Şimdi Ara

Steam'de Sonbahar İndirimleri Başladı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•    Yaptığı indirimlerle ve sunduğu kolaylıklarla PC oyuncularının gönlünde taht kuran Steam'de sonbahar indirimleri başladı. Kampanyanın tarihleri için 27 Kasım - 3 Aralık haftası gösteriliyor. 

İndirimlerin ilk gününde yine birbirinden farklı fırsatlar karşımıza çıkıyor. Kampanya süresince iki farklı indirim seçeneği sunulacak. Günlük indirimler 24 saatte bir yenilenirken, flaş indirimler kısmında da 8 saatte bir yeni yapımlar karşımıza çıkacak. İlk gün indirimlerindeki fırsatlar şu şekilde;

Terraria - 2.49 dolar
    Antichamber - 4.99 dolar
    The Walking Dead - 6.24 dolar (Sadece birinci sezon bölümleri)
    The Elder Scrolls V: Skyrim - 7.49 dolar
    Prison Architect - 14.99 dolar
    Outlast - 6.79 dolar
    Sleeping Dogs - 4.99 dolar
    Left 4 Dead 2 - 4.99 dolar
    Rogue Legacy - 5.09 dolar

• Oynamadığım oyunlara onlarca, hatta neredeyse yüzlerce dolar verdim. Hesabımda yatıyorlar sırf bu indirimler yüzünden. Artık indirim gördüm mü, koşarak uzaklaşıyorum. Param cebimde kalıyor en azından.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Outlast Left 4 Dead 2 bu ikisini aldım teşekkürler haber için.

• Skyrim Legendary bekliyordum Playstore'da 80 liraya alacaktım şimdi bu indirim geldi sizce direk bunu mu alıyım yoksa Legendary falan da indirime girer mi ? Ayrıca DLC'ler olmazsa olmaz derecede mi yoksa ilk haliyle de yeterince içerik bulunuyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ageof98

Skyrim Legendary bekliyordum Playstore'da 80 liraya alacaktım şimdi bu indirim geldi sizce direk bunu mu alıyım yoksa Legendary falan da indirime girer mi ? Ayrıca DLC'ler olmazsa olmaz derecede mi yoksa ilk haliyle de yeterince içerik bulunuyor mu ?

Legendary Edition şu an indirimde zaten. 20 dolara düşmüş.
    http://store.steampowered.com/sub/28187/

• L4D ve Sleeping Dogs'u aldım.Haber için teşekkürler.

• quote:

Skyrim Legendary bekliyordum Playstore'da 80 liraya alacaktım şimdi bu indirim geldi sizce direk bunu mu alıyım yoksa Legendary falan da indirime girer mi ? Ayrıca DLC'ler olmazsa olmaz derecede mi yoksa ilk haliyle de yeterince içerik bulunuyor mu ?

FERFEROS arkadaşın da dediği gibi bence 20 dolara alın. He ek paketler olmadan da sadece oyun size yeter ama bence 20 dolarlık fırsatı kaçırmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: ageof98<br><br>Skyrim Legendary bekliyordum Playstore'da 80 liraya alacaktım şimdi bu indirim geldi sizce direk bunu mu alıyım yoksa Legendary falan da indirime girer mi ? Ayrıca DLC'ler olmazsa olmaz derecede mi yoksa ilk haliyle de yeterince içerik bulunuyor mu ?</blockquote><br><br>Legendary Edition şu an indirimde zaten. 20 dolara düşmüş.<br>http://store.steampowered.com/sub/28187/

Yeni gördüm ama 20 dolar ile 7,5 arasında fark olunca biraz tereddüt ettim.Bu fiyatı hakedecek içerik barındıyor mu ? Hearthfire'ı başka zaman alabilirim zaten.Dawnguard'ı da konusu itibariyle beğenmedim.Bir tek Dragonborn var ama ona da kesin oyun bitince girerim.Yani şimdi düz alıp oyunda 200 saat civarında harcayıp sonra DLC almayı düşünüyorum sizce hangisi mantıklı ?

