Şimdi Ara

PS4 Dijital Oyun Fiyatları Baştan Düzenlenecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [html]<center><img src='https://store.donanimhaber.com/3e/95/ae/3e95ae0ddc173833a8af563028d9172b.jpg' /></center><br/><div> </div><div><strong> Sony</strong> , <strong>Playstation 4</strong>'ün <strong>Avrupa</strong> çıkışı öncesi tepki çeken dijital oyun fiyatlarını düşüreceğini açıkladı.<strong> Sony, EA </strong>ve <strong>Ubisoft </strong>bu hafta, oyunlarının dijital versiyonlarının Xbox One'dan hatırı sayılır miktarda daha pahalı olması sebebiyle tepki almıştı.</div><div> </div><div> <strong>EA </strong>oyunları bu hafta içinde <strong>63 pounddan 60 pounda</strong> düşürülmüş, fakat yine de Xbox One versiyonlarından <strong>5 pound</strong> daha pahalı bırakılmıştı. Bu son açıklamaya göre fiyatlar, bu 3 poundluk düşüşün de üstünde bir indirim görecek.<br /></div><div> </div><div> Sony Eurogamer'a yaptığı açıklamada: <strong>" Playstation 4'ün 29 Kasım Avrupa çıkışı öncesi, PSN özellik ve altyapısını test etmek için dijital dükkanımızı erken açtık. Playstation 4 ve PSN şu an resmi olarak Avrupa çıkışını gerçekleştirmediği için, fiyatlar dahil, henüz herşey test aşamasındadır. Fiyatlar da tabi ki resmi çıkış öncesi son kez ayarlanacaktır."</strong> dedi.<br /></div><div>  <br /></div><br/>[Kunye=1869-15][/html]







  • abd den almak mantıklı 60 dolar oyunlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gerekliydi zaten.Umarım PSN TR'de oyunlar 160 civarı falan olurda öyle alırım.Gerçi pek sanmıyorum ama.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PSN TR de 185 TL oyunlar şuan cidden çok yani en fazla 159 tl olmalı. sony oyunları ise 149 tl. bir ayar çeksinler bize çıkana kadar hadi be sony yap bir kıyak daha :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İndirimlerden Türkiye'de payını alır diye umuyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışından kutulu oyun kargo dahil 153 TL'ye geliyor. (FIFA 14) PSN'ye bakıyorsun 185 TL,neden dijital alsın ki kullanıcı ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Recharged

    Yurt dışından kutulu oyun kargo dahil 153 TL'ye geliyor. (FIFA 14) PSN'ye bakıyorsun 185 TL,neden dijital alsın ki kullanıcı ?

    Kardeşlik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sev_Snape

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Recharged<br> <br> Yurt dışından kutulu oyun kargo dahil 153 TL'ye geliyor. (FIFA 14) PSN'ye bakıyorsun 185 TL,neden dijital alsın ki kullanıcı ?<br> </blockquote><br> Kardeşlik <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Kardeşlik olayı kalktı diyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkayDr

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Sev_Snape<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Recharged<br> <br> Yurt dışından kutulu oyun kargo dahil 153 TL'ye geliyor. (FIFA 14) PSN'ye bakıyorsun 185 TL,neden dijital alsın ki kullanıcı ?<br> </blockquote><br> Kardeşlik <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""></blockquote><br><br>Kardeşlik olayı kalktı diyorlar.


    mesut cevik twitterdan duyurdu, iki kisi alip ayni anda online oynayabiliyormus ve bu cuma 2si1 de detayli olarak anlatilacaklarmis. sanirim biraz daha farkli ps3ten.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.