Şimdi Ara

Yeni Google Maps, HTML tabanlı harita gömme desteğine kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Yeni Google Maps, HTML tabanlı harita gömme desteğine kavuştu



     

    İnternet dünyasının büyük ismi Google'ın geçtiğimiz dönemde yenilenen Maps servisi, HTML tabanlı harita gömme desteğine kavuştu.




    Bu yeni özellik sayesinde kişiler belirledikleri konumların haritasını farklı internet sayfalarına "Embed Map" üstünden aldıkları kod ile ekleyebilecekler. Ayrıca kısa süre sonra bu haritalarda reklam gösterimi de başlayacak.




    Farklı platformlarda yer alan Google Maps, firmanın en popüler servisleri arasında yer alıyor.





     



     







  • tabi bu forumda yapamayacağız. yapabilecek olsak ilk twitterdaki gömmeyi yapardık zaten.
  • merak etmesinler kimse google map hastası değil
    dahası tapu kadastro memuru değiliz gerçekçi haritalarla uğraşmak son kullanıcı için açıkcası ne kadar anlamlı o ayrı bir tartışma konusu, bizler uzaydan burası nasıl görünüyor diyede artık eskisi kadar meraklı değiliz dahası harita nedeyse 3-4 yılda 1 güncellendiği için bu işte artık baydı !

    şu an en çok ne ilgi çeker derseniz ticari hizmet ve ürün sunan işletmelerin harita üzerinde görünmesini istiyorum örneğin evimin 5-10 sokak ötesinde yeni açılan bir ticari işletme ne üzerine hizmet veriyor gibi
    evimden çıkmadan 10 sokak ötede olan bir işletmeyi görmek isterim

    google markette hazır gıda hamburgercilerin uygulamaları var ama şimdi 30 tane marka olmuş firmanın uygulamasını cep telefonuma indirsem her biri 5 mb tan 5 x 30 = 150 mb sadece zindir magza olmuş belli firmaları göreceğim ama ben 10 sokak ötede açılan lamacuncunun adresini ve telefon numarasını öğrenmek istiyorum noktasında işte bir arama motoru eğer bir güncel yeni ve pek bilinmeyen yeni işletmenin hizmetini bana sunacak ise OK işte bu güzel bir şey derim !





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.