• Tamda PS4 için para biriktirirken olmadı hiç bu :/

• Yılbaşına yeni bir IP açıklamanı istiyoruz valve
  • Abi çok iyi yaa :D
  • Malesef bir şey alamayacağım The Stanley Parable 5 dolar olursa belki .
  • quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: FERFEROS<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: ageof98<br><br>Skyrim Legendary bekliyordum Playstore'da 80 liraya alacaktım şimdi bu indirim geldi sizce direk bunu mu alıyım yoksa Legendary falan da indirime girer mi ? Ayrıca DLC'ler olmazsa olmaz derecede mi yoksa ilk haliyle de yeterince içerik bulunuyor mu ?</blockquote><br><br>Legendary Edition şu an indirimde zaten. 20 dolara düşmüş.<br>http://store.steampowered.com/sub/28187/</blockquote><br><br>Yeni gördüm ama 20 dolar ile 7,5 arasında fark olunca biraz tereddüt ettim.Bu fiyatı hakedecek içerik barındıyor mu ? Hearthfire'ı başka zaman alabilirim zaten.Dawnguard'ı da konusu itibariyle beğenmedim.Bir tek Dragonborn var ama ona da kesin oyun bitince girerim.Yani şimdi düz alıp oyunda 200 saat civarında harcayıp sonra DLC almayı düşünüyorum sizce hangisi mantıklı ?

200 Saat civarında skyrim oynadıktan sonra zaten başka bir steam indiriminde skyrim'in dlc'leri indirime girer sende alırsın. Şu an 7.5 dolarlığı alman bence yeter. Ama mutlaka yanın da Hearthfire'ı al çünkü gerçekten skyrim'i baya bir eğlenceli yapıyor :D

• Arkadaşlar bu The Walking Dead'ı aldığımız zaman 5 bölüm ve yeni sezonlar ve bölümlerde gelicekmi yoksa sadece ilk sezon mu?
  • quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: FERFEROS<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: ageof98<br><br>Skyrim Legendary bekliyordum Playstore'da 80 liraya alacaktım şimdi bu indirim geldi sizce direk bunu mu alıyım yoksa Legendary falan da indirime girer mi ? Ayrıca DLC'ler olmazsa olmaz derecede mi yoksa ilk haliyle de yeterince içerik bulunuyor mu ?</blockquote><br><br>Legendary Edition şu an indirimde zaten. 20 dolara düşmüş.<br>http://store.steampowered.com/sub/28187/</blockquote><br><br>Yeni gördüm ama 20 dolar ile 7,5 arasında fark olunca biraz tereddüt ettim.Bu fiyatı hakedecek içerik barındıyor mu ? Hearthfire'ı başka zaman alabilirim zaten.Dawnguard'ı da konusu itibariyle beğenmedim.Bir tek Dragonborn var ama ona da kesin oyun bitince girerim.Yani şimdi düz alıp oyunda 200 saat civarında harcayıp sonra DLC almayı düşünüyorum sizce hangisi mantıklı ?

Oyun ve ek paketleri tek tek alırsanız 30 dolar civarında tutuyor. Bence Ek paketlerle beraber alın. Çünkü o dlc'ler sadece görev eklemiyorlar. Yeni silahlar, zırhlar, büyüler, düşmanlar ve daha nicesi. Şahsen skyrim başında 600 saat'ten fazla zaman harcamış biri olarak ek paketleriyle birlikte almanızı öneririm... (oynayınca ne demek istediğimi anlayacaksınız)

• quote:

Skyrim'in pek hayranı olmadığım için yanlış yönlendirmek istemiyorum. Size kalmış hocam. Düz oyun yüzlerce saatlik içeriğe sahip. Modları saymıyorum bile. Yeterli olur şimdilik bence. Ayrıca Kış indirimleri de gelecek. O zaman alabilirsiniz DLC'yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Arkadaşlar bu The Walking Dead'ı aldığımız zaman 5 bölüm ve yeni sezonlar ve bölümlerde gelicekmi yoksa sadece ilk sezon mu?

Sadece ilk sezon geliyor. Bildiğime göre her bölüm ayrı ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 27 Kasım 2013; 21:30:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben tam bir RPG hayranıyım.Skyrim'ide arkadaşta oynadım ve bayıldım.Ve Steam'daki bu indirimi bulmuşken kaçırmayayım diyorum.Ancak bu sonbahar indirimlerini kaçırabilirim.Kış indirimlerinde de Skyrim:Legendary Edition'a indirim gelir mi?Gelirse bu kadar ucuzlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Arkadaşlar bu The Walking Dead'ı aldığımız zaman 5 bölüm ve yeni sezonlar ve bölümlerde gelicekmi yoksa sadece ilk sezon mu?

5 Sezon birlikte geliyor. Ayrı ayrı almana gerek yok.

• Korsan oynadığım bütün oyunları takip ediyorum, böyle böyle satın alarak ahirette bana hesap soracak yapımcı sayısını düşürüyorum. :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.