma yapıyom yada sony erıcson sıstemı deneyecem zaten telefon uretımı durdurulmus :D ustunde ne yapsam yerıdır de bunun sadece secronızasyon yapılacak onu bulamadım bunu sıstem konusunda yapabılecek cesaretlı bı uzman teknık servıs elemanı arıyom feda edecem telefonu yapabılecekse ? yapamassa canı sagolsun derımsadece ne nasıl olacagını bulsam fw degıstırılmesı hemen bı dk durmam yaparım sony erıcsonda java sonucta aynı sıstemle calısıyoda nasıl olacak cozemedım?Bunu bız yapmassak kardes kımse yapmıcak haberın olsun komık duruyo telefon gorundugu gıbı degıl dısı mılletı yakıyo ıcı bızı yakıyo :D

imkansızı istiyorsunuz... hele böyle bir şeyi bir servis elemanından beklemek konu hakkında pek bir şey bilmediğinizi gösteriyor...

____________Çeçenistanda_Rus_TerörÜ _____________
_______________İnsan Hak ve Hürriyetlerİ_______________
_________KöyüM__________________GençsivillerrahatsıZ_________
_______FotoğraflarıM___________________Adigehalil.blogcu.coM_______
..Knight..

Sisteme Gözat

30 Mart 2007; 19:28:28 

quote:

Sony Ericsson ile Benq-Siemens telefonların alt yapıları farklıdır. Böyle bir şey mümkün değil.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
abbasia

30 Mart 2007; 20:16:17 

ya ben ımkansızı arıyorum ama bulamadım aramayada devam edecem bosa kurek ceksemde sunu dıyeyyım benq-sıemens fırması sımdı bu tel ıcın altyapı java dejılde s60 programu fw guncellese sence calısmasmı dıyosun ? Bence calısır gayette ıyı calısır en azından bole sorunları kendımız gıderırıs
:dkeske sybıon yukleselermıs te bu kadar cabayı en azında baska yerlerden tedarık ederdıık ama ne yapalım boleymıs kaderımıs zaten yakında satarım bunun guncellemelerle duzeltılmesse :D verı transferı bıle cok kotu 2 saatte bı mp3 yolluyo gulunc duruma dusuyos versıyonları dusuk yaz yaz bıtme yaw:D onuyn ıcın buraya yazmaktansa cozum aramak daha ıyı...Bu arada japon sıtelerını gezdım fw 1.34 konusuluyo bakalım ne olacak ınsallah şu icatcı adamlar şu telı adam ederler :d benq-sımens e kaldıysak cıkarın derım elınızden telefonu...

japon_tayfun

Sisteme Gözat

30 Mart 2007; 20:18:46 

bence de imkansız hem nede değiştirmek istiyorsunuz yaw. bence bu haliyle çok iyi

abbasia

30 Mart 2007; 21:55:36 

ayw kardesım sen bu aksam kandıl bı 100 kısye msj cek bakalım nasıl ugrasıyosun :D halıyle ıyımı yapama gozunu seveyım toplum arasında arandıgında ac bakalım ses nasıl gelecek bana detaylarını anlattırma ıncıgını boncugunu cozduk artık telın yapma allahın askına yaaa

abbasia

30 Mart 2007; 22:13:05 

daha 10 msj ust usteye yollayamayan telefonun sıstemını nasıl gusel dersın yaw anlamadım toplu msj yollarken MESAJ GONDERILDI desın otekı msjları tekrar yollamakla kalıyosun daha bunun farkında degılmısın yaa ben ne dıyeyyım gerılere gıt forumu tam bı oku derım kardesım bız ne ıcın ugrasıyos sen daha farkına varamammıssın ole dusunuyom yoksa duzenlense benım ıcınde 1 numara tel olurda bu kadarda acık ve secık olarak kotu sıstem olmas yanı mıllet guluyo dıyom bak msj yollluyom 100 kısıye tek tek guldurmeyın benı yaa sıstem cok kotu kım ne derse desın bı kamera bı mp3 polayır baska gerısı hep dusuk versıyon bu kadar ucuz malzemeden bu kadar beklersın ?

sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Mart 2007; 11:55:26 

quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

imkansızı istiyorsunuz... hele böyle bir şeyi bir servis elemanından beklemek konu hakkında pek bir şey bilmediğinizi gösteriyor...

bunu fikir edinmek bile imkansız hayal gücün süper miş sen onun sistemini değiştir bende w700 üme sybian yükleyecem
abbasia

31 Mart 2007; 14:14:38 

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

bunu fikir edinmek bile imkansız hayal gücün süper miş sen onun sistemini değiştir bende w700 üme sybian yükleyecem

banada komık gelıyo ama ne yaparsın barı kendımı bole avutuyom ama su telefonu goturecem servıse konusma sessı cok az ya bıde aksam msj cekecem kaldın ıyıce sıyırdım fırlatacaktım telefonu eeee bılgısayarcı olmak kolay degıl ımkansız bı sey yokturda
buna bız fw neden yukleyemıyos :Dama sunun bu taksıtı bıtsın sybıondakı butun dosyaları bunun ıcıne aracam bakalım ne olacak :D yapınca cevabını yazacam..... bu gunde su yuzumuz elektıronık yonden gulsun yaa ama bundan sonra tel alırken sybıon yada saglam bı javalı tel alacam..

abbasia

31 Mart 2007; 14:17:52