Şimdi Ara

HTC, FootballFeed uygulamasını yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • HTC, FootballFeed uygulamasını yayınladı





    UEFA ile sponsorluk anlaşması imzalayan HTC, Avrupa kupalarının anlık bilgilerini cebinize getiren yeni uygulamasını yayınladı.




    Blinkfeed benzeri bir arayüz sunan FootballFeed canlı ve özelleştirilebilir bilgiler ve istatistiklerin yanı sıra oldukça çeşitli haberler ve içerikler de sağlıyor. 




    Uygulamada her maç için takım kadroları, gelecek maçlar için geri sayım, puan durumları, kulüp sayfaları, resmi güncellemeler, güncelleme bildirimleri gibi özellikler sunuluyor. 










    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.uefa" target="_blank" data-href="UEFA ile sponsorluk anlaşması imzalayan HTC, Avrupa kupalarının anlık bilgilerini cebinize getiren yeni uygulamasını yayınladı. Blinkfeed benzeri bir arayüz sunan FootballFeed canlı ve özelleştirilebilir bilgiler ve istatistiklerin yanı sıra oldukça çeşitli haberler ve içerikler de sağlıyor. Uygulamada her maç için takım kadroları, gelecek maçlar için geri sayım, puan durumları, kulüp sayfaları, resmi güncellemeler, güncelleme bildirimleri gibi özellikler sunuluyor. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.uefa" target="_blank">Link

     

     








  • guzele benziyor ama arkaplanda cok fazla ram yerse bi halta yaramaz. eurosport zaten her haberi veriyor anında

  • Htc reklam yapacam diye diye uefayi zengin edip kendini batiracak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.